O.Yücel Çetin 15 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2018 Hayırlı ramazanlar diliyorum cümleten. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 sahurda kefir için... o kadar rahat tutar ki mideyi gündüz, feraha erersiniz Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Serkan Toker yazdı: Olur mu hiç, sürekli kutusundan çıkarıp kuyruk yağıyla yağlıyorum.. Genişlet İlk önce soğanla masaj sonra kuyruk yağı uygulaması... ebedi kalır... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Servet Aydın yazdı: Acilmiş iftarmış ocakbaşındaymış Genişlet ne zaman mış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Bi mesaja bakar abi, eksiklerini hallediyorum, fazla masraf etmeden alırsan sevinirim Genişlet Sıfır hata isterim. Ablan paralar bizi yoksa Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne zaman mış Genişlet Haftayaymış Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Bayrama 30 gün kaldı [emoji3]Adana’ya 29 gün kaldı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Servet Aydın yazdı: Haftayaymış Genişlet Kendimi biraz fazla paraladım galiba abi sol bileği şişirmişim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Geçmiş olsun, raporda çalışır yazıyor telefonunu neden gizledin, ramazan boyuca taciz edip iftara kadar zaman öldürürdük 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, raporda çalışır yazıyor telefonunu neden gizledin, ramazan boyuca taciz edip iftara kadar zaman öldürürdük [emoji3] Karalarken çok da şaaapmadım ,teşekkürler Çalışır 19 mayısta Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Hımm.. Hafta sonuna bağlanmış.. Geçmiş olsun Köksal.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Karalarken çok da şaaapmadım ,teşekkürler Çalışır 19 mayısta Genişlet Arabanla gelsene Gebze adliyeye. Aracı gösterelim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Bu bir tuzak olabilir Köksal, dikkat et. Adamın biri arkadaşları ile ormanda gezerken bubi tuzağı bulmuş ve bağırmaya başlamış. Bu bi bubi tuzağı bu bi bubi tuzağı diye. İftara tam olarak kaç saat var, duvardaki saati seçemiyor gözlerim ? 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Karalarken çok da şaaapmadım ,teşekkürler Çalışır 19 mayısta Genişlet Oruç daha ilk günden çarpmaya başlamış 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Serkan Toker yazdı: Bu bir tuzak olabilir Köksal, dikkat et. Adamın biri arkadaşları ile ormanda gezerken bubi tuzağı bulmuş ve bağırmaya başlamış. Bu bi bubi tuzağı bu bi bubi tuzağı diye. İftara tam olarak kaç saat var, duvardaki saati seçemiyor gözlerim ? Genişlet Orucun ortasında bu hale geldiysen, iftar vakti düşünemiyorum seni Duvardaki saatte senin için bi tuzak. Yani bu da bi tuzak. Bakma saate Sabır sevabını kaçırma... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Aşırı derecede uykum var, yerimde duramıyorum. Öğlen olmadı bakalım, iftar nasıl olacak. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Servet Aydın yazdı: Arabanla gelsene Gebze adliyeye. Aracı gösterelim Abi sol ayağımın üzerine basamıyorum, ev 3.kat, otopark +1 kat daha ve asansör yok. Sen gel camdan atayım anahtarı bikaç gün kalsın istersen hatta vekalet getir gelirken imza atayım 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Recep Selim Kaya yazdı: Orucun ortasında bu hale geldiysen, iftar vakti düşünemiyorum seni Duvardaki saatte senin için bi tuzak. Yani bu da bi tuzak. Bakma saate Sabır sevabını kaçırma... Genişlet Bizimki latife, dün akşam 23:30 dükkanı kapattım, 23 km. eve gittim. Mahalledeki fırına uğrayıp ekmek aldım, 00:30 gibi eve girdim. Sahur yemeğimi yedim, 3 gibi uyuyakalmışım, 6:30 büyük oğlum seslendi onu okula bırakıp 7:50 de dükkanın önüne arabayı çektim. Güneşte yandan geliyor böyle koltuğu geriye yatırmamla uyumam bir olmuş. Gözümü açtığımda 10' a geliyordu saat.. Şimdi inceden bir açlık var çünkü bizim yemek saatimiz 11:30, bir saate birşey kalmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Serkan Toker yazdı: Gözümü açtığımda 10' a geliyordu saat.. Genişlet Patron olmak böyle bir şey demek 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Recep Selim Kaya yazdı: Patron olmak böyle bir şey demek Genişlet Birazdan da eve gitmeyi planlıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Serkan Toker yazdı: Bu bir tuzak olabilir Köksal, dikkat et. Adamın biri arkadaşları ile ormanda gezerken bubi tuzağı bulmuş ve bağırmaya başlamış. Bu bi bubi tuzağı bu bi bubi tuzağı diye. İftara tam olarak kaç saat var, duvardaki saati seçemiyor gözlerim ? Genişlet Çabuk havlu attınız bayım Köksal Yılmaz yazdı: Abi sol ayağımın üzerine basamıyorum, ev 3.kat, otopark +1 kat daha ve asansör yok. Sen gel camdan atayım anahtarı bikaç gün kalsın istersen hatta vekalet getir gelirken imza atayım Genişlet Ne diyon lem. Ovv. Tamam gelirim ben 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Abi sol ayağımın üzerine basamıyorum, ev 3.kat, otopark +1 kat daha ve asansör yok. Sen gel camdan atayım anahtarı bikaç gün kalsın istersen hatta vekalet getir gelirken imza atayım Genişlet Köksal geçmiş olsun hayırdır nerede oldu 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Geçmiş olsun köksal. Evde zaman da geçmez yatmıyorsan. Honda mı alıyoruz? Bilkentte olsun devir teslim işleri. Serkan abiye çökelim güruh halinde iftardan sahura😋 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Cem Işık yazdı: Geçmiş olsun köksal. Evde zaman da geçmez yatmıyorsan. Honda mı alıyoruz? Bilkentte olsun devir teslim işleri. Serkan abiye çökelim güruh halinde iftardan sahura😋 Genişlet Olm bi dur la. Araba alıcısı Gebze de. Biz angara da ne yapacak la. Test için Antalya desen anlarım da.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Servet Aydın yazdı: Olm bi dur la. Araba alıcısı Gebze de. Biz angara da ne yapacak la. Test için Antalya desen anlarım da.. Genişlet Abi köksaldan alıp angara noterine gideceğiz ya hani öyle konuşmuştuk? Ankara noteri satışı yapınca Antalya üzerinden eve döneriz😋 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Arka 3 lüye yatak yaparım beni de götürün 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts