Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Karaböcüğe kafamda beirlemiş olduğum çok iyi bir rakam teklif gelince titiz bir kullanıcı abimize verdik cidden çok güzel ilgi çeken bir araçtı Çok emek Verdim çok zaman ve para harcadım ama boyun kıran cinsten olmuştu donanımıyla ses sistemiyle dış modifikasyonu ile motor modifikasyonu ile güzel günler ve anılar geçirdik Yeni sahibine hayırlı olsun kazasız belasız cezasız güle güle kullansın ... Malum siteden takibimde olan araçların bilgilerini aldım değerlendirdim birisinde karar kıldım gittim test sürüşü yaptık satıcı ile fiyatta anlaşamadık ertesi gün akşam bu araç ilana düştü gerekli sorgulamaları yaptırdım arkadaşım kompiteste götürdü okey verdi sorun çıkmadı kaporasını gönderip ertesi gün istanbuldan aracı gidip teslim aldım. Araç 2015 model tek parça sağ arka çamurluk boyalı Tramer kaydı yok 43bin km civarlarında 2 sahibinden aldım. Araç 1.6 tdci 115 hp 270 nm tork HB manuel titanyum +tekno paket +sunroof +bixenon paketi tektonik gri renk f. Zaten Otosanın satış politikası nedeni ile daha fazla donanımı almak mümkün değil ... 22 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 İki tarafada hayırlı olsun. Yeni focuslara navigasyon ayrı bir hava katıyor iç mekana . 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Her iki tarafada hayırlı olsun güle güle kullanın özellikle renk çok hoş. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Her iki araçta gerçekten alımlı ve yakışıklı. Hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Hayırlı uğurlu olsun araç seçimleriniz gerçekten güzel,güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin? Fiyat nedir?sakıncası yoksa ise. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Detaylar gelsin diyeceğim ama zamanla gelir zaten, çok ekstrem ve her parçası Oem dopdolu ve tek denilebilecek bir araç oldu, oluyor da maşallah kazasız belasız. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Serkan tekrar hayırlı olsun. Maşallah kazasız cezasız 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 herkese çok teşekkürler nasip kısmet bu işler ... konuya devam edelim yaptığım iyileştirmeler var araçta bayağı oem şekilde yavaştan başlayalım. ilk iş oem şekilde navigasyonu ve geri görüş kamerasını aktif ettik tabi emeği geçen arkadaşım çok sağolsunlar nazımı çekiyorlar 5 aydır sorunsuz kullanıyorum navigasyonu MCA NAVİGASYON KARTI Bu işi yapmak için bayağı uğraştık 3-4 hafta 5-6 kişi gecenin körlerine kadar sonunda yaptık sağolsun arkadaşlar dostlar bu konu hakkında bilgisi olan herkes yardımcı oldu ... 2. iş olarak klima panelini komple değiştirdik yurtdışında ingiltereden bir satıcıda bulduk aradığımızı sağolsun bir arkadaşım aldı getirtti yaptığımız değişikliğin sebebi ön camı rezistanslıya çevirerek ve koltuk ısıtmayı aktif hale getirmek aracın 45000 bakımını turoto yetkili servisinde yaptırdım resmen hayat öpücüğü verdik aracın mazot filtresi değişti. hava filtresi değişti. polen filtresi değişti. yağ filtresi değişti. motor yağı değişti. motor içi temizliği yapıldı. maf sensörü ve map sensörü temizliği yapıldı. fren balatalarımızı yeni değiştirmişler.Gerekli kontrollerin kendi gözümle yapıldığını gördüm yeni plaka ile ilk kare 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 (düzenlendi) 3.iş olarak projemiz geri görüş kamerası oldu oem kamerayı ve braketini yurtdışından aldım getirttim bir abime yetkili servis fiyatı kameranın 897tl +kdv braketin fiyatı 275+kdv yanlış hatırlamıyorsam yetkili serviste kamera için tesisat çektim bagaj kapağından içeri kadar ...orayı açmışken komple bitüself ve firex ses yalıtım malzemesi uyguladım ... 25 Mayıs 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 o zaman bir görüntü alalım 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 4.iş olarak projem anahtarsız girişli kapı kollarını bagaj ve 4 kapıdan çalıştırmaktı gerekli parçaları topladım kapı kollarını araç rengine boyatıp giriştim bu işe çeyizi serdik masaya 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 İlk olarak mcada anahtarsız girişli kapı kolumuzu boyatıp yerine takmıştım tesisatını içeri Çekmiştim. Mca da sistem çok değişik f3 teki gibi değil herşeyin yeri değişik tesisatın bir kısmı var bir kısmı Yok bazı yerlerdeki tesisattaki kabloların renkleri başka renklere dönüşüyor confrat modülü değişmiş yeri değişmiş vs ... Ama bütün olumsuzlukları tek tek aştım yardımcı olan arkadaşlarımla bugün sonuca ulaştım Mcada anahtarsız girişi çalıştırdım şu videoda şurda dursun 5.iş geri vites lambaları bagaj içi ampuller dış dikiz ayna altı ampulleri led olanlarla değiştiridim... 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 6.iş olarak kendime ptc heater projesini seçtim MCA için ptc farklı trde bulamadık yine getirttim yurtdışından giriştim hemen montaja 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 25 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2017 7.iş olarak projem bitüself +firex uygulaması tüm araca yalıtım işlemi ... 4 kapı dış sacı içine bagaj kapağı sacının içine arka koltuk altı ve bagaj tabanına bitüself çalışması yaptım ... kapı döşemelerinin iç kısımlarına firex uyguladım .... sonuç kulağı hassas biri olarak gayet tatminkar...titreşim sesi çıtırtı pıtırtı yok yol sesi yok denecek kadar az ...10 üzerinden yol sesi 1 geliyor ... 12 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Baştan yarat programı gibi olmuş. Ellerinize sağlık, güle güle kulllanın. 2 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Arabaları yıkayacak vakit bulamıyorum, millet neler yapar 9 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Arabaları yıkayacak vakit bulamıyorum, millet neler yaparBende yıkamaya ayıracağım vakite bi şeyler yapıyorum bu ara şükür allaha. [emoji5] [emoji16] [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 Kapı döşemesi içleri firex uygulamam Bu uygulamayı 4 kapı döşemesi ve bagaj kapağı iç plastiğine yaptım Davlumbaz üstlerinede yapmayı planlıyorum ... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts