Metin Uzunoğlu 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Ford otosan bu aracı gördüğünde dut yemiş bülbüle dönecektir, biz böyle bir aracı Türkiye ye ne zaman getirdik? Elinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Maşallah Allah nazardan korusun. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 42 kere Maşallah. Konuyu baştan inceledim tam detaya inemedim geniş zamanımda detaylıca bakacağım. Ford mühendisleri görse bu aracı şok olurlar. Türkiye şartlarına göre çok üst düzey olmuş. bravo. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 (düzenlendi) Hüseyin Matur yazdı: Maşallah. Sırada gerçek rs var artık herhalde. çok teşekkürler maalesef gerçek RS e o kadar para vermem 150 bin tl civarına 2.0 turbo benzin quatro manuel A3 full ops sline 600-800hp arası makine yaparım yengeç gibi giderim Coşkun Basan yazdı: Maşallah araç satılık değil miydi ? Bu kadar emeğiniz varken nasıl satacaksınız aracı ? çok teşekkürler halen satılık hatta hafta sonu kayseriye hayırlı olsun diyebiliriz kısmet bakalım yaklaşık 10 kişi ile görüşüyorum ciddi kayserideki arkadaşla fiyatta anlaştık kapora göndereyim dedi istemedim bakalım kısmet ...şunuda ekleyim hatta 5 Aralık 2019 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Erdem Dertsiz yazdı: Abi maşallah çok emek var üzerinde asıl soru bu kadar uğraşıp nasıl satılacak. Evin bireyi gibi oluyor. hepsine maşallah bu araç bana çok bilgi tecrübe kattı bu sorunun cevabı emeğinin karşılığını ayırdığım zamanın karşılığını aldığım zaman no problem. En çok 2 yaşındaki oğlum üzülecek satınca ama satma nedeni belli araç küçük geliyor .Suv jeep tarzı dizel manuel 4 çeker bişeyler alacağım. Metin Uzunoğlu yazdı: Ford otosan bu aracı gördüğünde dut yemiş bülbüle dönecektir, biz böyle bir aracı Türkiye ye ne zaman getirdik? Elinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Maşallah Allah nazardan korusun. çok teşekkürler.hepsine maşallah. Otosana kapak niteliğinde Fatih Evcin yazdı: 42 kere Maşallah. Konuyu baştan inceledim tam detaya inemedim geniş zamanımda detaylıca bakacağım. Ford mühendisleri görse bu aracı şok olurlar. Türkiye şartlarına göre çok üst düzey olmuş. bravo. Hepsine maşallah ford mühendisleride kim yetkili servise bakım vs için bir gidiyorum herkes arabanın başına üşüşmüş aaa oodaa varrr buda var şuda varmış abi sen bu arbayı hangi bayiye getirttin diyorlar hemen bende yurtdışından kendim ithal ettirdim diyorum haaa zaten biz getiremeyiz böyle bir aracı yok diyorlar 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 16 Aralık 2019 Yazar Paylaş 16 Aralık 2019 yine biraz vaktimiz vardı cumartesi günü boş zamanımızı değerlendirelim dedik :d yeni çıkan takip ettiğim bir malzeme arkadaşımla tavanı kaplarken istişare etmiştik sözünü almıştım gayet başarılı oldu yalnız basınç saatleri kısmı için daha detaylı bir çalışmaya ihtiyacım var fikir olsun diye şimdilik böyle yaptık uğraşmadan en kısa zamanda başka bir arkadaşımdan sözünü aldım yapacağız el freni tabancasını da değiştiremedim daha resimler alel acele oldu biraz daha iyilerini boş bir vakitte çekeriz 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Aralık 2019 Paylaş 16 Aralık 2019 Serkan Karakoca yazdı: yine biraz vaktimiz vardı cumartesi günü boş zamanımızı değerlendirelim dedik :d yeni çıkan takip ettiğim bir malzeme arkadaşımla tavanı kaplarken istişare etmiştik sözünü almıştım gayet başarılı oldu yalnız basınç saatleri kısmı için daha detaylı bir çalışmaya ihtiyacım var fikir olsun diye şimdilik böyle yaptık uğraşmadan en kısa zamanda başka bir arkadaşımdan sözünü aldım yapacağız el freni tabancasını da değiştiremedim daha resimler alel acele oldu biraz daha iyilerini boş bir vakitte çekeriz Bu malzeme buralarda satılıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 16 Aralık 2019 Yazar Paylaş 16 Aralık 2019 satılıyor doha araç kaplama akın beyle iletişime geçerseniz selamımı iletin yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 30 Aralık 2019 Yazar Paylaş 30 Aralık 2019 Bir temizlendik cilalandık el freni kabzasının montajını yaptık yeterki ilginecek vakit olsun ince işçiliğim çok iyidir çok pis kaplarım 5 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Maşallah,Serkan fazla yıkama arabanın rengi açılıyor mu ne [emoji6] :kıskananadamsmileyi: 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Adnan Çakır yazdı: Maşallah,Serkan fazla yıkama arabanın rengi açılıyor mu ne :kıskananadamsmileyi: eyvallah abi hepsine maşallah ben yıkamadım bir işim vardı arkadaşımın dükkanına bıraktım bende başka bir yere gittim geldiğimde yıkanmış cilalanmış beni bekliyordu 2 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Gerçekten Tebrikler harika bir iş çıkarmışsınız.Bu arada maşallah bütün her şeyi okudum 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Mutlu Kanter yazdı: Gerçekten Tebrikler harika bir iş çıkarmışsınız.Bu arada maşallah bütün her şeyi okudum çok teşekkürler maddiyatımızın bilgimizin tecrübemin yettiğince elimizden geldince yapıyoruz bişeyler kafama göre .hepsine maşallah ... Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 22 Ocak 2020 Yazar Paylaş 22 Ocak 2020 Dün biraz vakit vardı bıçkın delikanlıya zaman ayırdım 8 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Şu aracı canlı görmek ve sürmek isterdim 🧿 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 24 Ocak 2020 Yazar Paylaş 24 Ocak 2020 Vasfi Gişten yazdı: Şu aracı canlı görmek ve sürmek isterdim 🧿 Ankaradaysanız işimiz kolay uygun vakitte canlı görürsünüzde incelersinizde İletişim numaram 05413557595 ... 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 ben bi ara gördüm ozamanlar turbo yazılım işin basındaydı sanıyorum zaten takip ediyorum serkan abiyi bu yazmıydı gecen sene yazımıydı tam cıkaramadım 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Serkan Karakoca yazdı: Ankaradaysanız işimiz kolay uygun vakitte canlı görürsünüzde incelersinizde İletişim numaram 05413557595 ... Teşekkürler bir ara Ankara’ya çok sık geliyordum ablamın tayini İzmir’e çıkınca gelemez oldum. İzmir’e yolunuz düşerse ben misafir etmek isterim yada forum buluşması olursa denk geliriz inş 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Ocak 2020 Yazar Paylaş 25 Ocak 2020 Vasfi Gişten yazdı: Teşekkürler bir ara Ankara’ya çok sık geliyordum ablamın tayini İzmir’e çıkınca gelemez oldum. İzmir’e yolunuz düşerse ben misafir etmek isterim yada forum buluşması olursa denk geliriz inş İzmire ekimde veya kasımda gelmiştim kısmet bakalım öyleyse gelirsem o tarafa yazarım Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 (düzenlendi) Bir Aydan sonra biraz vakit vardı az havalandırıp çalıştıralım dedim ...😁😫😝 Karlı resmimiz Yok demeyelim 😍😍😍 12 Şubat 2020 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 12 Mart 2020 Yazar Paylaş 12 Mart 2020 Evet dün biraz vaktim vardı tüm öğleden sonra vaktimizi ayırdık bizim donanım delisine acaba big enjektör uygulaması ile ne gelecek diye ... Big Enjektörler için 3 farklı uç belirleyip makinada testine bakmıştık en çok yakın kafamızdaki değerlere uyan nozzle devam ettik. Yaklaşık 15-20 gündür hazırdı enjektörlerin makina üstünde mg değerleri gayet güzel fakat açıları bizim enjektörlerin nozzlarıyla birebir uyumlu değildi.Dün öğleden sonra araç üzerine montajı yapıldı.Öğrenme kodlama vs yaptık.Araç çalışmasında rölantide orta gazda dip gazda hiç bir sorun yok ciddi derecede duman yaptı .Enjektör tablolarının scalesinide yaptık.Basınçta açtık fakat araba güç olarak geriye düşüp Tork olarak daha yükseğe çıktı. BU ARADA YAPTIĞIMIZ BU UYGULAMA EURO 5 1.6 TDCİ 115 HP LİK MOTORDA DÜNYADA İLK !!! Arabanın orijinal enjektörlerini tekrar montaj yapıp eski dosyamıza dönüş yaptık. Tabi buradan Ares dizel pompa ve çalışanlarına teşekkürü borç bilirim sıkılmadan bunalmadan sorularımı cevaplayıp her türlü teknik bilgiyi gizlemeyip elindeki enjektör ve uçlardan istediğim enjektörleri yapıp araç üzerine itinalı montaj vs bütün emekleri için çok teşekkür ederim. Eğer bu iş olumlu sonuçlansaydı akabinde methanol kit ve farklı bir egzos sistemi ile devam edecekti Bakalım eğer araç satılmazsa 1hafta 15 gün içinde motor için ufak tefek iyileştirmeler yine olacak Bu arada şu alarm modülünüde buldum aradan çıktı Şunlarda İstanbul'a gelmiş 9 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Şunlar elime ulaştı en kısa zamanda montaj ve yazılım kalibrasyon denemeleri Paraya kıyıp şu çeyizide dizdik bugün Enginee flush yağ bakımı ceratec uygulaması hiç istemesem de yıldan dolayı triger değişimi yapmayı planlamıştım aklımda acaba soru işareti kalmasın malum hayvan güçlü koparır moparır başıma iş almayayım fakat ankarada Kar olunca tertemiz arabayı dışarı çıkarmamak adına yerlerin kuru olduğu ileri bir tarihe erteledim:D 8 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 21 Mart 2020 Yazar Paylaş 21 Mart 2020 Liquily Moly molygen Yağ Oem Yağ filtresi Oem Polen filtresi Oem Mazot filtresi Liquily moly Enginee flush uygulaması Liquily moly Ceratec uygulaması Triger seti değişimi fomoco V kayışı fomoco Pierburg Devirdaim epey uzun bir süre kafam rahat allah nasip ederse ... Önümüzdeki hafta aksilik olmaz ise motorda 1-2 iyileştirme daha düşünüyorum...kısmet bakalım... kokpitteki kadran kartı değişimi ve kalibrasyonu en kısa zamanda inşallah 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts