Okay Kaygusuz 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 44 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Fitik ihtiyaç heryerde burdan custom manifolda 3 gün sürer 3500-5500 tl arası fiyat çeken ankara istanbul egzoscularına selam olsun sanki eski kasa şahin Alıyok Ana materyal malzemeyi bir elime geçireyimde görsünler Dün yerlerini belirledim bugün gider alırım muhtemelen kesimlerini hallettiririm abi fazladan kalırsa banada keselim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Şubat 2018 Yazar Paylaş 2 Şubat 2018 abi fazladan kalırsa banada keselim [emoji4]Benim alacağım malzemenin çapı senin arabaya ufak gelir olmaz bir işe yaramaz 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Şubat 2018 Yazar Paylaş 6 Şubat 2018 (düzenlendi) Şimdi o insafsız custom manifolda 3500-5500 tl arası isteyen egzoscular düşünsün teknoloji güzel şey vesselam custom manifold üzerinde bulunan kollektörün lazerde kesimi yapıldı 1100-1200 dereceye dayanıklı 3mm çelik çekme dikişsiz borudan 3mm dirsekleri aldım . Autocad de zaten bütün flanşlar çizilmişti. Şimdi cnc de su jetinde kesilmesi için tezgahın boşalmasını bekliyorum önümüzdeki hafta içinde kesilir sonuna doğru araç üzerinde parçalar birleştirilir puntalanır daha sonra dışarda kaynak işleri bitirilecek daha sonra big turbo montajı yapılıp down pipe ve custom egzos sistemi yapılacak dpf ve egr iptali ondan sonra güzel bir yağ bakımı ondan sonra gelsin stage 3 yazılım atlar beygirler allahtan bir aksilik çıkmaz ise projede işleyiş bu şekil devam edecek 6 Şubat 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 benim abimde tornacı ne kesimler yapılıyor inanılır gibi degil suyun altında kesiyor lazerle. bana cok değişik geliyor bu işler 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 İlk resimdeki jantlar çok yakışmış. Araç olduğundan daha iri görünüyor. Çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Şubat 2018 Yazar Paylaş 7 Şubat 2018 13 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: İlk resimdeki jantlar çok yakışmış. Araç olduğundan daha iri görünüyor. Çok beğendim. bu resimdeki jantlar mı ? 13 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: İlk resimdeki jantlar çok yakışmış. Araç olduğundan daha iri görünüyor. Çok beğendim. yoksa bunlar mı 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Jantları boyamışsınız her halde. Fakat iki durumda da dehşet görünüyor. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 On 07.02.2018 at 19:50, Bülent Tarakçı yazdı: Jantları boyamışsınız her halde. Fakat iki durumda da dehşet görünüyor. siyah eski aracım oem ford janti boyamadım jantın orjinal rengi gun metal ilk resimdeki tektonik gri olan araçtaki jant ise yine orjinal ford jantı kendinden piano black jantın rengi genelde benim araçlar zaten dehşetler ya hiç birşey yapmam full stock çok diri en donanımlı araç alırım veya son iki aracım gibi Türkiyenin sayılı araçları olur arşive bakıyım eskilerden resim bulursam yüklerim ... Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: siyah eski aracım oem ford janti boyamadım jantın orjinal rengi gun metal ilk resimdeki tektonik gri olan araçtaki jant ise yine orjinal ford jantı kendinden piano black jantın rengi genelde benim araçlar zaten dehşetler ya hiç birşey yapmam full stock çok diri en donanımlı araç alırım veya son iki aracım gibi Türkiyenin sayılı araçları olur arşive bakıyım eskilerden resim bulursam yüklerim ... Araçları böyle cillop gibi yapıyorsunuz. Bizimkilere kimseler bakmıyor 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 Araçları böyle cillop gibi yapıyorsunuz. Bizimkilere kimseler bakmıyor [emoji3] Valla bu aracımı satarsam artık aldığım araca full orjinal binmeyi düşünüyorum durabilirsem bu işler kesinlikle çok zevkli maliyetli ve çok zaman isteyen işler artık yoruluyor insan belli bir şeyden sonrada Doyuma ulaşıyor Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 (düzenlendi) 5 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Valla bu aracımı satarsam artık aldığım araca full orjinal binmeyi düşünüyorum durabilirsem bu işler kesinlikle çok zevkli maliyetli ve çok zaman isteyen işler artık yoruluyor insan belli bir şeyden sonrada Doyuma ulaşıyor hep izin günlerimizi arabaya bişey takmak yapmak için yedik. artık yeter gecen 2 ay sırf sanayiye arkadasımın yanına sobada kestane yapmak sabah kahvaltısı için gittim haftada sadece birgün izin günümde oda sıktı artık. ama sabah kahvaltı için tostundan vazgecemem bazlama arası 9 Şubat 2018 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 8 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Valla bu aracımı satarsam artık aldığım araca full orjinal binmeyi düşünüyorum durabilirsem bu işler kesinlikle çok zevkli maliyetli ve çok zaman isteyen işler artık yoruluyor insan belli bir şeyden sonrada Doyuma ulaşıyor Bence sizinki sigara vs. gibi olmuş. Kronikleşmiş gibi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 hep izin günlerimizi arabaya bişey takmak yapmak için yedik. artık yeter [emoji4] gecen 2 ay sırf sanayiye arkadasımın yanına sobada kestane yapmak sabah kahvaltısı için gittim haftada sadece birgün izin günümde oda sıktı artık. ama sabah kahvaltı için tostundan vazgecemem bazlama arasıYok aslında bu işleri seviyorum araştırıp fikir yürütüp çözüm bulup uygulamak çok keyifli fakat artık 5 ay önce doğan bir oğlum var onunla geçireceğim zamandan çalmak istemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 28 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Yok aslında bu işleri seviyorum araştırıp fikir yürütüp çözüm bulup uygulamak çok keyifli fakat artık 5 ay önce doğan bir oğlum var onunla geçireceğim zamandan çalmak istemiyorum masallah allah analı babalı büyütsün. benim yok ama oldugunda nasıl olurum bilmiyorum ben. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 masallah allah analı babalı büyütsün. benim yok ama oldugunda nasıl olurum bilmiyorum ben.Amin amin inşallah darısı olmayanlara tarifsiz bir duygu 2 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 45 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Yok aslında bu işleri seviyorum araştırıp fikir yürütüp çözüm bulup uygulamak çok keyifli fakat artık 5 ay önce doğan bir oğlum var onunla geçireceğim zamandan çalmak istemiyorum Harika bir cevap. Tebrik ediyorum sizi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Arslann 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 maaşalah,harika ötesi bişey olmuş araç,allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 maaşalah,harika ötesi bişey olmuş araç,allah kaza bela vermesinAmin çok teşekkürler daha daha iyileri herkesin olsun Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 21 Şubat 2018 Yazar Paylaş 21 Şubat 2018 Şu bagaj kapağındaki focus yazısındanda kurtuldum Arka kelebek camlarının iç kısmındaki fitillerde çatlak ve ufak yırtılmalar mevcuttu garantiden onay geldi iki tarafıda değiştirdim ... 7 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 22 Şubat 2018 Yazar Paylaş 22 Şubat 2018 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yazısız güzel olmuş. bencede abi zaten orjinal rs de yok onun için iptal ettim Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 Hadi bakalım bu kollektörü yapmayıda başardık lazerde kestirdim deneme amaçlı puntalandı Sonuç başarılı 3 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Abi bence sen ufaktan ufaktan başla araba yapmaya. Bence olur bu iş 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 abi boruların kaynağı nasıl olcak 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 2 saat önce, Mais Jannataliyev yazdı: Abi bence sen ufaktan ufaktan başla araba yapmaya. Bence olur bu iş galiba işi bırakırsam bir ufak çaplı bir dükkan açıcam abi boruların kaynağı nasıl olcakBöyle 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts