Servet Aydın 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 Taze başlık altında derlemek iyi olacaktır. Kullandığımız ürünler, verimleri veya karşılaştırma fotoları koyalım. Vatandaş bilinçli olsun. İlk verimiz geliyor. Ürün d2s ampül. AliExpress'ten aldım. Ürün linki http://s.aliexpress.com/BbaeaIbe Kullandığım mercek hella. Ürün linki http://s.aliexpress.com/Q3UJnANZ Gelelim karşılaştırma fotoğraflarına. Eşleştirme yaptığım araç land rover freelander. H7 osram night breaker unlimited. Orjinal ışığı Led+mercek kombinasyonu Daha farklı açı. Evim 5.kat. Işığın vurduğu yer 50 metre civarı uzaklıkta En büyük sıkıntı ledlerin mekanik ömürleri. Ledler Ertan'nın liberty aracına geldi. Kullanıp ömür hakkında bilgi verecektir. Isıyı iyi dağıtır ise sistem xenon veya halojen mercekli farlarda artık rafa kalkar. 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 Abi sendeki mercek madem hella kesilme cizgisi nasil bu kadar keskin? Bu kadar keskin belirgin bir cizgi ben gormedim su ana kadar. Acaba far cami mi bozuyor o yapiyi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2017 Abi sendeki mercek madem hella kesilme cizgisi nasil bu kadar keskin? Bu kadar keskin belirgin bir cizgi ben gormedim su ana kadar. Acaba far cami mi bozuyor o yapiyi?Sıfır mercek. Krom biraz eskisin hemen gölge oluyor çizgide 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 [emoji4] yoruma şapka çıkartıyorumServet bey vergi ödediniz mi ? Ne kadara mâl oldu 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2017 Vergi ödemedim. Aynı ledi şimdi yeni nesil hella mercek ile kullanınca ortadaki gölge Audi A6 araçların orjinal gölgeleri kadar oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 Mercekler Türkiye de aynı fiyatlara bulunmuyor mı abi neden Çin'den aldın.Bende LED en geçmek istiyorum ama ömür olayı kafamı kurcalıyor hep. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2017 Ahmet, tr de bir tane sıfır mercek bulsana bana 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 Sıfır değil tabi bunlar orjinal mi abi, benim farlar halojenden kötü söktüm, mercekleri değiştirip soğuk selektör için D1S ampül ve balasta geçmeyi düşünüyordum ama bunları mı alsam direk. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2017 Orjinal kavramına çok farklı bakarım daima. Bir ürünün birebir kopyasını yapıyor isen artık o orjinaldir Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 Bende katkida bulunayim. Baska bir konuda aktarmistim. Tek tek atayim.Halojen fara halojen ampul.Halojen fara h7 xenon ampul.Halojen fara fanli led ampul. Yonlendirme seklini cevirerek tek tek denedim.Halojen mercege h7 halojen far ampuluHella bixenon mercege fanli led ampul.Hella bixenon mercege d1s kit. 9 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Bu da benim aracın ışığı bazı portifçi arkadaşlar utanır umarım 8 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Focustan hatıralarım gelsin (d1s) Yol sola doğru hafif eğimli 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 Bu da benim aracın ışığı bazı portifçi arkadaşlar utanır umarım Dibini aydınlattığı gün mercek zenon benden 3 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 servet bey. bu çinden gelen ürünler gerçek Hella mı yoksa 'Hella style' mi? orjinal gibi gelmedi bana ama inşAllah orjinaldir. Işık dağılımı çok iyi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 Tahir, araç farından çıkan mercek ile arasında hiç fark yok, ölçü olarak mekanik olarak. Yukarıda yazdım. Birebir aynı ise replikalığı geçmiş orjinaldir artık. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Sanırım herkesin merak ettiği oem kadar kaliteli olup olmadığı. Optik ve projektör kısmının ne kadar süre dayanacağı. Ama açıkçası çizgisi çok iyi. Yabancılar özellikle bu mercekleri çok kullanıyorlar. Onların paylaştığı fotolarda da çizgiler çok iyi. Bir de morimoto çok görüyorum. Onun da çizgisi çok keskin. Far yaparken keşke bilseydi bu şekilde sıfır Hella kullanırdım ben şahsen. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Kesilme cizgisi cok iyi olan yan sanayi bixenon mercekli 3 yillik farin merceginin ic goruntusu:6 yil once yaptigim hella mercekli fari sahibi dusurmus far tasini oynatmisti motordan far tasi ayrilmisti. Bana geri geldi o far. 6 yillik kullanima ragmen en ufak bir is yanma matlasma yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 Kararma işi zurnanın son deliği. Led kullanılınca tüm dert tasa bitiyor 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 (düzenlendi) Led işi bana göre değil. Oem mercekli led hariç En güzel aşk zor olandır 10 Mayıs 2017 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 10 sene öncesine niye döneyim cnm, devir teknoloji devri Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Yanma değilde islenme şeklindeki kararmanın sebebi sanırım iyi izole edilmeyen arka far kapakları gibi geliyor bana. Farın içine bir şekilde toz giriyor. Ampulün ısısı ile yanıyor ve projektör ve optiği karartıyor. (Evlerde radyatörün arkasında kalan duvarların kararması gibi.) Arka kapak iyi izole edilirse kararma daha geç olur diye düşünüyorum. Tabi projektörün iyice yanması gibi bir durum varsa bu kaplamanın kalitesindendir. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 Mustafa, temel olarak toz kararmayı hızlandırıyor ancak iyi mercek ile farın arkası açık iki yıl gezdim kararma olmadı. Mercek eski tip bosch idi. Zaten montajı en zor olup en iyi ışık veren onlardı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts