Serkan Karakoca 12 Mart 2019 Yazar Paylaş 12 Mart 2019 alırız bir maşallah iyi seyirler 17 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 12 Mart 2019 Paylaş 12 Mart 2019 Maşallah, pusuya yatmış aslan gibi mübarek. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 13 Mart 2019 Yazar Paylaş 13 Mart 2019 17 saat önce, Önder Özcan yazdı: Maaşallah, her gün üzerine koyuyor. çok teşekkürler hepsine maşallah elimden geldiğince yapmaya çalışıyoruz bişeyler :d 13 saat önce, Adnan Çakır yazdı: 41 kere maşallah teşekkürler hepsine inşallah abi... 10 saat önce, Zeki Yelboğa yazdı: Maşallah, pusuya yatmış aslan gibi mübarek. benzetme süper teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 13 Mart 2019 Yazar Paylaş 13 Mart 2019 Şimdi, Okay Kaygusuz yazdı: masallah yanıyorsunn. teşekkürler kardeşim hepsine maşallah... Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 22 Mart 2019 Yazar Paylaş 22 Mart 2019 Yine rahat duramadım hybrd turbo orjinalden emme kısmı yaklaşık 5 mm büyük yaptık 60 lık down pipe enjektörleride biraz gıdıkladık ares dizel pompada Race Werks serdar anıkta zaten dpf ve Egr iptal dosyamız hazırdı arşivde limitleri görmek açısındanda big turbo setup stage 3 yazılımızı çaktık.2.1 peak 2bar stabil basıyor ciddi keyifli altlar üstler dolu dolu... ivmelenme gayet iyi duman sadece turbo boşaltırken tütüyor ... 6 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 22 Mart 2019 Paylaş 22 Mart 2019 Artık yeter, video görmek istiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 22 Mart 2019 Yazar Paylaş 22 Mart 2019 19 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Artık yeter, video görmek istiyoruz inşallah toplam 1.5 günde yaptım bunları enjektör ayarı ve ultarsonik temizlik için söküldü turbo söküldü hybrd yapıldı down pipe yapıldı manuel basınç saati için bir rekor yapıldı en son yazılımsal işleri hallettik haklı olarak sizde görmek istiyorsunuz bende daha zevkini batıkent şaşmaz arası sürebildim en kısa zamanda inşallah youtube ve buraya yükleyeceğim Şuda şurda dursun Ben Oem Sync 3 ekranda video izleyip geliyorum İnterface modülü Yok !!! İphone veya android Telefondaki bütün uygulamaları Oem araç ekranından kullanıyorum Hareket halindede video oynuyor daha detaylı bir güzel videoyu YouTube kanalıma koyacağım kısa zamanda takipte kalın Yine Trde ilkler Serkan Karakoca farkıyla Rs te .. https://www.facebook.com/serkan.karakoca.3/videos/2200548553357422/?t=0 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 22 Mart 2019 Yazar Paylaş 22 Mart 2019 5 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Face miz yok malesef Daha detaylı video çekip yakında YouTube kanalıma koyacağım Yorum bağlantısı
Kani Kaya 24 Mart 2019 Paylaş 24 Mart 2019 Hybrit turbo da alt devirler ölüyor muş ? Frenlere birşeyler yaptınız mı? Maşallah diyelim.. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 24 Mart 2019 Paylaş 24 Mart 2019 inşallah toplam 1.5 günde yaptım bunları [emoji4] enjektör ayarı ve ultarsonik temizlik için söküldü [emoji4] turbo söküldü hybrd yapıldı down pipe yapıldı manuel basınç saati için bir rekor yapıldı en son yazılımsal işleri hallettik [emoji4] haklı olarak sizde görmek istiyorsunuz bende daha zevkini batıkent şaşmaz arası sürebildim [emoji4] en kısa zamanda inşallah youtube ve buraya yükleyeceğim [emoji4] Şuda şurda dursun :bravo: Ben Oem Sync 3 ekranda video izleyip geliyorum:exc1: İnterface modülü Yok !!! İphone veya android Telefondaki bütün uygulamaları Oem araç ekranından kullanıyorum Hareket halindede video oynuyor daha detaylı bir güzel videoyu YouTube kanalıma koyacağım kısa zamanda takipte kalın Yine Trde ilkler Serkan Karakoca farkıyla Rs te .. https://www.facebook.com/serkan.karakoca.3/videos/2200548553357422/?t=0Hocam gizli paylaşıyorsunuz galiba sayfada bi küçüklüğün fotoğrafı mevcut, selamlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Mart 2019 Paylaş 24 Mart 2019 Serkan abi maşallah Mevcut setup ı sattın sanırım dimi.. şimdi tekrardan hybrid setup mı geliyor bi deneme yaparız artık 50-200 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 20 saat önce, Kani Kaya yazdı: Hybrit turbo da alt devirler ölüyor muş ? Frenlere birşeyler yaptınız mı? Maşallah diyelim.. o hybrd turboyu yapan firmaya turboyu yapan kişiyle alakalı yazılımına göre değişir birazdan yazacağım görüşlerimi !!! orijinal frenler disk balata kaliper 350 hp kadar daynıklı bildiğim kadarıyla araştırmalarım sonucunda ha ne olur orijinal balata 50de değil 25bin kmde biter :d 20 saat önce, Görkem Karakaş yazdı: Hocam gizli paylaşıyorsunuz galiba sayfada bi küçüklüğün fotoğrafı mevcut, selamlar öyle olmuş düzelttim :d https://www.facebook.com/serkan.karakoca.3/videos/2200548553357422/?t=3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 (düzenlendi) 20 saat önce, Emre Öğüt yazdı: Serkan abi maşallah Mevcut setup ı sattın sanırım dimi.. şimdi tekrardan hybrid setup mı geliyor bi deneme yaparız artık 50-200 Teşekkürler emre kardeşim mevcut setup evde balkonda turbonun bakımını yaptım manfoldun az bir kısmı kaputa deyiyordu onun düzeltmesi yapıldı malzemelerin temizliği yapıldı ilanda halen hybrd setup yaptım hybrd turbo orjinalden emme kısmı yaklaşık 5 mm büyük yaptık 60 lık down pipe enjektörleride biraz gıdıkladık ares dizel pompada Race Werks serdar anıkta zaten dpf ve Egr iptal dosyamız hazırdı arşivde limitleri görmek açısındanda big turbo setup stage 3 yazılımızı çaktık.2.1 peak 2bar stabil basıyor ciddi keyifli altlar üstler dolu dolu... ivmelenme gayet iyi duman sadece turbo boşaltırken tütüyor ... pazar günü biraz arabayla dolaştım bayağı zevkli sakız misali sünüp uzuyor gaza dokununca tabiri caizse fışkırıyor alet trafikte basmazsanda nazik davranır normal kullanımda dumanda yok tertemiz :d bana göre oldu bu iş 100 mm green filtreyide takarsam bir tık daha iyileşme olur Orjinal filtre sıkıyor arabayı bunun sonucuna duruma göre bir tık basınç ve yakıt açabilirim Dijital basınç saati almıştım oda geldi gayet kibar onunda montajını yaparım manuel manometreyi söküp ohh miss İşler bittikten sonra En sonda bir dbn süresi ölçerim bir dynoyada çıkmak istiyorum aslında bakalım kısmet 20 saat önce, Emre Öğüt yazdı: bi deneme yaparız artık 50-200 şu hava filtresi işini halletmem lazım yukarda yazdım en kısa zamanda deneme kolay iş 25 Mart 2019 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Deneme yapılacak yerde latte içebileceğim yer var mı. Sizi beklerken bir iki tane içerim artık 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 24 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Deneme yapılacak yerde latte içebileceğim yer var mı. Sizi beklerken bir iki tane içerim artık 😂😂😂 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 3 saat önce, Emre Şimşek yazdı: 😂 Ne bu Servet abi Subaru falan mı? Honda galiba turbolu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 4 saat önce, Emre Şimşek yazdı: 😂 Ne bu Servet abi Subaru falan mı? 40 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Honda galiba turbolu Pejo 106. aşırı besleme yok. Motor ciddi modifieli. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: Pejo 106. aşırı besleme yok. Motor ciddi modifieli. Hayırlı olsun abi. Namı diğer otoban faresi 👍🏼 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 15 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun abi. Namı diğer otoban faresi 👍🏼 100 200 rakibi bulamadık hala Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Beygirlerin kiloya oranı yüksek demek ki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts