Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Mert, bugün 2011 model olanı ile kısa bir sürüş gerçekleştirdik. Araçta iki nokta gördüm. Sayıp sövdüm markaya. Ayna üzeri sinyal önemli, bunu görebileceğim bir küçücük pencere var aynada. O ampül patlasa ruhumuz duymaz. Merkezi kilit ile kapıları açtık, araçtan alacaklarımızı aldık ve kapıları kilitlemedik. Anahtar yanımızda ve araç üzerine takılmadı. Sanırım 10 dakika sonra araç kilitledi kapıları. Bunlar ile bu markanın sırtı yere gelmez Abi ampül aynada ki LED’ler. Ben sökülü halini gördüm ampül yok orada LED’lerin mercekli plastiği Oraya kadar uzanıyor. Yani ekstra bir ampül yok Otomatik kilit o özellik. Ben çok seviyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 mındar, aynada sinyal olacak ve içten yanıp yanmadığı görülecek, yan çamurluktada olacak önde zaten var, 3 tane olacak, birisi yoksa tırttır aga ne yani bizdede kapıları açtın, dokunmadın 45 sn. sonra kitler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 Bizim kangooda kilidi açtık ön iki kapıdan birini açmazsan arkada işini yaparken 1 dk gibi bir zamanda kendini kilitliyor orta kapı açıkken Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 7 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bizim kangooda kilidi açtık ön iki kapıdan birini açmazsan arkada işini yaparken 1 dk gibi bir zamanda kendini kilitliyor orta kapı açıkken 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Aynada sinyal var ve içerden görünüyor. Sanki fiesta da ayna varmış gibi sinyali eleştiriyor Bizim kangooda kilidi açtık ön iki kapıdan birini açmazsan arkada işini yaparken 1 dk gibi bir zamanda kendini kilitliyor orta kapı açıkken [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 (düzenlendi) 15 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Aynada sinyal var ve içerden görünüyor. Sanki fiesta da ayna varmış gibi sinyali eleştiriyor Muhahhaha, senin überden haberin yok herhalde, boşa sallamadık Mert, bende aynen yazdıklarım var, hemde elektro katlanan ayna ile beraber 26 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Muhahhaha, senin überden haberin yok herhalde, boşa sallamadık Mert bende aynen yazdıklarım var, hemde elektro katlanan ayna ile beraber Sen de olan değil markanın sattığında var mı? Standart benim aracım. Senin harcadığın kadar para ve zaman harcasam aracım muazzam olur ki vag sonradan eklenti konusunda en iyisidir. Kıskanmayalım lütfen. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 (düzenlendi) 3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Sen de olan değil markanın sattığında var mı? Standart benim aracım. Senin harcadığın kadar para ve zaman harcasam aracım muazzam olur ki vag sonradan eklenti konusunda en iyisidir. Kıskanmayalım lütfen. Hehhehe bendeki herhangi değil Über adı üstünde muazzam derken, ne ekleyeceksinde muazzam olacak, olsa benimki olurdu, vag haa, ne değişecek, teybi değiş klima paneli değiş ışıklarla oyna, konfigrayonla oyna vs. bumu muazzamlık, araba değişeceksin o iş için, vag olsun tamam ama hangi vag? Audi A6 ve üstü, yoksa al birini vur ötekineeee Mındaaar 26 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Hehhehe bendeki herhangi değil Über adı üstünde [emoji4] muazzam derken, ne ekleyeceksinde muazzam olacak, olsa benimki olurdu, vag haa, ne değişecek, teybi değiş klima paneli değiş ışıklarla oyna, konfigrayonla oyna vs. bumu muazzamlık, araba değişeceksin o iş için, vag olsun tamam ama hangi vag? Audi A6 ve üstü, yoksa al birini vur ötekineeee Mındaaar [emoji3]Esp takabilir misin sen? Ya da park pilotu. Bunların hepsi takılabiliyor:) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 (düzenlendi) 6 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Esp takabilir misin sen? Ya da park pilotu. Bunların hepsi takılabiliyor:) sende kolay, yani tanıtması kolay, bende zor ama takılır, esp de dahil... oto yıkamalı far ve oto eğimli far sistemide olur, paradan haber ver... park pilot olmaz arabanın kendisinde yok, aslında oda olur ama uçuk pahalı olur ve yapanda almanyada falan olur, oraya götürsem neler olur neler vakumlu kapı bile olur, bizde nerede park pilot takacak adam, yinede olmaz değil olamaz diye birşey olmaz, sonuçta araba bu, olanda nasıl oluyor, bizde zor ve pahalı olur. beyhude çabalara girmeyelim Mert, sende olur bende daha zor olur ama olur, ha fiestaya değermi, bence o kadarı değmez, haa zaten Ford bu, esp ye ihtiyacı yok, o bizde ek güvenlik sadece 26 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 az evvel her şey olur derken şimdi zor ve pahalı olura Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 (düzenlendi) 34 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: az evvel her şey olur derken şimdi zor ve pahalı olura herşey olur o değişmedi, park pilot zor olur, diğerleri paraya bakar... para varsa fiestaya kolayca benim takabileceklerim, dikkat ben bak... (motoruda dağıtır rektefeden bloğu getirir kendim toplarım bu arada, şanzımanda dahil, elektronik detay hariç alayını zaten ben rahat yaparım, mekanik benim için basit) oto yıkamalı eğimli far esp arkalara disk elektro klima orjinal oto far ve yağmur sensörü (bu en basiti) orjinal alarm ön cam ısıtma buda orjinal orjinal park sensörü Avrupada satılan Fiesta lardaki tüm donanım yani... park pilot beni aşar ama olur, zor olur paradan heber ver park pilot zor, baya zor hemde, sendede zor yok öyle vagtan tanıt... 26 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 Golf 6'da park pilot alt yapısı yok sanırım ama 7'de sanılandan daha basit Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 (düzenlendi) 8 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Halamın bıyığı olsaydı takarım dediklerimin hepsi Fiesta da zaten olan şeyler Mert, parçaları alırım takarım, vag tan pekte farkı yok zaten..... park pilot zor olur çünki fiestada olan modeli yok, özel uğraş gerektirir, bunu yapacak adam bizde varmı bilmem ama yurt dışında var onada zaten para yetmez bu arabayada değmez 6 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Golf 6'da park pilot alt yapısı yok sanırım ama 7'de sanılandan daha basit 7 de altyapıda vardır muhtemeleni parçaları tak vagtan aç, fiestada alt yapı olsa ondada farkı olmaz zaten, sonuçta arabada ne var hepsi aynı, ecu-gem modül vs. ve kablo tesisata bakar herşey, yeterki arabanın modellerinin birinde tüm opsiyonlar olsun, olmayana takılmaz diye bir şey olmaz, takılır paraya bakar.... 26 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Golf 6'da park pilot alt yapısı yok sanırım ama 7'de sanılandan daha basit [emoji4] Var var. B7 passat ile geldi, aynı platform zaten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 Şimdi, Mert Yeldan yazdı: Var var. B7 passat ile geldi, aynı platform zaten. takta görelim var var boşa var demeyelim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 takta görelim [emoji4] var var boşa var demeyelim [emoji4]Yapılmışı burada. Benim valla en önemli şey eksik para yok Olsa ekleyecem diye de uğraşmam satar s60 filan alırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 Aynen, şahsen bende uğraşmazdım.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 Mert, LED olduğunu biliyorum. Ben sistemin mantığını yazdım. Leb dedim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Mert, LED olduğunu biliyorum. Ben sistemin mantığını yazdım. Leb dedim [emoji4]Gece çok güzel oluyor. Sinyal veriyorsun ufak bi noktadan verdiğin yön yanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 7 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Gece çok güzel oluyor. Sinyal veriyorsun ufak bi noktadan verdiğin yön yanıyor. Aaa bendede oluyor o, verdiğim taraf ışıl ışıl oluyor dikkat et, über seri fiesta bu, nasıl oluyor dersen cevap hazır, hemde alman malı bir ürünle Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Aaa bendede oluyor o, verdiğim taraf ışıl ışıl oluyor [emoji3] dikkat et, über seri fiesta bu, nasıl oluyor dersen cevap hazır, hemde alman malı bir ürünle [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 (düzenlendi) 3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: satamayacağım überi ona yanıyorum, kıyamayacağım vallahi 26 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 Bu devirde almak değil eldekini korumak önemli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts