Yigit Özdal 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 4 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: bir güncel çekelim [emoji3] Abi sen arabaya NAZAR değdiricen MAŞALLAH. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Ocak 2018 Yazar Paylaş 6 Ocak 2018 (düzenlendi) hadi bakalım beklediğimiz malzemeler gümrüğe takılmadan elimize ulaştı custom bir kapı eşşiği tasarımı yaptırıp onuda aldım 6 Ocak 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Ocak 2018 Yazar Paylaş 6 Ocak 2018 (düzenlendi) 12 dakika önce, Yigit Özdal yazdı: Abi sen arabaya NAZAR değdiricen MAŞALLAH. allaha emanet kardeşim allahtan gelene boynumuz kıldan ince teşekkürler ... 6 Ocak 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Ocak 2018 Yazar Paylaş 6 Ocak 2018 (düzenlendi) tapatakltan bütün resimler gözüküyor fakat burdan bir aksilik var galiba ... @Mehmet Ozyurek abi 6 Ocak 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 4 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: tapatakltan bütün resimler gözüküyor fakat burdan bir aksilik var galiba ... @Mehmet Ozyurek abi Resimleri başka forumdan alıyorsun, o foruma yüklediğin yer dışardan görünmeye kapalı muhtemelen.. Tapatalk bir şekilde aşıyor.. Forum aşamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Maaşallah mal boncuk derler ya o cinsten[emoji7][emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Maaşallah mal boncuk derler ya o cinsten[emoji7][emoji1]Çok teşekkürler daha iyileri size olsun ... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Gözükmeyen resimlere Bir güncel çekelim Daha önceden almış olduğum Rs ısıtmalı direksiyon simidi Sasm modülü direksiyon sargısı gümrüğe takılmadan elime ulaştı ...Isıtmalı direksiyon simidi için vites grubunun orada bulunan düğme grubunu aldım oda bu hafta gelir .Montaj yetkili serviste yapıldı çok riskli bir iş akü kutup başını ve eksi kutup başını mutlaka söktürün bir aksilik olursa aırbag patlayabilir !!! 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 9 saat önce, Bahadır Akdemir yazdı: Resimleri göremiyorum. ben düzelttim sizin pc ayarlarını bir gözden geçirin lütfen ... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 Aydınlatmalı Kapı eşşiklerinin montajınıda yaptım dün 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 Yapmayı düşündüklerin neler [emoji4] Abi biraz önce bu beklediğim bu düğme grubuda geldi Isıtmalı direksiyon için ısıtma tuşu var üzerinde 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yapmayı düşündüklerin neler Dış kısımda 1-Isıtmalı ön cam değişimi 2-Marşbiyel altlarına flup 3-Ön tampon altına Lip 4-İç dış Komple güzel bir kuaför ve seramik İç kısımda 1 -Torpido kısmında güzel bir ambiyans aydınlatma turkuaz 2- bir kaç yerde ince detay 5D karbon Motor bölümünde kalan işler 1- custom egzos manifold yapımı ve montajı 2-big turbo montajı 3-stage 3 yazılım hedeflenen güç 200-225 hp 350-400nm tork gerekli olursa big enjektör nozzelları 10 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Maşallah Türkiye’de belkide şimdiden en çok emek harcanan araçlardan birisi. Ama daha güçlü olması lazım bence komple big setup olmalı big turbo, big enjektör, big cooler emme genişletme, bronz baskı balata liste uzarda gider arabayı yolda gören gazlamak isteyecektir [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Ocak 2018 Yazar Paylaş 11 Ocak 2018 (düzenlendi) 15 saat önce, Emre Öğüt yazdı: Maşallah Türkiye’de belkide şimdiden en çok emek harcanan araçlardan birisi. Ama daha güçlü olması lazım bence komple big setup olmalı big turbo, big enjektör, big cooler emme genişletme, bronz baskı balata liste uzarda gider arabayı yolda gören gazlamak isteyecektir big setup zaten olacak araç üzerinde şu an zaten big intercooler şnorkel uygulaması k&n hava filtresi mevcut .Big turboyu aldım.Custom egzos manifoldu Yapım aşamasında yeni turbonun ve yeni egzos manıfoldunun tüm bağlantı flanşları vebentleri autocadde çizildi.Cnc de su jetinde kesilecek . Daha sonra custom manıfold araç üzerinde puntalanacak ölçü alındıktan sonra kaynakları yapılıp ısı bantları ile sarılacak yerine montajı yapıldıktan sonra big turbo montajı ve bağlantıları yapılacak custom egzos sistemi turbo egzos çıkışından itibaren arka kısma kadar devam edicek daha sonra stage 3 yazılım yapılacak burda çıkan güç yeterli gelirse enjektöre müdahale edilmeyecek ha yok istediğimiz gibi olmadı yeterli gelmedi o zaman big nozzle değişimi olacak baskı balata şu an 3bin km felan olmuştur yeni yani eğer ilerde yeterli gelmez ise sachs stage 1 balatalar var onu takarım şu an zaten obd ölçümlerinde 129 hp 320nm torkları gördüm Araba kendini korumaya alıyor daha kısıyor kendini wasgate erken açıyor boşaltıyor basıncı ... Bir yürüyelim durmak içinde frenlerde iyileştirme planları var tabiki Hedeflenen Güç 200-225 hp 375-400 nm tork şehir içinde günlük kullanım için gayet keyifli olacak uzundada 250-280 km gitsin yeter canım 13 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sonu yok bu işin. kesinlikle ben biraz keyif katayım bir 100-110 beygir koyayım diyorum üstüne sakin araba kullanırım ama ayağımın altında güçü seviyorum abi dursun zamanı gelince sakız gibi uzayıp gitmek keyifli oluyor 11 Ocak 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 kesinlikle ben biraz keyif katayım bir 100-110 beygir koyayım diyorum üstüne sakin araba kullanırım ama ayağımın altında güçü seviyorum abi dursun zamanı gelince sakız gibi uzayıp gitmek keyifli oluyor [emoji4]Güzel hareketler bunlar, bi ara görüşelim artık çok uzadı ara... 1 Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Gözükmeyen resimlere Bir güncel çekelim [emoji3]Daha önceden almış olduğum Rs ısıtmalı direksiyon simidi Sasm modülü direksiyon sargısı gümrüğe takılmadan elime ulaştı ...Isıtmalı direksiyon simidi için vites grubunun orada bulunan düğme grubunu aldım oda bu hafta gelir .Montaj yetkili serviste yapıldı çok riskli bir iş akü kutup başını ve eksi kutup başını mutlaka söktürün bir aksilik olursa aırbag patlayabilir !!!Teyp çok güzel orjinalmi sonradan mı takıldı?SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Ocak 2018 Yazar Paylaş 11 Ocak 2018 Güzel hareketler bunlar, bi ara görüşelim artık çok uzadı ara... Teşekkürler Brocan aynen öyle oldu valla özledik yav bir ayar verip toplaşalım sazlı sözlü [emoji3] muhabbet edelim [emoji3] Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Ocak 2018 Yazar Paylaş 11 Ocak 2018 Teyp çok güzel orjinalmi sonradan mı takıldı?SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeyp orijinal oem Amerika'dan geldi sonradan ön paneli değiştirdim Artı olarak kapılarda bagaj kapağında ve tabanında arka çamurluk içlerinde ses yalıtımı var 4 kapıda oem sony hoparlörler 4 kapıda oem Twitter'lar Bagajda araca özel jbl 20 cm bass ve Kabini bir mono amfi Ve kapıları ve Twitter'ları besleyen sony hybrd bir amfi mevcut Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Teyp orijinal oem Amerika'dan geldi sonradan ön paneli değiştirdim [emoji4]Artı olarak kapılarda bagaj kapağında ve tabanında arka çamurluk içlerinde ses yalıtımı var 4 kapıda oem sony hoparlörler 4 kapıda oem Twitter'lar Bagajda araca özel jbl 20 cm bass ve Kabini bir mono amfi Ve kapıları ve Twitter'ları besleyen sony hybrd bir amfi mevcut Dijital anfinin tam model bilgisini verebilirmisiniz.Koltuk altı slim bass düşünüyorum nasıl olur sizce. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 (düzenlendi) 40 dakika önce, Erkan Uygur yazdı: Dijital anfinin tam model bilgisini verebilirmisiniz.Koltuk altı slim bass düşünüyorum nasıl olur sizce. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sony Xm-s400d anfinin tam modeli ama bu basta çok iyi sonuç vermez .Sizin araçta Anfi seçimi için yapılacak 2 yol var amaç kaliteli ses ise bir tane pioneer 5 kanal hybrd anfi 4 kanalından kapılar beslenir kalan 1 kanal zaten bass için yada sadece bas konulacaksa direk tak çalıştır aktif baslar var kendi içinde anfisi bunların önerebilirim pioneer alpine jvc jlaudio focal bunlara bir göz gezdirin ... 12 Ocak 2018 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Sony Xm-s400d anfinin tam modeli ama bu basta çok iyi sonuç vermez .Sizin araçta Anfi seçimi için yapılacak 2 yol var amaç kaliteli ses ise bir tane pioneer 5 kanal hybrd anfi 4 kanalından kapılar beslenir kalan 1 kanal zaten bass için yada sadece bas konulacaksa direk tak çalıştır aktif baslar var kendi içinde anfisi bunların önerebilirim pioneer alpine jvc jlaudio focal bunlara bir göz gezdirin ... Bu ürün olurmu?Dediğiniz gibi tak çalıştır aktif bas veya koltuk altı slim bas nasıl olur? https://www.mixsepet.com/urunler/pioneer-gm-a6604-4-kanal-4x190-watt-oto-amfi-amplifikator_29/?gclid=EAIaIQobChMI-_aF1fvR2AIVFi0ZCh0tvA87EAQYAyABEgKP9_D_BwE 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts