Önder Özcan 27 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2017 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Satılık dediler geldim, bensiz satılık konusu olur mu Ford aldı diye sevindik gitti olmayacak şanzımanı aldı Poliiiisss, poliiissss Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 34 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Abi yetkili servisin direk beyanıdır . Powersihift sorun oluşturmasın Ana temeli kullanıcı bilinçsiziliğidir .Kullanıcı aracı s moduna alıyor ve bu şekilde kulanıyor.sürekli yoğun yükte bu nedenle bozuluyor .s modu rampada kullanılır ama nerdeyse kullanmasan olur .dedi.Yani ford daki s modu iyi değil.nissan farklı sanırım. Canım S gezmek istiyorsa ne olacak Servis böyle bir açıklama yapıyorsa powershift çöp o zaman.. S modda şanzıman mı bozulurmuş.. Kılavuza bakalım.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2017 Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Canım S gezmek istiyorsa ne olacak Servis böyle bir açıklama yapıyorsa powershift çöp o zaman.. S modda şanzıman mı bozulurmuş.. Kılavuza bakalım.. Servis öyle dediyse saçmalamış. Konuşanın kendi fikridir o. "Ben buraya bu modu koydum ama sen kullanma" Yok yeaaa. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 (düzenlendi) 50 dakika önce, Önder Özcan yazdı: İşte asıl amacı bana şanzumanı bozdurmakmış, sonradan anladık Okan. S modunda kullan deyip duruyor. Hem fazla benzin yaktıracak, hem vitesi bozacak 25 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Canım S gezmek istiyorsa ne olacak Servis böyle bir açıklama yapıyorsa powershift çöp o zaman.. S modda şanzıman mı bozulurmuş.. Kılavuza bakalım.. Bana verielen bilgi buydu abi .hele hele özellikle kuru kavramaların çok sorun çıkarmasının ana temeli bu dedi. 15 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Bayırda kullan diyor +10 27 Temmuz 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 10 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Bana verielen bilgi buydu abi .hele hele özellikle kuru kavramaların çok sorun çıkarmasının ana temeli bu dedi. Sana da çok saçma gelmişti değil mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 Şimdi c5'i mumla aramaya başlayalım mı, kesin bilgi mi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 (düzenlendi) Orta doğu Balkanlar Kafkasya'da nam salmış arabaydı o c5 . Yazık oldu 27 Temmuz 2017 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2017 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Şimdi c5'i mumla aramaya başlayalım mı, kesin bilgi mi Yok len yok, ne alaka. Yani mum mu kaldı bu devirde. Led el feneri ile diyelim 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Kol dayama var mı kol dayama Kafa dayama var? 2 tane önde 3 tane arkada. Olmaz mı? 2 saat önce, Ali Gök yazdı: Orta doğu Balkanlar Kafkasya'da nam salmış arabaydı o c5 . Yazık oldu Öyleydi. Bu forumdaki arkadaşlar (!) yüzünden sattık garibanı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Temmuz 2017 Paylaş 28 Temmuz 2017 Giresunda komşumuzda var yıllardır biner cebeşe keyifle, üstelik orjinal xenonlu otomatik vites filan, nadir güzelliklerdendir. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2017 Yazar Paylaş 23 Eylül 2017 2 Gün önce araca binip çalıştıracakken, marşa sadece başlangıç kadar bastığım an elim anahtardan kaydı. Yani marş 1-2 tur döndüğü an anahtarı basılı tutamadım. O kısacık sürede kontağı kapatıp tekrar marşa basmayı aklımdan geçirirken, ben devam etmediğim halde marş basmaya devam etti ve araç çalıştı. Tıpkı kartlı araçlarda, düğmeye bir kere basıp bırakınca marşın otomatik basması gibi. Gerçekten şaşırdım ve hoşuma gitti. Kontağı kapatıp tekrar denedim aynı şekilde durum aynı. Ben bunu bilmiyordum tesadüfen farkettim. Bilen var mıydı? Bu şekil kullanan var mıydı? Bizim araçlar da düğmeden çalışan araçlar gibi davranıyormuş. Eski nesil araçlar böyle değildi, araç çalışana kadar marşa basmak gerekirdi. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Kangoo öyle. Bas bırak kendisi devam 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Ben bunu bilmiyordum bugün deniyeceğim bakalım poloda oluyormu[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2017 Yazar Paylaş 23 Eylül 2017 44 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kangoo öyle. Bas bırak kendisi devam Ne kangoo'ymuş arkadaş ya. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2017 Yazar Paylaş 23 Eylül 2017 23 dakika önce, Sertaç Karginer yazdı: Ben bunu bilmiyordum bugün deniyeceğim bakalım poloda oluyormu Aslında bilmeyen çok kişi vardır eminim. Hatta bir adım ileri gidip, start - stop düğmesinin de bas bırak olduğunu bilmeyenler vardır diyorum. Ayıp değil tabi ki, bilinmeyebilir (mesela benim kayınpeder ) 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Kangoo öyle. Bas bırak kendisi devam Şimdi denedim hiç de öyle olmadı, dalga mı geçiyon duruşu sergiledi bizim kangoo Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Hımm.. bilmiyordum.. Güzel bilgi. Start stop alt yapısı hazır demekki. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2017 Yazar Paylaş 23 Eylül 2017 15 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Kangoo öyle. Bas bırak kendisi devam Şimdi denedim hiç de öyle olmadı, dalga mı geçiyon duruşu sergiledi bizim kangoo Haha. Sen Servet insanının her dediğine ne inanıyorsun. Bakma sen, çok sallar o 9 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hımm.. bilmiyordum.. Güzel bilgi. Start stop alt yapısı hazır demekki. Ben de tesadüfen farkettim zaten 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Birçok arabada var bu ya, bir kere dokun gerisi onda. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Şimdi denedim hiç de öyle olmadı, dalga mı geçiyon duruşu sergiledi bizim kangoo2004 model araba ile 2012 aynı değil. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2017 Yazar Paylaş 23 Eylül 2017 7 saat önce, Mert Gülkokan yazdı: Polonun kontak çok hassas ufacık basayım hemen çalışıyor tabi alıştım buna eve gidince peder beyin jazza biraz uzun basmak lazım. Çoğu zaman aracı çalıştıramıyorum uzun basmak lazım. Birde start stop olan araçlar tam acemiler için. Kaldırırken ayarlayamadın hadi araç stop etti kontak basmadan kendi kendine çalışıyor yada az gaz verdin stop edecek gibi oldu hemen kendi kendine gaz veriyor Jazz kaç model? Benim Ceğbeşte de yoktu. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Eylül 2017 Paylaş 23 Eylül 2017 Benim makinede de deneyim dedim denedim... Pıh dedi bıraktı 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts