Bünyamin Dedeoğlu 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 (düzenlendi) Merhaba 1 hafta önce Honda Civic fd6 aldım, aldığımda araba da LPG yoktu, 5 gün benzinde bindim test ettim, almadan detaylı bakımları yapılmış ustalara gösterdim, daha sonra LPG artırdım, ilk gün motor lambası yandı gittim 1.enjektor arizaliymis hatta obd kodu P0301 1.silindir ateşleme hatası verdi, degistik motor lambası yanmıyor artık sorun yok , ama iki gündür yağ ikaz lambası yanıyor sarı renk yanıyor,baktım araştırdım sarı yanarsa yağ seviye, kırmızı yanarsa yağ basınç diyor, 3 gündür sürekli sabah akşam yağ seviye sine bakıyorum normal artı yağ çok çok temiz , neden bu ikaz yanıyor, neden LPG den sonra yandı, fikri olan var mı ? Teşekkürler 27 Mayıs 2017 tarihinde Bünyamin Dedeoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 doğru viskozite yağ var mı motorda? ayrıca mesela shell marka yağ da benzer hadise geldi başımıza. yağ lambası geç sönüyordu değişim sonrası. Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 (düzenlendi) Ben daha çok LPG den kaynaklı diye düşünüyorum hocam, çünkü LPG taktıran kadar böyle bir şey yoktu, acaba yağ müşürünümü islatti oksit temassizlik yada çalışırken musuremi vurdu yanlışlıkla Ayrıca sarı ikaz yanıyor durup kontak kapatıp açıyorum lamba sönüyor, belli süre sonra aynı gün içinde yine yaniyor 27 Mayıs 2017 tarihinde Bünyamin Dedeoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 doğru viskozite yağ var mı motorda? ayrıca mesela shell marka yağ da benzer hadise geldi başımıza. yağ lambası geç sönüyordu değişim sonrası.Honda yetkili servisleri de shell kullanıyor? Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 Bu yağ seviyesinin durumunu ECU ya söyleyen sensör müşür kaput içerisinde nerede acaba bulsam söküp bakicaz bu saatte Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Aracınızı cihaza bağlatıp bakın, eğer fakir karışım ile uyarı veriyorsa, İyi bir LPG ayarı yapan ustaya gidin, az yaksın diye ayarlarla oynuyorlar sonra araç fakir karışım uyarısı veriyor. 1,5 yıl FD6 Civic kullandım 1 kez karşılaşmadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Honda yetkili servisleri de shell kullanıyor?Onların problemi Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 Ramazan hocam, LPG kaynakları yağ lambası olabilir diyorsun yani ben o zaman yarın LPG ciye ugrayim Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 2 dakika önce, Bünyamin Dedeoğlu yazdı: Ramazan hocam, LPG kaynakları yağ lambası olabilir diyorsun yani ben o zaman yarın LPG ciye ugrayim Önce arızayı okutun, genelde LPG kaynaklı sarı motor arıza lambası yanıyor. Eğer fakir karışım uyarısı verirse iyi bir LPG ustasına gidip ayar yaptırın. Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 Bende yanan motor değil yağ lambası ama Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 9 dakika önce, Bünyamin Dedeoğlu yazdı: Bende yanan motor değil yağ lambası ama Evet şimdi farkettim bende, facebookt'ta iki grup var orda paylaşırsanız belki daha önce karşılaşan varsa yardımcı olabilir. https://www.facebook.com/groups/civicclubturkiye/ https://www.facebook.com/groups/311405022395360/ 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Bir saat önce, Bünyamin Dedeoğlu yazdı: Ramazan hocam, LPG kaynakları yağ lambası olabilir diyorsun yani ben o zaman yarın LPG ciye ugrayim Lpg markası nedir ve takan firma araba ile yola çıkıp motora göre ayar yaptı mı ? 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 Erdogan hocam vala notebook bağladı test yaptı güya ama Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 9 Haziran 2017 Yazar Paylaş 9 Haziran 2017 Sorun çözüldü lpg ayarı yapıldı 10 gündür sorun yok Yorum bağlantısı
Mehmet Acar78 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Bünyamin Dedeoğlu yazdı: Sorun çözüldü lpg ayarı yapıldı 10 gündür sorun yok Bünyamin hocam sorunu nasıl hallettin. Aynı problemi yaşıyorum. İzmir Muğla aydın çevresi bu işten anlayan lpgci tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts