Serkan Karakoca 29 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2017 37 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Maşallah, biz oem filtre bulamıyoruz, adamlar OEM araba yapıyor, helal olsun abicim E Teşekkürler kardeşim daha iyileri herkese inşallah ... yavaş yavaş eksiklileri giderceğiz inşallah 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 valla kimin nazarı değdi artık bilmiyorum basınç saatleri gümrüğe takıldı almam için çok fahiş bir para harcamam gerekiyor geri gönderdim bende başka yollardan almayı deniycez ama zaman alıcak biraz Ama bu arada şunu yakaladım geldi taktım 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Geçmiş olsun, bende de fena bir nazar var ama çözemiyorum, arabadan soğuyacak kıvamlık bu ara nazar hiç hoşuma gitmiyor valla... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 3 Haziran 2017 Yazar Paylaş 3 Haziran 2017 On 01.06.2017 at 17:04, Ömer Türkşanlı yazdı: Geçmiş olsun, bende de fena bir nazar var ama çözemiyorum, arabadan soğuyacak kıvamlık bu ara nazar hiç hoşuma gitmiyor valla... teşekkürler hayırlısı olsun bro kafaya takma 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 Merhaba herkese konuya bir güncel çekelim Sync 2 8"ekranda animasyonlu Rs Ford perfonmance açılış logosunu yapmaya çalışıyorum araştırmalara devam ediyorum. Değişiklik yapıp Walpaper ekran görüntüsünü değiştirdim ... 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Bu arabayı ford hala alıp mühendislere inceleme için vermedi mi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Bu arabayı ford hala alıp mühendislere inceleme için vermedi mi? Ford burayı okusa yeter ama. Onu da yapmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 Bunlarda gece kokpit görüntüsü Bayağı hareketlendirdi orayı resim Bu arabayı ford hala alıp mühendislere inceleme için vermedi mi? Ford burayı okusa yeter ama. Onu da yapmıyor. [emoji4]Teşekkürler abi 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Elinize sağlık çok güzel olmuş [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Haziran 2017 Yazar Paylaş 27 Haziran 2017 Elinize sağlık çok güzel olmuş [emoji4]Teşekkürler ... 1 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 27 Haziran 2017 Paylaş 27 Haziran 2017 bu kadarcık mı, bende başlığı okuyunca bi şey yapılmış sandım dı. [emoji4] cııık, olmamış, heeeç kıskanmadım ki.[emoji12] maşallah maşallah, cidden büyük emek harcanmış, kısa ve uzun vadeli planlarınız da hayata geçtiğinde çok daha güzel olacak. elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Haziran 2017 Yazar Paylaş 28 Haziran 2017 23 saat önce, Sadık Taşyürek yazdı: bu kadarcık mı, bende başlığı okuyunca bi şey yapılmış sandım dı. cııık, olmamış, heeeç kıskanmadım ki. maşallah maşallah, cidden büyük emek harcanmış, kısa ve uzun vadeli planlarınız da hayata geçtiğinde çok daha güzel olacak. elinize sağlık. teşekkür ederim daha iyileri herkese olsun inşallah şöyle gün batımı yakalamışken bir çekelim 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Haziran 2017 Yazar Paylaş 28 Haziran 2017 Kardeşim hoşgeldin.Hoşbuldum Mehmet abi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2017 Dün akşam serinlikte bir temizledim 6 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Temmuz 2017 Paylaş 1 Temmuz 2017 Maşallah Abi Anahtarsız giriş için kapı kolunu biz de aldık.Ama bir türlü nasıl yapacağımı bulamadım.Araştırdığım kadarıyla Focus 3 için senin yazına rastladım,3.5 için yazılı bir şey bulamadım.Bu konu da yardımcı olabilir misin? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2017 Yardımcı olmak isterim fakat 3.5 mca confratın yeri farklı tesisatta çok eksik yerler ve kablo renk dönüşümleri var bayağı karışık uzaktan yardım çok sıkıntı ben kendime göre var olan tesisata asıl tesisata uygun tesisat çektim ayrıyetten ...Mantığı kapı kolunun çalışması için 6 adet sinyal Laz'ım bunları kapı kolundaki pinlere göre eşleştirmek gerekiyor confratla ... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Temmuz 2017 Paylaş 1 Temmuz 2017 Yardımcı olmak isterim fakat 3.5 mca confratın yeri farklı tesisatta çok eksik yerler ve kablo renk dönüşümleri var bayağı karışık uzaktan yardım çok sıkıntı ben kendime göre var olan tesisata asıl tesisata uygun tesisat çektim ayrıyetten ...Mantığı kapı kolunun çalışması için 6 adet sinyal Laz'ım bunları kapı kolundaki pinlere göre eşleştirmek gerekiyor confratla ...Anladım abi.Confrat nerde peki yer olarak? Bulup bi incelesek belki yapabiliriz Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2017 Torpidonun sol üst köşesine denk geliyor göğüsün içerisinde elektronik bilginiz yoksa hiç uğraşmayın derim istanbul da Şahsuvaroğlu ankarada tan oto ücretini verin yaparlar ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 On 01.07.2017 at 13:39, Oğuzhan Çakır yazdı: Maşallah Abi Anahtarsız giriş için kapı kolunu biz de aldık. Anahtarsız girişi ben Nissan ile tanıdım. Alışana kadar ne gerek var ki diyorsun, alıştıktan sonra farkettim ki.. Anahtarı sadece kıyafet değiştirirken yerinden çıkarıyorum.. Süper bir şey.. Yapın.. 7 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 3 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2017 Anahtarsız girişi ben Nissan ile tanıdım. Alışana kadar ne gerek var ki diyorsun, alıştıktan sonra farkettim ki.. Anahtarı sadece kıyafet değiştirirken yerinden çıkarıyorum.. Süper bir şey.. Yapın.. Focus 3 ede takmıştım sonradan alışınca ilk yaptığım şeylerden bir tanesi oldu alıştıktan sonra vazgeçilmesi zor bir özellik benim için 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 18 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2017 O zaman bir güncel çekelim Oem 19" jantlarımızı aldık Nokıan Z line lastiklerimizide aldık en kısa zamanda montaj 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts