Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 19 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun. Kazasız cezasız kullan inşallah. Teşekkürler Ersen. Amin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 6 dakika önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan Önder. Teşekkür ederim Cenk, amin hepimiz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Onder abi hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela gostermesin insallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Teşekkür ederim. C5 in arka camında enterasan birşey yoktu bana göre ama. O araba sedan gibi görünse de liftback idi. Arka cam bagajla beraber kalkıyordu. Ordan mı tuhaf göründü acaba? Asalet 5 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Bunu alan kişini telefonunu ver bana, o yiğidi tanımak istiyorum. 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Bir saat önce, Hayrettin Bahadir yazdı: Bunu alan kişini telefonunu ver bana, o yiğidi tanımak istiyorum. babayiğit 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Hayırlı olsun Önder bey, güzel model ve renk 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 31 dakika önce, Ömer Budak yazdı: Hayırlı olsun Önder bey, güzel model ve renk Teşekkürler Ömer bey, 13-14 tane aracım oldu, içlerinde ilk ve tek beyaz renkli aracım bu 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 26 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Teşekkürler Ömer bey, 13-14 tane aracım oldu, içlerinde ilk ve tek beyaz renkli aracım bu Bundan bir öncekini(ismi lazım değil) sayıp saymamakta kararsız gibisin abi 3 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Hayırlı Önder Abi Güle Güle KullanBende de dizeli var Memnunuz:) 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 10 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bundan bir öncekini(ismi lazım değil) sayıp saymamakta kararsız gibisin abi Bundan bir öncekini çift saysam mı diye düşündüm 7 dakika önce, Hakan Gülsoy yazdı: Hayırlı Önder Abi Güle Güle Kullan Bende de dizeli var Memnunuz:) Teşekkür ederim Hakan. Sen de güle güle kullan. Otomatik mi seninki? 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Teşekkür ederim Hakan. Sen de güle güle kullan. Otomatik mi seninki?Yok abi daha otomatik araca geçiş yapamadık alışkanlıklar diyelim:) Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Teşekkür ederim. C5 in arka camında enterasan birşey yoktu bana göre ama. O araba sedan gibi görünse de liftback idi. Arka cam bagajla beraber kalkıyordu. Ordan mı tuhaf göründü acaba? benim dediğim bu kasaydı ,pardon... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 Bir saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun aracınız Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 12 saat önce, Önder Özcan yazdı: Teşekkür ederim Teşekkür ederim. C5 in arka camında enterasan birşey yoktu bana göre ama. O araba sedan gibi görünse de liftback idi. Arka cam bagajla beraber kalkıyordu. Ordan mı tuhaf göründü acaba? Çok güzel arabaydı... bilemedik kıymetini.. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzel arabaydı... bilemedik kıymetini.. Kaskosu ve trafiği de pahalıydı sanırım biraz Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Hayırlı olsun, Maşallah kazasız cezasız kullan'ın . Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 7 saat önce, Önder Özcan yazdı: Kaskosu ve trafiği de pahalıydı sanırım biraz Kaskosu anlaşılır da, trafik niye daha pahalı oluyor ki? Sonuçta Focus'un kazaya karışma ihtimali daha fazla değil mi? Bu sigorta işinden birşey anlayamadım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Haziran 2017 Yazar Paylaş 16 Haziran 2017 48 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Kaskosu anlaşılır da, trafik niye daha pahalı oluyor ki? Sonuçta Focus'un kazaya karışma ihtimali daha fazla değil mi? Bu sigorta işinden birşey anlayamadım. Yok aslında ikisi de pahalı değildi Emmi kıymetini bilemedik diyor ya, sigortacıya iyi kar bırakıyordu diye takılmak için öyle yazdım 5 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun, Maşallah kazasız cezasız kullan'ın . Teşekkür ederim abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Kazasiz belasiz hayirli ugurlu olsun ustadim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Kasko ve trafiği pahalı olması normal yolda ilgi çeken bi arabaydı millet incelerken kaza riski oluşuyordu. ne yalan söyliyim şu c5 mevzusu forumda açıldığında beri her gördüğümde yolda bi inceliyorum yol vermem gerekirse direk müsade ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Haziran 2017 Yazar Paylaş 16 Haziran 2017 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Kazasiz belasiz hayirli ugurlu olsun ustadim. Teşekkür ederim Metin 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: Kasko ve trafiği pahalı olması normal yolda ilgi çeken bi arabaydı millet incelerken kaza riski oluşuyordu. ne yalan söyliyim şu c5 mevzusu forumda açıldığında beri her gördüğümde yolda bi inceliyorum yol vermem gerekirse direk müsade ediyorum Ali pahalı değildi ya, şakasına demiştim pahalı diye. En son mart ayında yenilemişti Emmi, trafik 650 kasko 1043 lira idi. 2 yıl hasarsız bindikten sonraki yenileme.Kaçıncı basamak oluyorsa. Üstelik trafik sigortası indirimini 20 günle falan kaçırmıştım, ona da denk gelse daha düşük olacaktı. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 On 14.06.2017 at 12:53, Önder Özcan yazdı: Dostum Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Özlem, bi vag olmasa da Teşekkür ederim kardeşim Aylardır benimle beraber (ve İlkay da) onlarca araba değerlendirdiğiniz için, çok beğendiğim pek çok araca "bu ne be abi" deyip kendinizden tiskindirdiğiniz için de ayrıca şükranlarımı sunuyorum Teşekkürler Serkan Teşekkür ederim Sani. Kısmette bu varmış Belki bir sonrakine Önder Abi, seni kandırabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts