Serkan Karakoca 6 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2017 Filtre kutusunu kesik görünce kaputta da delik var zannettim Bence artık durmalısınız bu araç oldu, fazlası bozacak gibi Serkan BeyKafamda liste belli zaten [emoji4]Hedefte iç dış şekil bu olcak motordada performans işlemleri için ufak tefek başladım hatta kafamda diğer aracımdan daha güçlü bir setup hazırladım Big intercooler K&N hava filtresi Hava filtresi şnorkel uygulaması Down pipe ve komple egzos sistemi Big turbo Big enjektörler Egr off Stage 3 yazılımla 200-225hp 400 tork almayı düşünüyorum [emoji4]Sorunsuz günlük kullanıma uygun olarak ... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2017 Ufak bir shop çalışması 6 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Ağustos 2017 Paylaş 6 Ağustos 2017 Serkan K&N filtrenin tam olarak modelini yazar mısın.?Birde sakıncası yoksa fiyatını Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2017 Serkan K&N filtrenin tam olarak modelini yazar mısın.?Birde sakıncası yoksa fiyatını Fiyatı 300-350 tl arası 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Eylül 2017 Yazar Paylaş 11 Eylül 2017 şükür allaha ev değiştirme taşınma işlerini bitirebildim kaldığımız yerden devam allah nasip ederse basınç saatlerimizde geldi en kısa zamanda montaj Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 15 Eylül 2017 Yazar Paylaş 15 Eylül 2017 Evlat bu sene izin döneminde çok yoruldu güzelce temizledim deposunu doldurdum attım yerine Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 18 Eylül 2017 Yazar Paylaş 18 Eylül 2017 Detaylara devam ön ve arka kısımda bulunan logolarıda aldım. Bugün elime ulaştı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 19 Eylül 2017 Yazar Paylaş 19 Eylül 2017 14 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Body kit ne zaman onu de hele?! az kaldı az 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Eylül 2017 Yazar Paylaş 28 Eylül 2017 oem olarak ufak detaylarla devam Kurallara uygun flexi plakalıkta tamamdır Yakın zamanda Doğacak Oğlumun isim başharflerini yapmak geldi içimden 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Maşallah brocan demiştim sana bu renkte efsane olur Rs diye bambaşka olmuş kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 Maşallah brocan demiştim sana bu renkte efsane olur Rs diye bambaşka olmuş kazasız belasız Dimi Brocan bu renkle şimdilik devam bir boya koruma ile ufak dokunuşlarla ateş eder 7 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 27 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Dimi Brocan bu renkle şimdilik devam bir boya koruma ile ufak dokunuşlarla ateş eder [emoji4] Siyah ile yapılacak kontrast harika bu renkte maşallah, maşallah 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 Siyah ile yapılacak kontrast harika bu renkte maşallah, maşallah Mat siyah veya karbon detay kontrastlarla iyi işler çıkacak ortaya Brocan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Bu renk bu eklemelerle daha hoşuma gitti bak maşallah yapılanlar çok güzel olmuş kazasız bekasız 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Ekim 2017 Yazar Paylaş 7 Ekim 2017 On 05.10.2017 at 21:20, Mustafa Karaaslan yazdı: Bu renk bu eklemelerle daha hoşuma gitti bak maşallah yapılanlar çok güzel olmuş kazasız bekasız çok teşekkürler hepimiz kazasız belasız ... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 10 Ekim 2017 Yazar Paylaş 10 Ekim 2017 (düzenlendi) Dün dış kısımda yapılacak ufak tefek işlemlerin hemen hemen hepsini hallettim Ayna kapakları 5d karbon folyo kaplandı. Ön plakalık takılıp plaka söktak şekle geldi ön tampondaki Rs logosu sabitlendi . Ön panjurun içerisindeki radyatör intercooler siyah renge boyandı.Ön kaput ayarlandı. . Ön plakalık takılıp plaka söktak şekle geldi ön tampondaki Rs logosu sabitlendi . Ön panjurun içerisindeki radyatör intercooler siyah renge boyandı.Ön kaput ayarlandı. Arka stopları kararttık kenara ince bir çerçeve uyguladık.Arka bagaj kapağındaki Rs logosunu yerleştirdim. 10 Ekim 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Elinize sağlık çok güzel oldu ilgiyle takip ediyorum. Abartmadan, göze sokmadan da modifiye yapılabiliyor demek ki 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 10 Ekim 2017 Yazar Paylaş 10 Ekim 2017 Elinize sağlık çok güzel oldu ilgiyle takip ediyorum. Abartmadan, göze sokmadan da modifiye yapılabiliyor demek ki Çok teşekkürler çiğdem hanım abartmadan Sade bu şekilde kalacak zaten dış kısımda 1-2 eklenti kaldı ondan sonra bir seramik veya boya koruma yapılacak sadece ...Yapılacak işlerde geriye kalan liste şu şekilde vakit oldukça Kokpitte Rs ısıtmalı direksiyon simidi Basınç saatleri montajı Isıtmalı koltuk pedleriÖn yan camlara filmSunroof bakımı Dış kısımda Ön lip Marşbiyel altı fluplar Isıtmalı ön cam Kaportada bir kaç Gamze var vakum işleri Motorda Big turbo montajı Down pipe Komple egzos sistemiEgr off Stage 3 yazılım En sonda iç kuaför dış boya koruma Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Bro kazasız belasız, ayna için folyo var mı kendin mir yaptın? Şerefsizin biri çarptı kaçtı aynaya... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Ekim 2017 Yazar Paylaş 11 Ekim 2017 10 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Bro kazasız belasız, ayna için folyo var mı kendin mir yaptın? Şerefsizin biri çarptı kaçtı aynaya... amin kardeşim bir arkadaşım var o hediye yaptı elinde iki aynalık varmış oda bana kısmet oldu Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Hayırlı olsun, maşallah görüntü on numara. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Ekim 2017 Yazar Paylaş 11 Ekim 2017 Hayırlı olsun, maşallah görüntü on numara.Çok teşekkürler görüntüyü yakında dumanlı şakacıda yaparız ar-ge devam ediyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts