Kamil Özcan 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 Merhaba arkadaşlar, Arabalardan çok fazla anlamıyorum. Özellikle otomatik vitesli araçlardan. Bir süredir internette birçok yazı okudum ancak her yazı bir digerinin tersi şeyler anlattı. Sonuçta içime sinen bir araç modeli ve araç bulamadım. İlk aracım olacak daha önce araç almadım. Hb araç istiyorum ancak bagajda önemli olduğundan C segment olması önemli. Bagajinin büyük olması tercihim. Vites geçişleri iyi olan sorun cikarmayacak ikinci el dizel otomatik araç tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bütçem 55bin TL dir. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erdal Acar 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 İ30 düşünebilirsiniz. Bahsettiğiniz kriterlere uygun ilk aklıma gelen o oldu. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Kamil Özcan 8 Haziran 2017 Yazar Paylaş 8 Haziran 2017 Erdal bey cevabınız için teşekkür ederim. i30 olarak baktığımda 50-58 bin TL aralığında ki araçlar genellikle ağır hasar kayıtlı çıkıyor. Model ve km aralığı olarak hangi aralığa bakmamı tavsiye edersiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 1 saat önce, Kamil Özcan yazdı: dizel otomatik araç tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bütçem 55bin TL dir. 2010 a kadar mondeo mk4 2.0 tdci. 1.6 olacak ise kore grubu kalıyor sadece Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 2 saat önce, Kamil Özcan yazdı: Merhaba arkadaşlar, Arabalardan çok fazla anlamıyorum. Özellikle otomatik vitesli araçlardan. Bir süredir internette birçok yazı okudum ancak her yazı bir digerinin tersi şeyler anlattı. Sonuçta içime sinen bir araç modeli ve araç bulamadım. İlk aracım olacak daha önce araç almadım. Hb araç istiyorum ancak bagajda önemli olduğundan C segment olması önemli. Bagajinin büyük olması tercihim. Vites geçişleri iyi olan sorun cikarmayacak ikinci el dizel otomatik araç tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bütçem 55bin TL dir. Şimdiden teşekkürler. Şöyle bir megane bakabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2.sahibinden-full-orjinal-447755651/detay Yorum bağlantısı
Metin Mankal 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 Bu bütçeyle çok temiz 2011-12 otomatik 308 bulabilirsiniz.Tabii kafanızda pejo ya karşı bir önyargı yoksa...İki yılda benim kafamdakilerin hepsini yıktı attı... 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-galeri-unlu-hyundai-santafe-2.2-crdi-style-dizel-otomatik-436185681/detay 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 Bütçeye göre alınabilecek seçenekler aşağıdaki sıra ile bakılabilir. Ben olsam auris bakardım. 2013 > TOYOTA AURİS 2012 > SEAT LEON 2012 > CITROEN C4 2102 > RENAULT MEGANE 3 Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 Metin beyin dedigi gibi Peugeot 308 diyorum.. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 Kamil Bey aramıza hoşgeldiniz öncelikle. Neden otomatik diyebilir miyim? 5 yıl manuel kullanmış, 1 yıldır da otomatik şanzıman kullanan birisi olarak, manuel şanzıman diyorum keslinlikle. Dünyanın en başarılı 2. şanzımanını kullanmama rağmen. Tamamen NAÇİZANE, ŞAHSİ, fikrimdir ki, dünya otomatik vitese hazır değil, tepkimeleri siz gibi, insan gibi değil asla, üst devirden alt devire geçerken, gaza yüklendiğiniz an sersemliyor, manueldeki gibi alt vitese çek yüklen hissi yok, ancak M modda bunu yapabiliyorum. Bu, beni, performanslı kullanan sürücüleri üzüyor, eğer standart bir kullanıcıyım, araca yüklenmem derseniz, o zaman otomatik şanzıman bakabilirsiniz. Manuel kullanma sorununuz yoksa manuel vites bakın, otomatik şanzımanları başarısız buluyorum. Şahsi, şahsi, şahsi fikrimdir. Hatta tez, bu da benim tezim. Bu sebeple cevap verirken agresyon ve gereksiz polemik yapmayınız arkadaşlar. 55.000TL civarına daha iyi bir B segment düşünmez misiniz, bir geçiş aracı olarak? 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 Hem hb olsun hem de bagajı büyük olsun diyorsanız bence sw araçlara bakın. Mesela kia ceed. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ilk-sahibinden-79000-km-dizel-otomatik-ceed-concept-sr-447763830/detay 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 2014 clio dizel edc otomatik kullanıyorum çok memnunum. Fiyat da sizin aralığınıza uygun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 i30 yada ceed düşünebilirsiniz hemen hemen aynı araçlar motor şase uzunluğu parçalar aynı ! yalnız ceed in iç mekan ve konsol kalitesi çok daha kaliteli bilginiz olsun, ben ceed kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Kamil Özcan 10 Haziran 2017 Yazar Paylaş 10 Haziran 2017 Merhaba arkadaşlar, Yardımlarınız için teşekkür ederim. 2013 Megan 3 İcon Otomatik dizel. 70 binde kapora verdim bugün.Pazartesi satışını alacağım. 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Haziran 2017 Paylaş 10 Haziran 2017 Tam 308 blue hdi+aisin eat6 harika kombinasyon olur diyecektim ki araçta anlaşılmış hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Kamil Özcan 11 Haziran 2017 Yazar Paylaş 11 Haziran 2017 Çok teşekkür ederim. 70Bin Km de Megan İcon serisi 52Bin TL ye anlaştık. Sadece arka bagaj kapağında bir karış boya çıktı başka bir şey çıkmadı araçta. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts