Tahir Ak 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Merhaba , Arduino ile Obd 2 kullanarak çalışan harici yol bilgisayarı yapmak mümkün mü ?yapılıyor nette videoları var görmüştüm ama nasıl yapılır hiç anlamam 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Ellerinize ve emeğinize sağlık Mehmet, canı gönülden hem seni hem de minik kardeşlerimizi kutluyorum Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Hocam tebrikler. Papaz eriğini imam eriğine çeviren, elektrikli ekmek kutusundan ve bunun gibi şeylerden bıkmıştık. Projelerinizde başarılar dilerim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 3 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Merhaba , Arduino ile Obd 2 kullanarak çalışan harici yol bilgisayarı yapmak mümkün mü ? Düşünmedim değil 3 saat önce, Serhan Gürbüzol yazdı: Ellerinize ve emeğinize sağlık Mehmet, canı gönülden hem seni hem de minik kardeşlerimizi kutluyorum Teşekkür ederim abi. 58 dakika önce, Ozan Kılıçaslan yazdı: Hocam tebrikler. Papaz eriğini imam eriğine çeviren, elektrikli ekmek kutusundan ve bunun gibi şeylerden bıkmıştık. Projelerinizde başarılar dilerim. TÜBİTAK ta bıkmış ki artık bu sene işi çok zora soktu ve 15 ocakta bitmesi gerek başvuru ve sonulanması gereken projeler 28 nisana uzadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Kocaeli civarında olanlar için bu sene bilişim ile ilgili yeni fuar ve yarışma (ortadereceliler de dahil) var. takip edin. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Mehmet hocam,seminer döneminde arduino eğitimi alacağız bakalım nasıl olacak, üniversitesi den hocamız anlatacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Mehmet hocam,seminer döneminde arduino eğitimi alacağız bakalım nasıl olacak, üniversitesi den hocamız anlatacak çok youtube videosu var. video ile yürütün. bir de bol kit ve I/O shield alın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 Mehmet hocam,seminer döneminde arduino eğitimi alacağız bakalım nasıl olacak, üniversitesi den hocamız anlatacakHocam ben maker eğitimen eğitimi almayı düşünüyorum. Sonra Maraş'ta maker atölyesi açmayı planlıyorum. Ancak şu anda ortam karışık. Ortalıktaki toz duman kalksın bakacağım. Arduino eğitimi için Mehmet Göktürk hocamın dediğini takip edin. YouTube de lezzetlirobotlar diye bir kanal var daha önceki mesajlarımda sitenin linkide var. Orayı tavsiye ederim. Çok zevkli bir alan. Sınır Yok çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Bana bahsettiğin diğer proje daha güzel. Geliştirilmeli. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 Bana bahsettiğin diğer proje daha güzel. Geliştirilmeli. [emoji6]Hangisi abi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 12 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: Hangisi abi ? Çocuk yaklaşınca elektriği kesen proje. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Emeğinize sağlık hocam. Sergi için izleyici geldi mi ve size doldurmanız için form verdi mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2017 Yazar Paylaş 3 Haziran 2017 Çocuk yaklaşınca elektriği kesen proje. Evet abi. O çalıştı sorunsuz. Patentini alayım onun [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2017 Yazar Paylaş 3 Haziran 2017 Emeğinize sağlık hocam. Sergi için izleyici geldi mi ve size doldurmanız için form verdi miİzleyici dediğiniz il temsilcisi mi?İlden biri geldi. Protokolle gelmiş. Sergiyi gezerken sergiyi bitirmek üzereyken faturalarınız tamam mı dedi [emoji33][emoji33] tamam dedim. Hatta fazla bile harcadık dedim. Kermes yapmışsınız dedi. Evet Veli katılımı için dedim. İlin haberi var dedim. Ben il temsilcisiyim dedi. O kadar. Çocuklara zaten sorular sordu. Ben anı defteri açtırdım görüş yazılması için. Orada öğrendim kim olduğunu. İldeki diğer görevli çok güzel fuarınız olmuş. Arkadaş çok övdü dedi. O formu sanırım onlar dolduruyor. Bize gelen Adem beyin görüşü 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Anı defteri fikriniz çok orijinal olmuş. Bana sadece revize projeniz var mı diye sordu var dedim gösterdim o kadar. Kendileri fotoğraflar çektiler. Güzel bir projemiz var hemzemin geçitte tren gelirken bozulan araçları karşıya itiyor. Bunu gönderebileceğimiz herhangi bir yer varmı. Yarışma değil de geliştirmeye yönelik ilgilenecek bir yer? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155466542153324&id=565343323 1.02 deki proje Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Evet abi. O çalıştı sorunsuz. Patentini alayım onun [emoji23]Al tabi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Haziran 2017 Yazar Paylaş 4 Haziran 2017 Anı defteri fikriniz çok orijinal olmuş. Bana sadece revize projeniz var mı diye sordu var dedim gösterdim o kadar. Kendileri fotoğraflar çektiler. Güzel bir projemiz var hemzemin geçitte tren gelirken bozulan araçları karşıya itiyor. Bunu gönderebileceğimiz herhangi bir yer varmı. Yarışma değil de geliştirmeye yönelik ilgilenecek bir yer? Anı defterine yazan herkese de fuar hatırası olarak ayraç hediye etmiştik. Öğrencilerimizin çok orjinal espirili yazıları da vardı [emoji23][emoji23]Proje geliştirme konusunda ilgilenecek yer bilmiyorum açıkcası. Video izleyemedim. Bizim bi proje çok gitti geldi. Bende inat ettim o proje için. Proje sahibi hocam zorlamayalım dedi. Ben inatla o projenin geçmesini sağladım. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155466542153324&id=565343323 şimdi anlıyorum mu acaba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts