İçeriğe Yönlendir

Expertiz için Ankara'da usta veya şirket önerisi

Canberk Eken

Recommended Posts

Canberk Eken

Babama araç arayışı sürecinde bugün bulduğumuz bir 1.6 tdci mondeoyla babamın kugasını takaslamak üzere büyük ölçüde anlaştık. Cumartesi günü onlar bizimkini biz onların aracını daha detaylı kontrol ettirmek üzere sözleştik.

Ankara'da önerebileceğiniz detaylıca kontrol edebilecek bir expertiz şirketi ya da ustaya ihtiyacımız var. Tecrübeli bir mekanik ustasının detaylı kontrolünü kalibrasyonu belli olmayan cihazın üstünde aracın yorulmasına tercih ederiz tabi ama kendi araçlarımıza bakan ustamız genelde sadece uzaktan kontrol yaptığı için expertiz şirketine de sıcak bakmaya başladık.

Tavsiye edebileceğiniz, daha önce çalıştığınız bu şekilde ayrıntılı bakabilecek şirketler ya da kendi ustanızı önerirseniz sevinirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Erkayalar iyidir.. 1.6 tdci motoru zaten biliyorsun, sıkıntı çıkarmaz kolay kolay..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı
Erkayalar iyidir.. 1.6 tdci motoru zaten biliyorsun, sıkıntı çıkarmaz kolay kolay..

+06 ya da Pursaklarda bi yer şu meşhur... Adını çıkaramadım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat

Erciyes işyerlerinde Bosch var gayet iyidir ekspertiz işinde genelde orayı tercih ediyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Abi bu dediğin yer bir dönem yemek etkinliği öncesi toplanılıp gittiğiniz yer miydi öyle bir şey kalmış aklımda.
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
35 dakika önce, Canberk Eken yazdı:

Abi bu dediğin yer bir dönem yemek etkinliği öncesi toplanılıp gittiğiniz yer miydi öyle bir şey kalmış aklımda.

Oranın tam karşısı. Yanılmıyorsam bosch servisi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum forumda detaylı arama yapmadım birleştirilirse faydalı olur.

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Mondeo tarafına kuganın bagajı küçük geleceği için vazgeçmişler. Burdaki tavsiyelerden sonraki araçlarda faydalanacağız artık.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
12 saat önce, Canberk Eken yazdı:

Mondeo tarafına kuganın bagajı küçük geleceği için vazgeçmişler. Burdaki tavsiyelerden sonraki araçlarda faydalanacağız artık.

Ne istiyorlardı rakam olarak, takas haricinde ?

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Ne istiyorlardı rakam olarak, takas haricinde ?

55, 1.6 tdci trend 125bin km'de
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...