Zeki Yelboğa 15 Mart 2018 Paylaş 15 Mart 2018 Ne bahtsız adammışsın Mehmet abi, ne yapıp ne edip senin başına sarıyorlar herşeyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2018 Paylaş 15 Mart 2018 15 dakika önce, Zeki Yelboğa yazdı: Ne bahtsız adammışsın Mehmet abi, ne yapıp ne edip senin başına sarıyorlar herşeyi. Aynen yaa.. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2018 Yazar Paylaş 15 Mart 2018 Hımm.. Biliyordum bana patlayacağını... Hayırlısı diyoruz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Mart 2018 Yazar Paylaş 24 Mart 2018 Evet çarpmayan bi Bisiklet kalmıştı. O da oldu. 13 yaşında bebe canına bir şey olmadı çok şükür. Tampon ve bagaj boyanacak sol dış stop değişecek. Emmi sağolsun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Mart 2018 Yazar Paylaş 24 Mart 2018 Bagaj logonun altı mı?Sol stop tarafı Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 Geçmiş olsun hep burlar tehlikeli dikkat et... Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 Mert bey geçmiş olsun. Bunlar sanki size bir işaret gibi. Belki birşeyleri değiştirmeniz gerekiyordur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 Mert geçmiş olsun önce velede sonra sana. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 Cok gecmis olsun ya, harbiden aile bi sey diyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Tampon ve bagaj boyanacak sol dış stop değişecek. Emmi sağolsun Senin de canın sağolsun kardeşim... Bu günler için varım.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Mart 2018 Yazar Paylaş 24 Mart 2018 Cok gecmis olsun ya, harbiden aile bi sey diyor mu? Aile olaydan haberdar değildi olay anında. Çocuğu hastaneye götüreyim dedim istemedi ambülans çağırayım dedim onuda istemedi. Kafasını bagaj kapağına vurmuş biraz şişlik var. Aileni arayalım gelsinler dedim ona da yok dedi. Zorla da hastaneye götüremezdim. Bir şey diyemedim. Kaza sonrası çocuğu tanıyan biri geçerken durdu. Baktı etti çocuğu aldı götürdü. Numaramı verdim. Az evvel Babası aradı şikayetçi olacakmış, ol dedim. Benim mala zarar geldi çocuğun canı sağolsun kırılan stop tampon bir şekilde gelir yerine. Arkadan çarpan çocuğun babası benden şikayetçi hayırlısı bir şey çıkmayacak ama konuşma tarzı vs çok yanlış. Ben çocuk nasıl dedikçe beni suçladı. Çok da uzatmadım geçmiş olsun bir şeye ihtiyacı olursa Emre’nin arayın diyip kapattım telefonu. Hayırlısı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 Aile olaydan haberdar değildi olay anında. Çocuğu hastaneye götüreyim dedim istemedi ambülans çağırayım dedim onuda istemedi. Kafasını bagaj kapağına vurmuş biraz şişlik var. Aileni arayalım gelsinler dedim ona da yok dedi. Zorla da hastaneye götüremezdim. Bir şey diyemedim. Kaza sonrası çocuğu tanıyan biri geçerken durdu. Baktı etti çocuğu aldı götürdü. Numaramı verdim. Az evvel Babası aradı şikayetçi olacakmış, ol dedim. Benim mala zarar geldi çocuğun canı sağolsun kırılan stop tampon bir şekilde gelir yerine. Arkadan çarpan çocuğun babası benden şikayetçi [emoji4] hayırlısı bir şey çıkmayacak ama konuşma tarzı vs çok yanlış. Ben çocuk nasıl dedikçe beni suçladı. Çok da uzatmadım geçmiş olsun bir şeye ihtiyacı olursa Emre’nin arayın diyip kapattım telefonu. Hayırlısı [emoji4]Deseydin ya dosyasi onume geldiginde konusuruz [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 24 Mart 2018 Paylaş 24 Mart 2018 Geçmiş olsun Mert, çocuğa bir şey olmamış ya gerisinin önemi yok. Babası olayı ilk duyduğu zamanki şok ile arayıp gereksiz konuşmuş olabilir. Sen canını sıkma yeter. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Mart 2018 Yazar Paylaş 24 Mart 2018 Olacağı varmış, oldu. Kimsenin canı yanmadı Allah’a şükür. Mal yerine konur. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Mart 2018 Paylaş 25 Mart 2018 Çok geçmiş olsun be hemşo. Allah korumuş. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 25 Mart 2018 Paylaş 25 Mart 2018 Geçmiş olsun. Arkadan çarpan trafikte hareket eden bir vasıta ve sürücü olduğuna göre hasarı karşı taraftan tanzim etmek mümkünmü ? Şaka olsun diye sormadım ? Bisikletin trafik sigortası yok biliyorum ama ileri geri konuşan bir babaya ders vermek gerekir... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2018 Yazar Paylaş 25 Mart 2018 Trafik sigortası olmadığı için ancak dava açarak talep edilebilir.Dava işleyişi de şöyle oluyor; sulh hukuk mahkemesine hasar tespiti için tespit davası açmak. Sonrasında da asliye hukuk a hasar miktarı kadar tazminat davası açmak. Başka bir yol gözükmüyor. Çocuğa bir şey olmadı stop tampon umrumda değil her ne kadar cebinden çıkacak olsada. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 25 Mart 2018 Paylaş 25 Mart 2018 Geçmiş olsun. Çocuğa birşey olmaması sevindirici. Bana kalırsa sen görevini yapmışsın... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mart 2018 Paylaş 25 Mart 2018 Aile olaydan haberdar değildi olay anında. Çocuğu hastaneye götüreyim dedim istemedi ambülans çağırayım dedim onuda istemedi. Kafasını bagaj kapağına vurmuş biraz şişlik var. Aileni arayalım gelsinler dedim ona da yok dedi. Zorla da hastaneye götüremezdim. Bir şey diyemedim. Kaza sonrası çocuğu tanıyan biri geçerken durdu. Baktı etti çocuğu aldı götürdü. Numaramı verdim. Az evvel Babası aradı şikayetçi olacakmış, ol dedim. Benim mala zarar geldi çocuğun canı sağolsun kırılan stop tampon bir şekilde gelir yerine. Arkadan çarpan çocuğun babası benden şikayetçi [emoji4] hayırlısı bir şey çıkmayacak ama konuşma tarzı vs çok yanlış. Ben çocuk nasıl dedikçe beni suçladı. Çok da uzatmadım geçmiş olsun bir şeye ihtiyacı olursa Emre’nin arayın diyip kapattım telefonu. Hayırlısı [emoji4]Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bir arkadaşımın başına gelmişti bisiklet sağ ön kapıya vurmuştu. Arkadaş direk 112 ve 155 aramış tutanak tutulmuş bisiklet suçlu bulunmuş, arkadaş şikayetçi olmamıştı çocuğun babası özür dilemişti. Sonradan sıkıntı yaşamamak için böyle davranmak çok mantıklı. İnsanlar çocuklarının kusurunu hiç görmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts