Furkan Tanrıveren 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 6 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: galiba işi bırakırsam bir ufak çaplı bir dükkan açıcam Böyle tig mi abi o 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Mart 2018 Yazar Paylaş 1 Mart 2018 13 saat önce, Furkan Tanrıveren yazdı: tig mi abi o aynen tig kaynağı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Mart 2018 Yazar Paylaş 1 Mart 2018 (düzenlendi) 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ne olacak bu.. ben anlamadım... Abi bunu yapmaya çalışıyorum turboyu büyütüyorum kullanacağım turbonun sağlıklı çalışması ve duruş pozisyonu açısından egzos manifoldunun yeniden dizayn edilmesi gerekli çünkü oem olanın delik çapları minnacık ve yolu çok kısa buda şu demek oluyor büyük turbo ile soğuk hava bassanda silindir içine egzos gazı sıcaklığı fazla olacağı için içerde özellikle sıcak havalarda pistonun şişmesine ve egt nin artmasına neden oluyor yaptığımız işin sağlıklı olması açısından yapılması gerekli olmazsa olmaz bir çalışma Araştırmalarım sonucu ankara istanbul egzoscuları 3500-5500 tl fiyat verdiler bende bir arkadaşımla beraber Yapmaya karar verdim. Yapmaya çalıştığımız manifold bu şekilde 3. resim üstteki gibi:) 11 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: 4/2/1 aşağı sarkan boru sanırım Aynen egzos manifoldunun turboya bağlandığı yerdeki kollektör 1 Mart 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 Hımm.. Yaparsın sen bunu.. zor yerini yapmışsın zaten.. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 1 Mart 2018 Yazar Paylaş 1 Mart 2018 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hımm.. Yaparsın sen bunu.. zor yerini yapmışsın zaten.. evet zor yerini atlattık şu flanşlarıda bir kestireyim cnc su jetinde dirsekleri aldım zaten araç üzerinde puntalayıp dışarı alıp kaynaklarını yaparız 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Mart 2018 Yazar Paylaş 6 Mart 2018 Geçen Cumartesi günü birazcık boş zamanım vardı Allah'ın izni ile dostlarla bu işinde üstesinden geldik Direksiyon ısıtmada tamamdır 8 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 eller çoss olcak hayırlı olsun. kısın camlardakii buzları kazıyıp direksiyona oturunca kızdırmalı direksiyon sart diyorum her araca bundan 2 ay önce kızdırmaları deniyordum aküye baglayıp la dedim bu niye kızarmadı 2 parmagıma tutayım dedim çosss 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Mart 2018 Yazar Paylaş 6 Mart 2018 eller çoss olcak [emoji4] hayırlı olsun. kısın camlardakii buzları kazıyıp direksiyona oturunca kızdırmalı direksiyon sart diyorum her araca bundan 2 ay önce kızdırmaları deniyordum aküye baglayıp la dedim bu niye kızarmadı 2 parmagıma tutayım dedim çosss [emoji4]Teşekkürler darısı sana o ne yav cam kazıma felan basıyoruz düğmeye buzlar çözülüyor ön camda çalıştırıyoruz sileceği temizliyor 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 Hayırlı olsun brocan, şu tampon işime bi el atsan da bizde tek olsak kendi klasmanımızda.... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 Abi bu araba satılık mı [emoji1] [emoji6] [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Mart 2018 Yazar Paylaş 7 Mart 2018 Hayırlı olsun brocan, şu tampon işime bi el atsan da bizde tek olsak kendi klasmanımızda.... Teşekkürler brom atacaz ona yüz yüze bir konuşmamız lazım enine boyuna Abi bu araba satılık mı [emoji1] [emoji6] [emoji2] Abi bunu soran 123456788 .kişisin 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 Abi bunu soran 123456788 .kişisin [emoji3]Valla ben müsaitim hep ne zaman dersen hem hasret giderelim iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Mart 2018 Yazar Paylaş 7 Mart 2018 Valla ben müsaitim hep ne zaman dersen hem hasret giderelim iyi olur Sen musaitsinde bende müsait olmak istiyorum patrondan yakayı kurtarıyırum hanım yakalıyor ondan kurtardım derken tam bir bakıyorum bebişle kuala gibi yapışmışız bro valla bir ayarlayım oturalım özleştik Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 Sen musaitsinde bende müsait olmak istiyorum patrondan yakayı kurtarıyırum hanım yakalıyor ondan kurtardım derken tam bir bakıyorum bebişle kuala gibi yapışmışız bro valla bir ayarlayım oturalım özleştik [emoji4]Eeeee baba olunca işler bambaşka oluyor, vakitler yavruya akıyor hep. Güzel şeyler bunlar. Görüşürüz allahın izniyle 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Mart 2018 Yazar Paylaş 7 Mart 2018 Eeeee baba olunca işler bambaşka oluyor, vakitler yavruya akıyor hep. Güzel şeyler bunlar. Görüşürüz allahın izniyle Görüşürüz brocan en kısa zamanda ... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 13 Mart 2018 Yazar Paylaş 13 Mart 2018 hadi bakalım bir aşamayı daha geride bırakmanın heyecanı ile flanşlarda tamam şu an için custom manifold için bütün gerekli parçalarımız elimizde an itibari ile en kısa zamanda prova puntalama montaj resimler whatsaptan detaylı olarak kendim çekeceğim 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2018 Paylaş 13 Mart 2018 Satılmaz ki bu. Miras bırakılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 14 Mart 2018 Yazar Paylaş 14 Mart 2018 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Satılmaz ki bu. Miras bırakılmalı. satmıyorum abi daha keyfini sürmeden satılır mı yatırım için çok süpriz bişey çıkmaz ise satmam Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 14 Mart 2018 Paylaş 14 Mart 2018 Bu kadar emekten sonra bence de satılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 14 Mart 2018 Paylaş 14 Mart 2018 On 09.02.2018 at 11:18, Serkan Karakoca yazdı: Yok aslında bu işleri seviyorum araştırıp fikir yürütüp çözüm bulup uygulamak çok keyifli fakat artık 5 ay önce doğan bir oğlum var onunla geçireceğim zamandan çalmak istemiyorum O zaman bu işlere mecburen ara vereceksin ve bu araba da sana yetmeyecek bence.Allah analı babalı büyütsün.Evlat başkadır.Değeri ölçülmez. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 16 Mart 2018 Yazar Paylaş 16 Mart 2018 On 14.03.2018 at 18:05, Zeki Yelboğa yazdı: Bu kadar emekten sonra bence de satılmaz. valla şimdilik acil bir sebep yok satmak için bir bakalım önümüzdeki aylarda bir kaç düşüncem var yatırım için hayırlısı olsun diyelim On 14.03.2018 at 19:35, Mustafa Yanar yazdı: O zaman bu işlere mecburen ara vereceksin ve bu araba da sana yetmeyecek bence.Allah analı babalı büyütsün.Evlat başkadır.Değeri ölçülmez. aynen evlat dedim mi akan sular duruyor 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ak 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 On 06.03.2018 at 10:35, Serkan Karakoca yazdı: Serkan Abi, şu çakmaklığı 12 V kapaklı şarj aparatı ile değiştirelim yahu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 20 Mart 2018 Yazar Paylaş 20 Mart 2018 40 dakika önce, Zafer Ak yazdı: Serkan Abi, şu çakmaklığı 12 V kapaklı şarj aparatı ile değiştirelim yahu incik boncuk işlere el atacağım yakında özelden parça kodunu gönder alıyım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts