Mustafa Arıkan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Doğrudur abi. Ben aracı aldığımda arka kapakta xenon için açılan delik vardı farın arkasında. Bir süre o şekilde kullanılmış. Ben farı söktüğümde optik ve projektörde is şeklinde kararma vardı. O yüzden ilk aklıma gelen arka kapağın açık kullanılmasından dolayı olabileceğiydi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Dibini aydınlattığı gün mercek zenon benden İşin gücün hava civa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 Araba aldığın vakit mercek olandan al, düş yakamdan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Araba aldığın vakit mercek olandan al, düş yakamdan Bende mercek var da düştüm mü, Mert hayatta düşmez 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yaren 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 selamlar herkese, Ben Foruma yeni üye oldum sayılır. vakit buldukça takip ediyorum. bende de 2009 focus Titanyum var. yeni aldım sayılır 4 ay oldu. bu far olayına bende kafayı takmış durumdayım. ama sizin kadar anlamıyorum. Manisa da yaşıyorum burda bu işi yapan profesyonel tanımıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Sezgin Yaren yazdı: selamlar herkese, Ben Foruma yeni üye oldum sayılır. vakit buldukça takip ediyorum. bende de 2009 focus Titanyum var. yeni aldım sayılır 4 ay oldu. bu far olayına bende kafayı takmış durumdayım. ama sizin kadar anlamıyorum. Manisa da yaşıyorum burda bu işi yapan profesyonel tanımıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla selam. arac aydinlatmada cok bilgili uyeler var. Siz sorularinizi sorun cevap gelir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 selamlar herkese, Ben Foruma yeni üye oldum sayılır. vakit buldukça takip ediyorum. bende de 2009 focus Titanyum var. yeni aldım sayılır 4 ay oldu. bu far olayına bende kafayı takmış durumdayım. ama sizin kadar anlamıyorum. Manisa da yaşıyorum burda bu işi yapan profesyonel tanımıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla selam. arac aydinlatmada cok bilgili uyeler var. Siz sorularinizi sorun cevap gelir.Baska konuda cevap verildi 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yaren 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 metin bey dün sizinle görüştükten sonra formda mehmet ÖZYÜREK le görüştüm. sizden yardım alabileceğimi bu işi anladığınızı söyledi ve yönlendirdi. ben farları size göndersem bana yardımcı olur musunuz benim hiçbir tecrübem yok o yüzden Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 metin bey dün sizinle görüştükten sonra formda mehmet ÖZYÜREK le görüştüm. sizden yardım alabileceğimi bu işi anladığınızı söyledi ve yönlendirdi. ben farları size göndersem bana yardımcı olur musunuz benim hiçbir tecrübem yok o yüzden Yardimci oluruz insallah sikinti yok 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Halojen farlı bir sisteme mercek monte edildiğinde, aydınlatma performansı ne kadar iyileşir? Bu soruyu cevaplamak adına, konunun ilk sayfasındaki fotograflar, bana oldukça yararlı oldular. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederim. Bunun üzerine, belki biraz kullanıcı deneyimi de alabilirim diye, soruyu yinelemek isterim. Mercekli led ampul ile far tadilatı düşünüyorum. Mercek montajı, halojen armatürlü farların aydınlatmasında hatırı sayılır bir iyileştirme sağlıyorsa, öncelikle bu tadilatı yapıp, sonrasında da, amacıma uygun (4000k civarında beyaz ışığı olan, halojenlerle dönüşümlü, tak-çıkar şeklinde kullanabileceğim) led ampulleri bulana kadar, halojenlerle ve mercekli olarak devam etmeyi düşünüyorum. Sorumun maksadı budur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 Sorunun direk cevabı şudur ; komple tasarımı entegre led ile dizayn edilen mercek alın. Fabrikasyon tasarım en iyisidir. Forumda aralarda çıkan fotoyu koyayım. Fikir versin. Ürün şu anda aliexpres'te 850 tl civarı. 50 TL gümrük olacak. TRY 811.58 18% İndirim | ROYALIN araba Bi LED 3.0 inç projektör Lens evrensel LED farlar yüksek düşük işın oto farlar retrofits şekillendiricihttps://a.aliexpress.com/_dWmQKJw 2 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Sorunun direk cevabı şudur ; komple tasarımı entegre led ile dizayn edilen mercek alın. Fabrikasyon tasarım en iyisidir. Forumda aralarda çıkan fotoyu koyayım. Fikir versin. Ürün şu anda aliexpres'te 850 tl civarı. 50 TL gümrük olacak. TRY 811.58 18% İndirim | ROYALIN araba Bi LED 3.0 inç projektör Lens evrensel LED farlar yüksek düşük işın oto farlar retrofits şekillendirici https://a.aliexpress.com/_dWmQKJw Bu sistem takılı iken, halojen lamba ile de kullanmak mümkün olur mu? Değişerek kullanmak mümkün oluyor ise, halojen lambanın ısı farkından dolayı, zamanla bir sıkıntı olur mu? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Bu sistem takılı iken, halojen lamba ile de kullanmak mümkün olur mu? Değişerek kullanmak mümkün oluyor ise, halojen lambanın ısı farkından dolayı, zamanla bir sıkıntı olur mu? Bu direk sistemin kendisi. Halojen ampul entegre olmuyor. Ledli mercek. Megane Passat B8 Tiguan vs gibi. 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Cevaplar için çok teşekkür ederim, aydınlatıcı oldular. Şimdilik, yukarıdaki fotografa yutkunarak bakmaya devam etmeye karar verdim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Cevaplar için çok teşekkür ederim, aydınlatıcı oldular. Şimdilik, yukarıdaki fotografa yutkunarak bakmaya devam etmeye karar verdim [emoji4]O kadar korkmaya gerek yok cunku VAG grupta bu donanimlari sorunsuz eklemek cok kolay.Bir takim oem cikma Yeti bixenon far, kablo seti bcm degisikligi vs maliyetli olur ama sistem tam anlami ile calisir.Kara duzen olsun dersen de bir takim halojen far alacaksin ve vereceksin coskuyu ustad Ben yapabilecegini tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 Bu sistem takılı iken, halojen lamba ile de kullanmak mümkün olur mu? Değişerek kullanmak mümkün oluyor ise, halojen lambanın ısı farkından dolayı, zamanla bir sıkıntı olur mu? Hiçbir şey olmaz. Tek zorluk polikarbon camı ayırmak. Sonrası dikkatli montaj. Ben bugün yarın passata montaj yapacağım bugün gelen yeni set ile. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Sorunun direk cevabı şudur ; komple tasarımı entegre led ile dizayn edilen mercek alın. Fabrikasyon tasarım en iyisidir. Forumda aralarda çıkan fotoyu koyayım. Fikir versin. Ürün şu anda aliexpres'te 850 tl civarı. 50 TL gümrük olacak. TRY 811.58 18% İndirim | ROYALIN araba Bi LED 3.0 inç projektör Lens evrensel LED farlar yüksek düşük işın oto farlar retrofits şekillendiricihttps://a.aliexpress.com/_dWmQKJwAbi gerçekten inanılmaz.. beni cidden düşünüyorum çünkü Osram h4 e döndüm. Yine aydınlatmıyor. Far küçük biliyorsun. Far ayakları kırık. İki far alacağım gibi. Almışken bunu montaj etsem nasıl olur? Montajı zorlar mı? Kendim yapabilir miyim? Far camını bir şekilde açarım ama içine nasıl sabitlerim fikrim yok ? Far resmi altta Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2020 Yazar Paylaş 9 Haziran 2020 Bu işi yapmaya karar verdim.. Piyasadan pahalıya yapacağım. Malum işletme maliyeti belli.. Salonda far yapan ile ben aynı olamam. Led mercek montajı 2700 TL [emoji383] 2 Yorum bağlantısı
Hasan Çil 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Cevaplar için çok teşekkür ederim, aydınlatıcı oldular. Şimdilik, yukarıdaki fotografa yutkunarak bakmaya devam etmeye karar verdim [emoji4]Servet abinin son zammından sonra bende bakmaya devam edeyim İndirimle 777 TL ye geliyo mercekler 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Bu işi yapmaya karar verdim.. Piyasadan pahalıya yapacağım. Malum işletme maliyeti belli.. Salonda far yapan ile ben aynı olamam. Led mercek montajı 2700 TL [emoji383]TL mi. O zaman uygunmus. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2020 Yazar Paylaş 9 Haziran 2020 TL mi. O zaman uygunmus.TL tabii. İnsaflı yazdım [emoji383] 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Bu işi yapmaya karar verdim.. Piyasadan pahalıya yapacağım. Malum işletme maliyeti belli.. Salonda far yapan ile ben aynı olamam. Led mercek montajı 2700 TL [emoji383][emoji849][emoji50] Halojen iyidir [emoji51] Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Sorunun direk cevabı şudur ; komple tasarımı entegre led ile dizayn edilen mercek alın. Fabrikasyon tasarım en iyisidir. Forumda aralarda çıkan fotoyu koyayım. Fikir versin. Ürün şu anda aliexpres'te 850 tl civarı. 50 TL gümrük olacak. TRY 811.58 18% İndirim | ROYALIN araba Bi LED 3.0 inç projektör Lens evrensel LED farlar yüksek düşük işın oto farlar retrofits şekillendiricihttps://a.aliexpress.com/_dWmQKJw850 bitiyormu bu iş yani [emoji16]Far aç kapa da 150 desen 1000 lira oh mis [emoji18] Yorum bağlantısı
Recommended Posts