Servet Aydın 12 Mayıs 2017 Paylaş 12 Mayıs 2017 Engin Temirpolat yazdı: Teşekkürler berkcan bey 4000 tl civarı 4 bağımsız olarak yapıldıEngin, aracı normal yüksekliğine getirdiğin zaman süspansiyon olayı nasıl konfor olarak? Land rover aracım için düşünüyorum, arazide dayanıklı olur mu? 2 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 12 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2017 Servet abi vallahi 3 aydir kullanıyorum konforu yol tutuşu inmesi kalkması çok güzel yüksek hızlarda sekme filan yapmadı. Yanlız düz körük yapılması gerek.katlı körük çok dayanıksız ve tehlikeli. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2017 Paylaş 13 Mayıs 2017 Engin, yapılan yerin bilgilerini verimisin, bi görüşeyim. Bugün maslakta olacağım zaten 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Mayıs 2017 Paylaş 13 Mayıs 2017 Air lar haylower yapımı mi yoksa airmadz mi maşallah var şu air sevmediğim yani arka lastikler öne doğru kaymasi Servet Aydın yazdı: Engin, yapılan yerin bilgilerini verimisin, bi görüşeyim. Bugün maslakta olacağım zaten Abi bu işin Hakkı airmadz diye biliyorum ben ama rakam çok çıkar abi of road bence olmaya bilir abi anlık sert hareketler kaucugun ne kadar dayanacagini bilemeyiz anlık bağlantı yerinde veya baska bi yerden patlayabilir Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 13 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2017 Uğur çınar bey bilmiyorum daha önce ne kadar kullandiniz bu sistemi air suspansiyonun patliyor veya yerinden çıkıyor konusu tamamen şehir efsanesi 10 yili aşkindir kullanan abilerima arkadaslarim var anlil patlama durumu soz konusu degil sadece hava kacaklari olabiliyor. Yaklasik 5 aydirda ben kullaniyorum kullanilam körük ve kompresorun kalitesi ile alakali bazi seyler. Herseyin her yerde yapilmamasi gerektigi gibi Servet Aydın yazdı: Engin, yapılan yerin bilgilerini verimisin, bi görüşeyim. Bugün maslakta olacağım zaten Genişlet Servet abi maslak air süspansiyon elvan abi var orda sanayinin sevilen insanlarindandir benide soyleyebilirsiniz yapilabilecek bisey olursa kesinlikle yapar iciniz rahat olsun 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Mayıs 2017 Paylaş 13 Mayıs 2017 Yok benim demem öf road la alakali ben çocuk lugumdan veri kauçuk işinde yim koruk patlamaz normal kullanım da içi komple bez kaplı Şişirme yöntemiyle yapılıyor ama öf road olayı çok farkli 2 Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 13 Mayıs 2017 Paylaş 13 Mayıs 2017 Cahilligime verin,bu air sistem ne ise yariyor? Sadece gorunum amacli mi? Gecenlerde arac yikarken aynidisini Honda civicte gordum. Ben tavani kurulamakta zorlanirken,eleman civicki asfalta sifirlamis aracin tavani masa siler gibi siliyordu [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 14 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2017 Uğur Çınar yazdı: Yok benim demem öf road la alakali ben çocuk lugumdan veri kauçuk işinde yim koruk patlamaz normal kullanım da içi komple bez kaplı Şişirme yöntemiyle yapılıyor ama öf road olayı çok farkli Genişlet Doğrudur uğur bey teşekkür ederim yinede verdiginiz bilgiler icin Serdar Akgül yazdı: Cahilligime verin,bu air sistem ne ise yariyor? Sadece gorunum amacli mi? Gecenlerde arac yikarken aynidisini Honda civicte gordum. Ben tavani kurulamakta zorlanirken,eleman civicki asfalta sifirlamis aracin tavani masa siler gibi siliyordu Genişlet Estagfurullah cahillik olur mu.. Görsellik amaçlı yapilan bi sistem daha çok indirme kaldirma özelligi sayesinde yuksekte kullanabiliyoruz araci alçakta. Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 16 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2017 Serdar Akgül yazdı: Genişlet 3 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 16 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2017 Serdar Akgül yazdı: Genişlet 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 Hoşgeldiniz, aracınızı kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 Engin'de benim kafadan. Önde seyir kamerası var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 Servet Aydın yazdı: Engin'de benim kafadan. Önde seyir kamerası var Genişlet Gece görüş vardı bi ara senin Honda'da.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 Aynen, şimdi de landda olacak nasipse 2 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 16 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2017 Serdar Akgül yazdı: H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hoşgeldiniz, aracınızı kazasız belasız güle güle kullanın. Genişlet Çok teşekkür ederim cenk bey? Genişlet Servet Aydın yazdı: Aynen, şimdi de landda olacak nasipse Genişlet Servet abi geri görüşe gerek duymadim iptal ettik direk bagladik ? 1 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 22 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2017 Serdar Akgül yazdı: H.Cenk Bayrakçı yazdı: Genişlet Genişlet 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 Engin bey, resim yüklemelerinde bi hata yapıyorsunuz sanırım. Alıntı mesaj mı yapıyorsunuz? Tam olarak yaptığınız işlemleri rica edebilir miyim? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 Servet Aydın yazdı: Aynen, şimdi de landda olacak nasipse Genişlet gece görüşmü o nasıl bişey ki ? benim gibi astigmatlı olanların işine yarar bir aletmi resim isterim mümkün ise Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 Ali Gök yazdı: gece görüşmü o nasıl bişey ki ? benim gibi astigmatlı olanların işine yarar bir aletmi resim isterim mümkün ise [emoji4]Eskileri karıştırarak bulabilirim belki bir kaç kare. Zifir karanlıkta dahi net görüş izleniyor öndeki ekranda. Görüntüyü cama göz hizasına yansıtma imkanı olsa dehşetül vahşet bişey çıkar ortaya Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 Servet Aydın yazdı: Eskileri karıştırarak bulabilirim belki bir kaç kare. Zifir karanlıkta dahi net görüş izleniyor öndeki ekranda. Görüntüyü cama göz hizasına yansıtma imkanı olsa dehşetül vahşet bişey çıkar ortaya Genişlet görüntü aktarırken saniye farkı oluyormu ? Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 22 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2017 Sani Gerşon yazdı: Engin bey, resim yüklemelerinde bi hata yapıyorsunuz sanırım. Alıntı mesaj mı yapıyorsunuz? Tam olarak yaptığınız işlemleri rica edebilir miyim? Genişlet Evet alıntı yaparak yaptım haklisiniz hata yaptigimi simdi farkettim kusura bakmayın düzelticem. 1 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 22 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2017 (düzenlendi) Engin Temirpolat yazdı: Genişlet Sani Gerşon yazdı: Engin bey, resim yüklemelerinde bi hata yapıyorsunuz sanırım. Alıntı mesaj mı yapıyorsunuz? Tam olarak yaptığınız işlemleri rica edebilir miyim? Genişlet Sani bey araçla akali yapilan işlemlerimi sordunuz acaba ? 22 Mayıs 2017 tarihinde Engin Temirpolat tarafından düzenlendi Yazım hatası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 Resim yükleme ile ilgili soruyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Engin Temirpolat 22 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2017 Servet Aydın yazdı: Resim yükleme ile ilgili soruyor sanırım Genişlet Anladim servet abi bu son yükledigim de sorun yok dimi abi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts