Erkan Gültekin1 1 Ekim 2017 Yazar Paylaş 1 Ekim 2017 WoowwHeralde abi mini bu ve 11ios güncellemesi bile geldi cihaz harika sayende [emoji1319]Mercedesin tabletinden çok daha şık durmuş [emoji4]Aynen Mehmet abi beni apple’a zorlayan Olgu sayesinde herşey [emoji1317][emoji41][emoji592] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 Vaay Olgu da gizli savaşçı ha. [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 Vaay Olgu da gizli savaşçı ha. [emoji23][emoji85] 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 7 Ekim 2017 Yazar Paylaş 7 Ekim 2017 150Liraya merakımdan aldığım dekor görünümlü bir tavan barı taktım bugün tavana nasıl durmuş ? 4 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 kullanın. Focus kadar rahat olmayabilir. Sert bir araç olmakla birlikte aykırı bir tasarımı var. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 8 Ekim 2017 Yazar Paylaş 8 Ekim 2017 [emoji4][emoji4] kullanın. Focus kadar rahat olmayabilir. Sert bir araç olmakla birlikte aykırı bir tasarımı var. Nisan 1 den bu yana kullanıyoruz aşırı keyif aldığımız bir araç oldu benim için yüksek olması ve yol tutuşu çok keyifli Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Ekim 2017 Yazar Paylaş 20 Ekim 2017 Juke'cular olarak buluşma bile yaptık 7 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Ekim 2017 Yazar Paylaş 20 Ekim 2017 Vaay güzel olmuş [emoji4] Mehmet Abi aynısının OtoClubTürkiye halini düşün şahane olur [emoji1315][emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ekim 2017 Paylaş 20 Ekim 2017 Japonya’da R versiyonu var bunun ki,akıllara zarar:) allah kaza bela göstermesin 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Ekim 2017 Yazar Paylaş 20 Ekim 2017 Japonya’da R versiyonu var bunun ki,akıllara zarar[emoji4] allah kaza bela göstermesin Evet abi çok şekil basık tipleri bile var sport olarak [emoji592][emoji1366] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2017 Paylaş 12 Kasım 2017 Çok değişik bir araç. Ya sevimli bulunuyor. Ya itici Ortası yok. [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Kasım 2017 Paylaş 12 Kasım 2017 Getirmedin trakyaya inceleyemedik, Islatma işide bekliyor tabi. Bu arada tavan aparatları olmamış bence, araç çizgilerine aykırı olmuş gibi. Canlı görmekte lazım tabi foto ve açı yanıltıyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 13 Kasım 2017 Yazar Paylaş 13 Kasım 2017 22 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok değişik bir araç. Ya sevimli bulunuyor. Ya itici Ortası yok. Aynen abi fazlasıyla aykırı Bundan sonraki arabam Toyota Hybrid HRV olur gibime geliyor şuan en tipsizi o 9 saat önce, Onur Demir yazdı: Getirmedin trakyaya inceleyemedik, Islatma işide bekliyor tabi. Bu arada tavan aparatları olmamış bence, araç çizgilerine aykırı olmuş gibi. Canlı görmekte lazım tabi foto ve açı yanıltıyor olabilir. Sorma kardeşim ıslatma bahane yüzünü görebilsek kar diyeceğim o derece.. Barlar emaneten duruyor bende her an sökebilirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 55 dakika önce, Erkan Gültekin1 yazdı: Aynen abi fazlasıyla aykırı Bundan sonraki arabam Toyota Hybrid HRV olur gibime geliyor şuan en tipsizi o O da aykırı bir araç Aynı sonuç olur bence 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 (düzenlendi) Hayırlı olsun, ilginç araç, orta vites kısmı motorsiklet yakıt deposu gibi, geçen yakında incelemiştim, inidirimli satışa koymuşlardı, kipa da, bagaj koymayı unutamsalarmış güzel olacaktı valla 8 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Bende juke hayranıyım, Allah kaza bela vermesin. Ama benim biri 6 aylık biri 6 yaşında iki oğlum var , outlander bagaj bile tam yeterken juke bagaj sanırım bana uymaz Birde sert süspansiyon diye yorumlar okudum netteki testlerde, gerçekten sert bir araçmı ? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 13 Mart 2018 Yazar Paylaş 13 Mart 2018 Hayırlı olsun, ilginç araç, orta vites kısmı motorsiklet yakıt deposu gibi, geçen yakında incelemiştim, inidirimli satışa koymuşlardı, kipa da, bagaj koymayı unutamsalarmış güzel olacaktı valla Hahah abi hiç güleceğim yoktu yerinde tespik bagaj sıkıntı [emoji23] Bende juke hayranıyım, Allah kaza bela vermesin. Ama benim biri 6 aylık biri 6 yaşında iki oğlum var , outlander bagaj bile tam yeterken juke bagaj sanırım bana uymaz [emoji20] Birde sert süspansiyon diye yorumlar okudum netteki testlerde, gerçekten sert bir araçmı ? Merhaba, biz 3 kişilik bir aileyiz 4yaşında bir oğlum var yeterli geliyor şimdilik. Süspansiyon ve motor sesi konusunda çok şey duydum ama abartıldığı gibi değildi. Piyasası hızlı bir araba diyebilirim ayrıca. Üzerine port bagaj bakıyorum şu aralar bu yıl ki tatil için. Ama tasarımına eşimle hayran olduğumuz için bugün satsak üst modelini alırız yine o derece [emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts