Canberk Eken 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Babama araç arayışı sürecinde bugün bulduğumuz bir 1.6 tdci mondeoyla babamın kugasını takaslamak üzere büyük ölçüde anlaştık. Cumartesi günü onlar bizimkini biz onların aracını daha detaylı kontrol ettirmek üzere sözleştik. Ankara'da önerebileceğiniz detaylıca kontrol edebilecek bir expertiz şirketi ya da ustaya ihtiyacımız var. Tecrübeli bir mekanik ustasının detaylı kontrolünü kalibrasyonu belli olmayan cihazın üstünde aracın yorulmasına tercih ederiz tabi ama kendi araçlarımıza bakan ustamız genelde sadece uzaktan kontrol yaptığı için expertiz şirketine de sıcak bakmaya başladık. Tavsiye edebileceğiniz, daha önce çalıştığınız bu şekilde ayrıntılı bakabilecek şirketler ya da kendi ustanızı önerirseniz sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Erkayalar iyidir.. 1.6 tdci motoru zaten biliyorsun, sıkıntı çıkarmaz kolay kolay.. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Erkayalar iyidir.. 1.6 tdci motoru zaten biliyorsun, sıkıntı çıkarmaz kolay kolay..+06 ya da Pursaklarda bi yer şu meşhur... Adını çıkaramadım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Erciyes işyerlerinde Bosch var gayet iyidir ekspertiz işinde genelde orayı tercih ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 Erkayalar iyidir.. 1.6 tdci motoru zaten biliyorsun, sıkıntı çıkarmaz kolay kolay..Abi bu dediğin yer bir dönem yemek etkinliği öncesi toplanılıp gittiğiniz yer miydi öyle bir şey kalmış aklımda. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 35 dakika önce, Canberk Eken yazdı: Abi bu dediğin yer bir dönem yemek etkinliği öncesi toplanılıp gittiğiniz yer miydi öyle bir şey kalmış aklımda. Oranın tam karşısı. Yanılmıyorsam bosch servisi.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum forumda detaylı arama yapmadım birleştirilirse faydalı olur. Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Erciyes işyerleri merkezi bosch erkayalar servis 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 Mondeo tarafına kuganın bagajı küçük geleceği için vazgeçmişler. Burdaki tavsiyelerden sonraki araçlarda faydalanacağız artık. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 12 saat önce, Canberk Eken yazdı: Mondeo tarafına kuganın bagajı küçük geleceği için vazgeçmişler. Burdaki tavsiyelerden sonraki araçlarda faydalanacağız artık. Ne istiyorlardı rakam olarak, takas haricinde ? Yorum bağlantısı
Canberk Eken 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 Ne istiyorlardı rakam olarak, takas haricinde ?55, 1.6 tdci trend 125bin km'de 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts