Serkan Karakoca 31 Ekim 2019 Yazar Paylaş 31 Ekim 2019 Ali Kangal yazdı: Serkan Karakoca yazdı: İntercooler hortumu artık bizimle dıyılsın:kihkih: Abi benimde o hortum patladı konyaya varıncaya kadar öyle gittim ama araç gitmiyodu 80 igeçmiyordu her taraf yag olmuştu tamirciye sordum zararı olurmu diye olmaz sadece yag eksiltir dedi dogrumu acaba öyle kullanmak 200km gittim Bişey olmaz tam gaz gitmediysen aslında bunun bir formülü var benim ürettiğim yanındaki diğer silikon hortumu intercooler tarafındaki ucundan çıkarıp çıkartılan ucu u şekline getirip gaz kelebeğine giden boruya takmak ben şehre yakın olduğum için pek önemsemedim. Senin kadar yolum olsa böyle yapıp yavaş yavaş devam ederdim... Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Bir telefonda yer açalım Resimlere bakarken Bir Maşallah çekerseniz sevinirim 14 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Bu konuya her girdiğimde maşallah çekiyorum zaten. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Zeki Yelboğa yazdı: Bu konuya her girdiğimde maşallah çekiyorum zaten. teşekkürler Adnan Çakır yazdı: Maşallah nazar değmez İnşallah. amin abi hepsine maşallah... Vasfi Gişten yazdı: 🧿 🧿 🧿 teşekkürler... Okay Kaygusuz yazdı: yazılı cektim maşallahh eyvallah kardeşim hepsine maşallah 2 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Serkan Karakoca yazdı: Bir telefonda yer açalım [emoji4] Resimlere bakarken Bir Maşallah çekerseniz sevinirim [emoji4] Maşallah on numara araba 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Kasım 2019 Yazar Paylaş 11 Kasım 2019 Ali Kangal yazdı: Serkan Karakoca yazdı: Bir telefonda yer açalım Resimlere bakarken Bir Maşallah çekerseniz sevinirim Maşallah on numara araba eyvallah teşekkürler hepsine maşallah ... Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 18 Kasım 2019 Yazar Paylaş 18 Kasım 2019 Doldurmaya devam Sloganıyla harekete geçtik arka ambiyanslı kapı kolları kapaklı çakmaklıkta tamamdır en kısa zamanda montaj 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Kasım 2019 Yazar Paylaş 25 Kasım 2019 yaptık yine bir çılgınlık daha önceden argesini yapmıştım zaten çay içmeye uğradık komple birlikte 1:30 saatte indiridik söktük tavan döşemesini :d orjinalde olması gereken Elimizde olan Orijinal bulduğumuz kumaşımız:) Coming soon Cumartesi akşam söktük bugün akşam komple direk vs aklınıza gelen tüm plastikler olması gerektiği gibi olup yerine takacağız inşallah dostlar sağolsun milyonluk servetin olacağına çevren itibarın olsun dedikleri çok doğru işi komple yapan arkadaşım ankarada ve trde birçok şbsi bulunan herkesin bildiği çok profesyonel bir firmada çalışmakta hatrım için sadece malzeme parasına sağolsun çok profesyonel şekilde kendisi halletti ustam tek cümle 10 numara 5 yıldız profesyonel bilgili tecrübeli efendi gözümü kırpmadan teslim ettim tavanı söktük plastikleri söktük hele o sunroof camını 5 dakikada dışarı alması beni gülme krizine soktu eline emeğine sağlık Aydoğan dostum kardeşim Seviliyorsun 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Kasım 2019 Yazar Paylaş 26 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Serkan güle güle kullan. Çok teşekkürler abi ustanın bir yakını vefat etti bu hafta içi müsait bir zamanda montaj inşallah kısmet her işte bir hayır vardır ... Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Kasım 2019 Yazar Paylaş 28 Kasım 2019 olması gerektiği gibi zımparalandı astarlandı fırında özel boyası ile boyandı Yeni emniyet kemerlerimiz Yeni Ambiyanslı arka kapı kollarımız Kapaklı Çakmaklıkda tamamdır 7 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Geçen hafta cuma günü akşam taktık tavan döşemesini 8 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 (düzenlendi) Kokpitte *Karbon elfreni *Karbon ön iç kapı çıtaları *Karbon vites çerçevesi *Karbon basınç saatleri çerçevesi *Kadranda Rs 6 bin devir 300 km hız kartı *Isıtmalı alcantara deri karışımı koltuklar en son bütün işler bittikten sonra bulgara gidip geleceğim inşallah Motorda big enjektörler methanol kit turboyu bir boy daha büyütebilirim Herşeyin hayırlısı ya nasip diyoruz 4 Aralık 2019 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 ilk günden şu ana kadar neler değişti. Bir listen var mı ? Ara geçişleri sayma ama.. İlk ve son hali ? Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 (düzenlendi) Seçkin Kaçar yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. çok teşekkürler ... Mehmet Ozyurek yazdı: ilk günden şu ana kadar neler değişti. Bir listen var mı ? Ara geçişleri sayma ama.. İlk ve son hali ? abi boş bir vaktimde bir tablo yapayım yapılan iş çok fazla var ama 4 Aralık 2019 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Emre Öğüt yazdı: Maşallah Serkan abi. Kesene bereket. çok teşekkürler hepsine maşallah hepimizin kesesine bereket kardeşim ... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Maşallah. Sırada gerçek rs var artık herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Maşallah araç satılık değil miydi ? Bu kadar emeğiniz varken nasıl satacaksınız aracı ? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Abi maşallah çok emek var üzerinde asıl soru bu kadar uğraşıp nasıl satılacak. Evin bireyi gibi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts