Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 8. Projem Sony çerçeve dokunmatik tuş takımı ve tweter kapakları değişimi Çerçeve ve tuş takımı tweteer kapakları Amerika'dan geldi ... 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 Gece gündüz kokpit görüntüsü 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 9. Projem ışıklı vites Topuz'u oldu Mca kasada olmuyor fakat modifiye ederek taktım.Kesinlikle illet bir iş el beceriniz yoksa profesyonel birinden kesinlikle yardım alın ... 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 10.projem Dizel ST kadran kalibrasyonu ve montajı Yine yurt dışından 2.0 tdci ST oem kadranı aldım... 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 Kokpitte sadece direksiyon simidi değişimi ve basınç saatleri montajı kaldı Basınç saatleri kargoda çerçevesi elime ulaştı ... 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 (düzenlendi) 11.Projem araca özel müzik sistemini 2-3 tık iyileştirme yapmaktı Oem şekilde kullanacağım malzemeleri belirledim toplamaya başladım Listem şöyle oldu ... Oem Sony kapı hoparlörleri 4 adet Oem arka kapı tweteerları 2 adet Sony xm-s400d mini hybrd dijital 4 kanal streo anfi Pilippo 2 kanal mono anfi Jbl 20 cm subwoofer ve araca özel kabini ... 26 Mayıs 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 (düzenlendi) amfinin idareten montajlanmış hali 26 Mayıs 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 (düzenlendi) bagajda yer kaplamasın diye bir çalışma yaptık ortak sağolsun tasarımını yaptı güzelce sıfıra sıfır Şu an premium bir araçta bulunan Müzik sisteminde dinlediğimiz bir şarkıyı kendi aracımda daha güzel bir şekilde Surrond olarak dinliyorum Bagajdaki Anfi için janjanlı bir kapak yapıcam kendim 12.Projem OEM olarak alarmı aktif etmek 26 Mayıs 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 13.Proje OEM olarak sağ arka tampon altında bulunan kedi gözünü sis lambalı olanla değiştirdim 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 Kafamda yapmayı planladığım işlerin listesi şöyle listeyi yavaş yavaş zaman ve bütçe musait oldukça yapmayı hedefliyorum 1-Göğüste bulunan basınç saatlerinin ve tweteerin montajı 2-Teyp ve Kadran ekrandaki açılış logolarının düzenlenmesi araştıryorum bu işi... 3-Kolçak kapağı değişimi 4-Arka kapı iç kollarına led uygulaması 5-Komple koltukların döşemesi deri elektrikli ısıtmalı yapılması 6-Rezistanslı ön cam değişimi 7-Kapı döşemelerinin kumaş kısımları deri ile değiştirmek . 8-Aracın dışına Komple body kit 9-Egzos montajı 10-Spor yay 11-Kaliper kapakları 12-Jant lastik değişimi 13-Elektrikli açılır kapanır bagaj kapağı 14-En son motor performans İşlemleri ... Hayırlısı olsun zamanla yavaş yavaş acele etmeden listeyi tamamlarız inşallah 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 16 saat önce, Mithat Tuğrul yazdı: Baştan yarat programı gibi olmuş. Ellerinize sağlık, güle güle kulllanın. aracı kendime göre dizayn etmeyi seviyorum kişişelleştirmek kanımızda var 14 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Bende yıkamaya ayıracağım vakite bi şeyler yapıyorum bu ara şükür allaha. takipteyim seni iyi gidiyor herşey brocan 14 saat önce, Uğur Çimen yazdı: Hayırlı olsun. teşekkürler sağolun daha daha iyileri herkese olsun ... 2 Yorum bağlantısı
Başar Mert 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Sen bir idolsun kişiselleştirme uzmanısın abi başka ne denir ki buna güle güle bin abicim ömer abide maşallah bu ara iyi ilerliyor ama ben yetişemem hayatta size aşık atamam sizinle 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Sen bir idolsun kişiselleştirme uzmanısın abi başka ne denir ki buna [emoji4] güle güle bin abicim ömer abide maşallah bu ara iyi ilerliyor ama ben yetişemem hayatta size aşık atamam sizinle [emoji4]Bas gaza Başar bas gaza[emoji573] [emoji573] [emoji573] 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 Sen bir idolsun kişiselleştirme uzmanısın abi başka ne denir ki buna [emoji4] güle güle bin abicim ömer abide maşallah bu ara iyi ilerliyor ama ben yetişemem hayatta size aşık atamam sizinle [emoji4]Teşekkürler başar kardeşim zaman özveri ve nakit şart bu işlerde sende biraz rölantide gitmeyi bırakıp gaza dokun az artık Bas gaza Başar bas gaza[emoji573] [emoji573] [emoji573] Ooo roketlemesi Laz'ım bro 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 Şunlarıda şuraya bırakalım 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Hepsi ayrı mükemmel. Söylenecek söz kalmamış, elinize sağlık [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Bu aracı Ford Otosan a satın. Neler eksik görsünler. Maşallah 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 sony anfi tam bir şaka makinası. ehr arabaya lazım 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Bu aracı Ford Otosan a satın. Neler eksik görsünler. Maşallah Utanmazlar ki, arsızlık tavan yapmış onlarda .... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 Hepsi ayrı mükemmel. Söylenecek söz kalmamış, elinize sağlık [emoji4]Teşekkürler Mustafa kardeşim senin yaptığın işler daha takdire şayan yapıyorum elimden geldiğince aklımın erdiğince bişeyler [emoji4]Mfd 5" sync 1 sync 2 ye çevirecek Türkiye'deki babayiğitlerden birisin Bu aracı Ford Otosan a satın. Neler eksik görsünler. Maşallah Teşekkürler otosanın satış politikasını anlamak mümkün değil önceki aracımda farzı misal deri döşeme ve koltuk ısıtma vardı şimdiki aracım daha pahalı daha yeni olmasına rağmen deri döşeme ve koltuk ısıtma Yok [emoji4]Ben Otosan olsam deri döşeme ortaları alcantara ısıtma soğutma koyarım [emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 sony anfi tam bir şaka makinası. ehr arabaya lazım Aynen alırken biraz şüpheliydim ama artık dijital hybrd minik amfiler çok başarılı ...Hem yer kaplamıyor hemde ciddi performans Artışı var ... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Alarm için 2.5 kasanın modülü ( iç lambanın içinde ki alarm modülünü mü kullandın yoksa bunlardaki farklı mi? 1 Yorum bağlantısı
Mesut Aybek 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Acayip ve nefis dokunuşlar..! Alamanda benim diyen servisler bu işlere giremez girmiyor giren bir sürü para istiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2017 Alarm için 2.5 kasanın modülü ( iç lambanın içinde ki alarm modülünü mü kullandın yoksa bunlardaki farklı mi?Acayip ve nefis dokunuşlar..! Alamanda benim diyen servisler bu işlere giremez girmiyor giren bir sürü para istiyor..Teşekkürler elimden geldiğince bilgimin yettiğince bişeyler yapıp ekliyorum Yaptığım işlerden Böyle güzel tepkiler aldıkçada doğru karar aldığım işler olduğunu anlıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs 2017 Paylaş 29 Mayıs 2017 Maşallah, biz oem filtre bulamıyoruz, adamlar OEM araba yapıyor, helal olsun abicim E 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts