İçeriğe Yönlendir

Önder'in Yeni Aracı - Focus 3

Önder Özcan

Recommended Posts

Önder Özcan

Yetecek kadar tuttum, 13:30 da bıraktım döndüm. Akşama kadar dursam kovalarca tutardım (dık) Abim ve kardeşimle beraber.

O yüzden Karadenizin sorumlusu biz değiliz :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Konu sen değil, arabanın denize yakın durması

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Umarım sis farsız fokuzu gören tüm balıkları tutmuşsunuzdur abi. Geri dönüp anlatırlarsa yerli balık da hayal olur :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
25 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Umarım sis farsız fokuzu gören tüm balıkları tutmuşsunuzdur abi. Geri dönüp anlatırlarsa yerli balık da hayal olur :D

Ha ha ha çok komik :angry:

Bundan sonraki etkinlikleri ocakbaşı yerine deniz kenarında yapıyoruz. Mangalı yakıp üzerinde taze balık bişiriyoruz. Kırmızı et kırmızıet nereye kadar. Bu Servet insanı bizi kolesterolden öldürecek sonunda. Azıcık da omega 3 ya hu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yemsiz. İğnelere bağlanmış renkli(genellikle yeşil, beyaz) iplik var. Balık iplikleri yem sanıyor atlıyor. Çapari denir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Yemsiz mi tutuluyor bu
Emmi çapari dediğimiz üzerinde simli ip olan igneler var 10, 12 adet suda parladiklari için balığı kandırıyor .
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bununla. İstavrit mi avlanıyor. :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bununla. İstavrit mi avlanıyor. :)

Evet. Resimdeki istavrit için. Çinekop için de var, dere-göl balığı için de var :)

Balığın cinsine göre iğne boyu ve bağlanan şey değişebiliyor. İplik, yerini kaz  (ya da başka kanatlıların) tüyüne bırakabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hem kandırılıyor hemde canları alınıyor, vahşet cinayet katliam

Birde yetmezmiş gibi ağzında iğne ile sudan çıkarılan balık karşısında trent görüyor. Aman Allahım nasıl bir zulümdür bu

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
8 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Hem kandırılıyor hemde canları alınıyor, vahşet cinayet katliam

Birde yetmezmiş gibi ağzında iğne ile sudan çıkarılan balık karşısında trent görüyor. Aman Allahım nasıl bir zulümdür bu

Sen dana bifteği, kuzu pirzolayı-şişi, mantar ve yeşillikler eşliğinde gömerken sorun yok, biz beslenmek için avlanınca sorun var :angry:

Törönt föcös görmöş.

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Bir saat önce, Önder Özcan yazdı:

Sen dana bifteği, kuzu pirzolayı-şişi, mantar ve yeşillikler eşliğinde gömerken sorun yok, biz beslenmek için avlanınca sorun var :angry:

Törönt föcös görmöş.

O kadar masum balıkları nefessiz bırakarak boğuyorsun abi... Tarih seni affetmez...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
20 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Evet. Resimdeki istavrit için. Çinekop için de var, dere-göl balığı için de var :)

Balığın cinsine göre iğne boyu ve bağlanan şey değişebiliyor. İplik, yerini kaz  (ya da başka kanatlıların) tüyüne bırakabiliyor.

Mesela ip bağlarsan istavrit, bu beni istemiyor deyip palamutu mu çağırıyor ? 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Mesela ip bağlarsan istavrit, bu beni istemiyor deyip palamutu mu çağırıyor ? 
Hayir, palamut gelip istavrite çekil kenara diyor [emoji16]

O kadar masum balıkları nefessiz bırakarak boğuyorsun abi... Tarih seni affetmez...
Haklisin, balikcidan aldiklarin dogal yollardan, trafik kazasindan, kalp krizinden olen baliklar di mi [emoji23]
  • Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
12 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Hayir, palamut gelip istavrite çekil kenara diyor emoji16.pngHaklisin, balikcidan aldiklarin dogal yollardan, trafik kazasindan, kalp krizinden olen baliklar di mi emoji23.png

Bizim yemekhanede de bugün sicilya usulü tavuk vardı. Aşçıya sordum, tavukları telle boğuyoruz dedi..

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
20 dakika önce, Serkan Toker yazdı:

Aşçıya sordum, tavukları telle boğuyoruz dedi..

yarın döner çıkarsa bişi sorma

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Önder Özcan

Hasan insanının (Karabekiroğlu) aklıma android multimedya cihaz sokmasıyla son 15 gündür cihazlara bakmaya başladım. Çok çeşitli bir ürün. Android 4.4.4 ten 7 ye kadar ve değişik markalarda modeller var. Sonunda birinde karar kılıp İstanbul- Doğubanktan (elektronikçiler çarşısı-işhanı) Navimex marka 7.0 android 2 gb rami olan bir cihaz aldım. Aldığım yerin az ilerisinde de servislerine taktırdım.

xbwlk0.jpg

Alt tarafı teyp dersin, kapladığı yere bak :)

30rurzn.jpg

Açılış.

2zyv0i9.jpg

Gece görüşlü.

2hdtfmw.jpg

Cihazı telefondan intrenete bağlayınca trafik durumu da görünüüyor navigasyonda.

29akxd.jpg

Kızım görür görmez tabletinde oynadığı oyunu indirdi. Cihaz zaten bildiğimiz android tablet.Play store dan istediğimiz uygulamayı indiriyoruz.

jg467t.jpg

v5k19t.jpg

Dvd player.

afaw02.jpg

Mobil tv uygulaması üzerinden ve internet bağlantısıyla heryerden bildiğimiz HD, tüm kanallar.

30dhums.jpg

Sosyal medya :D

95oj6a.jpg

Foruma da bakmamak olmazdı

m7ubg3.jpg

İşte sorumlu arkadaş.

rkd1fa.jpg

Geri görüş kamerasını takmak için tamponun boyalı kısmını delecekti usta, yok dedim orası olmaz.

t7bo0y.jpg

Böyle hiç göze batmıyor.

2r63c48.jpg

Ürünü genel anlamda beğendim ama ses kalitesi orjinal teybim kadar iyi değil bence. Son sesi de daha az. Ama multimedya özelliklerinden dolayı tercihim kesinle bu olurdu.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

park kamerası çok alçakta . görüntüye güvenme, doğru yeri plakalık orası

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Hayirli ugurlu olsun. Masallah! Guzel gunlerde saglik sihhat ile binin..nazar boncugu smileyi yok bende bunu ona sayin ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hımm güzel. Acilen wifi odb cihazı al ve torque pro yükle. Kapsamlı yol pc olsun

Hala sis farı yok
Hediye edin diyor, parasının hepsini 7 cm ekrana gömdü
  • Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...