Mithat Tuğrul 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Cbeş çirkindi, bu kuğu maaşallah... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Sis farı+jant+hız sabitleme kolu+orjinal kolçak+hafif tonda cam filmi ilk aklıma gelenler. Bir büyüğümün sözünü hatırladım 'ışık çıkacak yerden mercek esirgenmez' bu da burda dursun. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Yahu neyi araştıracaksın. Beyaz diye al mor çıkıyor zaten. Bknz : Benim eski fiorino [emoji3]Konumuz otomobil Bir büyüğümün sözünü hatırladım 'ışık çıkacak yerden mercek esirgenmez' bu da burda dursun.O iş bende rahat ol pampa 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Konumuz otomobil Yanlış konudayız o zaman Gerçek Kuğu burada 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Yanlış konudayız o zaman [emoji3] Gerçek Kuğu burada [emoji3]Bak hele bak bak havalara bak Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 (düzenlendi) önder abi hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin inşallah. abi maliyet ne oldu kardeşime bakıyoruz şu anda fikir edinmek adına sorayım dedim. 2 saat önce, Emin Önal yazdı: Tesadüfe bak bende. Kapalıda güzel tatlıcılar varmış sen ayarla ben damlarım Hatta ben demim, biz damlarız ramazan sonunu beklemesek ben yarın oralarda olacağım işim bitince ararım sizi akşam için tatlı siparişini bol verin. 1 saat önce, Mehmet Cihat yazdı: önder abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah, artık en azından satmak istediğinde rahat satarsın satmak istiyorsa ben yarın gider alırım bunu fiyat ta uygunsa. kardeşime arıyoruz 14 Haziran 2017 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle sat 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sınıfında en güzel araç, hatları çizgileri ile Latin esintisi olan beyaz kısrak. Hayırlı olsun, en doğru seçim olmuş Önder Vuhuuuuu? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran 2017 Yazar Paylaş 14 Haziran 2017 28 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: önder abi hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin inşallah. abi maliyet ne oldu kardeşime bakıyoruz şu anda fikir edinmek adına sorayım dedim. ramazan sonunu beklemesek ben yarın oralarda olacağım işim bitince ararım sizi akşam için tatlı siparişini bol verin. satmak istiyorsa ben yarın gider alırım bunu fiyat ta uygunsa. kardeşime arıyoruz Teşekkürler Mehmet. Yarın bu taraflarda mı olacaksın 25 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle sat Teşekkürler Selçuk. Satmak yok satmak yok 20 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı: Güzel günlerde kullan... Teşekkürler Fatih abi 16 dakika önce, Engin Ünal yazdı: Hayırlı uğurlu olsun.... Teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlısı olsun. Abiler forumcak bu arabaya el atacaklar gibi.:))) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 14 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Teşekkürler Mehmet. Yarın bu taraflarda mı olacaksın evet abi İTÜ gümüş suyu kampüsüne gidicem orada iş yeri için testler yaptırıyoruz onlara katılacağım sonrasında da büyük ihtimal oradan aşağı sallanıp Eminönü'ne kadar gelmeyi düşünüyorum. bakalım kısmet 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Vah kardeşim vah dostum vah vaaahh. Hem atmosferik hem kellayn. Hemi de beyaz. Hangi şirket? Hayırlı olsun bari bea. Allah kaza bela vermesin. Vah vah vah vah ????? 3 Yorum bağlantısı
Olcay Sert 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 3 saat önce, Faruk Emre Arslan yazdı: kroniktir kim demişse bi gerçek servise uğrasın yıllardır kullanıyorum. bilinçsiz kullanım kaynaklıdır sadece. ne bir sarsıntı ne bir tıkırtı 66binde aracım 2 Yorum bağlantısı
Faruk Emre Arslan 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 (düzenlendi) Olcay Bey, hiç bir üretici firma araç / iyi niyet* garantisi üzerinden ! şuan ki fiyatı yaklaşık parça+işçilik 2800 TL olan kavramayı karşılamaz, kullanım kaynaklı der ret verir bilginize. Parça yeni seviye olarak garantiden değişmekte ! 14 Haziran 2017 tarihinde Faruk Emre Arslan tarafından düzenlendi kelime ekleme 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun Önder Allah kaza bela vermesin. Artık bundan sonra bu uzun havayı dinleyip dinleyip ağlarsın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun Önder abi, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun masrafsız günlerde bin Biraz gözünü kokutayim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun, iyi günlerde sağlıkla... 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Önder abi hayırlı olsun kazasız belasız. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts