Ahmet Serin 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 cuma günü biraz vaktim vardı yeni gelen basınç saatini bağladım yalnız satıcı yanlış göndermiş negatif basınç ölçüyor [emoji4] artı basıncıda 1.37 ölçüyor anlaşmazlık açtım dur bakalım ne olacak ...Çalışma prensibi güzel aletin bayağıda foksiyonları var ... 60 bin km bakımımızıda yaptırdım cumartesi günü kartaş ford yetkili servisinde motul yağ yağ filtresi mazot filtresi polen filtresi değişimini yaptırdım. trafik tabela tanıma özelliğini açmaya çalışırken komple bcmyi çökerttik korumaya aldı felan filan günün sonunda istediğimiz herşeyi yapıp mutlu olarak eve döndük [emoji4] şuda küçük bir süpriz olsun şimdilik atmosfer basıncı hariç 2.2 bar basıyoruz şu an herşey çok iyi duman yok araba bildiğin fışkırıyor her yerde her devirde her viteste bu işle alakalı ar-ge si yapılmış yeni projeler var araç satılmaz durursa bu ara bayağı arayan soran cazip teklifler var şu an 4-5 ciddi alıcı ile görüşüyorum [emoji4] muhtemelen big enjektör bu setupu dahil olacak ...Tabela tanıma özelliğini nasıl aktif hale getirdiniz?2012 9.aydan sonra kaldırıldı diye benim araçta yoktu. Ben elm ile bcm ve ipc ayarlarından aktif ettim. Ayarlar menüsünde çıkıyor ama aktif edilemiyor. Bilgi menüsünde de var ama boş iki yuvarlak halinde.Araç 2012 9.ay üretimi smart TEKNO 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 15 saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: sess sistemi dehset vuruyor 20 cm jbl minik dev gayet başarılı 11 saat önce, Ahmet Serin yazdı: Tabela tanıma özelliğini nasıl aktif hale getirdiniz? 2012 9.aydan sonra kaldırıldı diye benim araçta yoktu. Ben elm ile bcm ve ipc ayarlarından aktif ettim. Ayarlar menüsünde çıkıyor ama aktif edilemiyor. Bilgi menüsünde de var ama boş iki yuvarlak halinde. Araç 2012 9.ay üretimi smart TEKNO oda benim yeteneğim şerit takip var mı aracınızda ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Serin 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 oda benim yeteneğim şerit takip var mı aracınızda ?Var. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 21 saat önce, Ahmet Serin yazdı: On 04.05.2019 at 10:43, Serkan Karakoca yazdı: oda benim yeteneğim şerit takip var mı aracınızda ? Var. Bu opsiyon varsa çalışmaması için bir sebep yok çalışır. Orjinal yetkili servis İds cihazı şart Yorum bağlantısı
Ahmet Serin 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 Adana Otokoç bilmiyor sanırım nasıl yapılacağını. Ben elm ile ayarları değiştirdim ama olmadı. Ototoç program yüklemek gerekir dedi. Ama bu aracın vın numarasını girersek üretimde olmayan özellikler yine yüklenmez dedi. O özelliğin olduğu bir vın numarası bulmamı istedi.Ne kadar doğru bilemiyorum.Siz nerede hangi serviste yaptınız? Bu opsiyon varsa çalışmaması için bir sebep yok çalışır. Orjinal yetkili servis İds cihazı şart Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 Adana Otokoç bilmiyor sanırım nasıl yapılacağını. Ben elm ile ayarları değiştirdim ama olmadı. Ototoç program yüklemek gerekir dedi. Ama bu aracın vın numarasını girersek üretimde olmayan özellikler yine yüklenmez dedi. O özelliğin olduğu bir vın numarası bulmamı istedi.Ne kadar doğru bilemiyorum.Siz nerede hangi serviste yaptınız?Benim Kuga'da yapmamın üzerinden zaman geçti ama doğru hatırlıyorsam BCM, IPC ve ayrıca IPMA modülünden açmak gerek. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 3 saat önce, Mustafa Yenigün yazdı: Benim Kuga'da yapmamın üzerinden zaman geçti ama doğru hatırlıyorsam BCM, IPC ve ayrıca IPMA modülünden açmak gerek. Bunlardan önce ipmaya bir dosya atmak gerekiyor. Ondan sonra bu dediklerini açıp forscandan hex kodlarını değiştirmek gerekiyor Yorum bağlantısı
Ahmet Serin 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 Benim Kuga'da yapmamın üzerinden zaman geçti ama doğru hatırlıyorsam BCM, IPC ve ayrıca IPMA modülünden açmak gerek. Foccus programında ipma modülü sekmesi yok zaten. Sadece hex kodları değişebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2019 Ufaktan bir temizlik eee temiz oluncada resim çekmek farz 9 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2019 Gece gece serinlikte kafa rahatlatlatma deşarj terapisi 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Haziran 2019 Yazar Paylaş 1 Haziran 2019 On 29.05.2019 at 11:27, Ali Kangal yazdı: hocam mustang gibi maşallah Çok teşekkürler hepsine maşallah... On 29.05.2019 at 20:47, Servet Aydın yazdı: Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz Şu enjektör işini bir halledeyim bayramdan sonra ölçelim bilçelim gücümüzü bir sürelerimizi alalım.Nerden nereye gelmiş araba görelim. Orta yaşlı eski kulağı kesiklerden olarak Pist işi aklımda zaten abim 😈 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 13 Haziran 2019 Yazar Paylaş 13 Haziran 2019 Ufak tadımlık bir atraksiyon:) eğim rampa yukarı %45-50 sokak uzunluğıu max 150-200 metre 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Ufaktan bir gazlama video çeken araçta stage 1 yazılımlı 1.6tdci focus sw 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Eylül 2019 Yazar Paylaş 2 Eylül 2019 Ufak bir detaylı temizlik:) Aslanı temizlettik karnını doyurduk Bizim aşkımız Siyah beyaz film gibi birazzzz 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Eylül 2019 Yazar Paylaş 2 Eylül 2019 Marmarisin kıvrımlı yollarında başarılı alet Deniz seviyesinde daha bir güzel gidiyor bol bol viraj kastık focusu bir kere daha taktir ettim yol tutuşu muazzam arabayı koparmayı başaramadım bayağı bayağı eğlenceli makina .... Bol Virajlı orman yollarında eğlenmek güzeldi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Eylül 2019 Yazar Paylaş 2 Eylül 2019 İntercooler hortumu artık bizimle dıyılsın izmirde sanayiye işiniz düşmesin Basık arabayı life alıp kaldırtmak için 8-9 dükkan gezdim...herkes bayağı bir relax usta elim kolum ayağım yağ oldu diyor yav sen tamircisin işin gereği olabilir ne ustası usta ne esnafı esnaf ankarada arabayı life alıp şaşmazda 30-40 dakikada maksimum 100 tl işçiliğe bitecek iş aşşağı yukarı 5 saatte bitti üstüne de silikon 90 derece dirseğe 100 tl verdim işçilikte 4 kelepçe takıp sıkmaları 2 tane balata spreyi için 200 tl verdim izmirde adam 17000 tl dükkan kirası veriyormuş.Eleman çalıştırıyormuş bende yabancı kazanmasın tanıdık kazansın dedik ama neyse daha dükkanının önünden geçmem...100 tl fazla verince fakir olmam zaten sorun parada değil ...Ben ne 100ler 1000ler 5000ler harcadım bu arabaya 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 abi gecmiş olsunda bukadar yag hiç içim ısınmadı külbürtörden bukadar yag mı geliyor. ben herseyi oeme cevirdim. turboyuda sadece coler ve yazılım var turbom oem 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Eylül 2019 Yazar Paylaş 2 Eylül 2019 Okay Kaygusuz yazdı: abi gecmiş olsunda bukadar yag hiç içim ısınmadı külbürtörden bukadar yag mı geliyor. ben herseyi oeme cevirdim. turboyuda sadece coler ve yazılım var turbom oem Normal o kadar yağ o basınca şu an atmosferle birlikte 3.2 - 3.3 basıyorum alet keyifli 10 mg daha yakıt bassam süper olucak yakıt açınca dolayısıyla 3.5 -3.6 basınç gelir oda iyice canlandırır makinayı dirseği silikon olanla la değiştirdim ... Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 (düzenlendi) Serkan Karakoca yazdı: Normal o kadar yağ o basınca şu an atmosferle birlikte 3.2 - 3.3 basıyorum alet keyifli 10 mg daha yakıt bassam süper olucak yakıt açınca dolayısıyla 3.5 -3.6 basınç gelir oda iyice canlandırır makinayı dirseği silikon olanla la değiştirdim ... direk turbo emiyor abi yağ eksiltme oluşmuyor mu bu durumda. silikon bulundumu izmirde gerci bayram degil seyran degil tatildemisin suan. 2 Eylül 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 üstüne de silikon 90 derece dirseğe 100 tl verdim işçilikte 4 kelepçe takıp sıkmaları 2 tane balata spreyi için 200 tl verdim izmirde adam 17000 tl dükkan kirası veriyormuş.Eleman çalıştırıyormuş bende yabancı kazanmasın tanıdık kazansın dedik ama neyseÜyemize ait yere mi gittin. ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Eylül 2019 Yazar Paylaş 2 Eylül 2019 (düzenlendi) Okay Kaygusuz yazdı: direk turbo emiyor abi yağ eksiltme oluşmuyor mu bu durumda. silikon bulundumu izmirde gerci bayram degil seyran degil tatildemisin suan. Okay Kaygusuz yazdı: Yağ eksiltme oluşmaz zaten basınç kaçağı olduğundan motor arızası yakıyor bu durumdada turbo 0.7-1 barın üstüne çıkmaz devirde 2500-3000 bini geçmez korumaya alır araç kendini yaklaşık bir 30-40 km kullanmak zorunda kaldım arabayı üzmeden ha çok uzun süre kullanmam gerekse o bölgedeki basınç hattında turbodan direk intercooler a giden boruyu gaz kelebeğine bağlama şansım vardı en fazla intercoolerdan geçmezdi hava yavaş yavaş gideceğim yere ulaşırdım. sağolsun seven eş dost arkadaş çok heryerde İzmir'de bir telefonla en yakın ve uygun silikon hortumun yerini söylediler hatta ölçüyü biliyorsan alıp getirelim dediler ben ayırtıp ertesi gün gidip alıp taktırdım ağustos 2 Eylül 2 izindeydim bitirdik izni 😎 Mehmet Ozyurek yazdı: Üyemize ait yere mi gittin. ? Aynen tahmin ettiğin yer abi yarın arayım hatta seni bu konu hakkında biraz konuşalım müsait olursan ... 2 Eylül 2019 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 Aynen tahmin ettiğin yer abi yarın arayım hatta seni bu konu hakkında biraz konuşalım müsait olursan ...Tabi ki. Nasıl istersen. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts