Serkan Karakoca 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 telefon hafızasında yer açalım biraz 11 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Teaser teknoloji güzel şey 😎 9 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Kaldığımız yerden devam arkadaşımın dükkanında komple bloktan manifoldu ayırıp montajını kendim yaptım Montaj esnasından kareler ufak tefek düzenlemeler gerekti onuda tecrübemle hallettim Orijinal somunlar bakır şapkalı pullu olduğundan bu yeni bakır somunları kullandım ... oil catch can montajınıda yaptım Fazla orjinal oldu :d şu puluda söküp bir siyaha boyayım vakit olunca :d 8 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 methanol kitin deposunu da doldurdum %50 su %50 methanol perşembeden beri methanol basıyorum güzel şeyler olacak inşallah bu eklentilerle birlikte güzel şeyler gelecek şu an bile çok iyi araba resmen rahatladı 160 kmden sonrada güzel hızlanmaya başladı iat çok iyi dışarı ısısından aşşağıda :d duman methanolden dolayı dahada azaldı şimdi güzel yeni bir yazılım dosyası yapacağız :d Devamında Ön kaput amortisörleri Büyük fren kaliperlerini 15 gün önce aldım gelmesini bekliyorum 320 mm spor delikli ön fren diskleri ( 278mm >320mm oluyor)(duruma göre arka diskleride spor delikli olanlarla değiştirebilirim) Ön fren balataları Rezistanslı ön cam değişimi iç kapı döşeme trimlerini deri rs gibi mavi dikişili yapıcaz... Daha sonra güzel bir iç dış kuaför --38 dakika sonra eklendi-- Montaj vs işleri bittikten sonra iç dış motor güzel bir yıkayıp attım evlatı yuvasına 13 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Maşallah keyifle bakıyorum Çok teşekkürler hepsine maşallah 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Çok yerli yerinde,abartıya kaçılmadan yapılmış değişimler. İmreniyoruz yahu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Cem Işık yazdı: Çok yerli yerinde,abartıya kaçılmadan yapılmış değişimler. İmreniyoruz yahu valla tecrübem becerim kesem yettiğince yapıyorum kendimi geliştirmek adına :d 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 öğleden sonra yazılımı güncelledik fazla açmışız biraz güzel ivmeleniyor alet :d %5 kısmamız lazım yakıtı 0.1 -0.3 basıncı açıp şöyle yazılımdan sonra bir turladık şaşmazda yazılımcım yan tarafta oturuyordu hemen fren kaliperi büyük disk balata al abi buna sen dedi acayip bir ses tonuyla ön tavan elciğinden tutunarak 15 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 Ön kaput amortisörleri tamam Büyük fren kaliperlerini 2 ay önce aldım nihayet geldi güzel bir temizlik sonrası ısıya dayanıklı boya ile boyamam gerekli 320 mm spor delikli ön fren diskleri ( 278mm >320mm oluyor)(duruma göre arka diskleride spor delikli olanlarla değiştirebilirim) Ön fren balatalarının siparişini verdim arka disk koruma saçlarının siparişini verdim. bekliyoruz bayram sonu montaj allah nasip ederse Rezistanslı ön cam değişimi bayram sonu ... iç kapı döşeme trimlerini deri rs gibi mavi dikişili yapıcaz bayram sonu ... Daha sonra güzel bir iç dış kuaför Şu an atmosfer basıncı hariç 2.6 bar peak 2.5 bar stabil basıyoruz Alet keyifli dumanda kabul edilebilir tölerede hafif turbo boşaltırken tütüyor 9 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 kaliperler için kapaklar ve disk ekstra soğutma için custom bişeylerde yapacağım ...plan proje malzeme tespiti tamam 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 (düzenlendi) Serkan Karakoca yazdı: kaliperler için kapaklar ve disk ekstra soğutma için custom bişeylerde yapacağım ...plan proje malzeme tespiti tamam Maşallah. Aynı sistemden intercoolera da olabilir mi? Su buharı püskürtme gibi, Skyline r34lerde opsiyon olarak vardı. 28 Temmuz 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 bu arada önce Antalya ya sonra İstanbul'a hayırlı olsun dedik kaporalar geldi antalyadaki arkadaş arsa tapusu devredip alacaktı fakat tapuda pürüz var ve çok hisseli büyük bir yer kaporasını iade ettim istanbuldaki vatandaşsa bir yakınından 30 bin alacağı olduğunu ve kendisine ulaşmadığını beyan etti bekliyoruz hayırlısı ya nasip boş durmadık iç motor detaylı bir temizlik ve autoglym cilamızı attık 8 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 Sinan Akgöl yazdı: Aynı sistemden intercoolera da olabilir mi? Su buharı püskürtme gibi mevcut öyle bir sistem zaten intercooler cold spray system diye aratın veya bosphoursun trde satılan intercooler spray kitleri var ... Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 (düzenlendi) Serkan Karakoca yazdı: mevcut öyle bir sistem zaten intercooler cold spray system diye aratın veya bosphoursun trde satılan intercooler spray kitleri var ... Ben kaliperler için öyle bir sistem mi düşünüyorsunuz diye demek istemiştim Benim fındık 2 intercoolera damacana ile döksem birşey fark etmez 28 Temmuz 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 (düzenlendi) Mustafa Arıkan yazdı: Maşallah çok güzel parlıyor. hepsine maşallah seninkindede boya badana yerli yerinde olmuş eline sağlık kesene bereket Sinan Akgöl yazdı: Ben kaliperler için öyle bir sistem mi düşünüyorsunuz diye demek istemiştim Benim fındık 2 intercoolera damacana ile döksem birşey fark etmez hayır ön ızgaradan davlumbazın diskin iç kısmına hava kanalı hattı yapıcam yani hızlandıkça ön tamponun ordan sislerin ordan hava girecek diskin iç yüzeyine doğru havayı taşıyıp rüzgarla soğutacağız görsel ekleyim bir kaç tane orjinal rste var hatta şimdi oem şeklinimi yapayım yoksa oraya aynı işi yapacak custom bişeymi üreteyim daha ucuz maliyetli orjinal şekilde yapmam için silecek su bidonunu da Rsteki Kısa tip ile değiştirmem gerekiyor ... https://advancedautofab.com/p/aaf-ford-focus-rs-brake-cooling-kit/ 28 Temmuz 2020 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 Sinan Akgöl yazdı: Benim fındık 2 intercoolera damacana ile döksem birşey fark etmez methanol kit koyabilirisiniz iat çok farkediyor 90-95 derece giren sıcak hava intercoler sonrası 28-30 derecelere düşüyor dışarı sıcak olmasına rağmen ... 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Eylül 2020 Yazar Paylaş 7 Eylül 2020 Ufaktan bir temizlendik bu galiba son sevişmemiz bu arkadaşla ya nasip kısmet hayırlısı neyse olsun 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Eylül 2020 Yazar Paylaş 7 Eylül 2020 then diesel rs was sold. good luck to its new owner without accident and without penalty continues to be ankara baby ... THE END ...DEĞERİNİ GÖRDÜ VE GİTTİ ...Yeni sahibinie hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız sağlıklı günlerde binmeyi nasip etsin yüce rabbim...İlerleyen zamanlarda daha başka markalarda ve farklı projelerde görüşüp konusunu açarız inşallah ya nasip kısmet farklı düşüncelerim mevcut... Bir ara süre almıştık yolda kadran videolarıda var bir kaç tane onlarıda koyarım ...bilgilendirme açısından ...Emeği geçen izleyen takip eden yardımcı olan herkese çok teşekkürler... Merak edenler için angara bebesi olmaya devam ediyor ...Proje benim gözetimimde devam edecek güncelleme oldukça burdan yayınlamaya çalışırım vakit buldukça ... 11 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Hayirlisi olsun nasil kıydın bu evlata. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 yapma bunu Serkan abi yazacaktım kii satmışsın bileee... hayırlısı olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Hayırlı olsun. Yerine ne geliyor acaba merakta ve takipteyim 😊 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Bundan sonra level atlayıp mk4 fiesta alacak.😎 Tüm bölümleri geçince oyunun sonunu getirdin demek. Hayırlısı olsun... Alan arkadaşı da foruma üye yapsaydın keşke. Görmeyince özleriz bu donanım delisi canavarı... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Hayırlı olsun her iki tarafa da, yeni projeyi merak ediyorum, bence daha büyük bir araba olacak gibi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts