Ali Gök 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Bizim sülelede ortalama motor hacmi 4.300 cc civarı her an yükselebilir eş dost akraba herkesin kendine çeki düzen vermesi lazım @Sami Demirpaz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 2 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Ne konusu yahu nolmuşki yakışır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 57 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Dacia denmiş, daaalın Suv savaşı için rakiplerimiz çıkıyor ortaya tek tek. Ramazan sonrası bebelerin ifadelerini alırız biberon cc araçlarımız ile 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Suv savaşı için rakiplerimiz çıkıyor ortaya tek tek. Ramazan sonrası bebelerin ifadelerini alırız biberon cc araçlarımız ile Biberon reyizin askerleriyiz (bildiğimi bildiğini bildirme kimseye abi) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Gizli silahım için henüz toplum hazır değil 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Jeep mi.. 4,7 mi... Hadi Canımm... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Millet sırasıyla yerden yükseliyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 En buyuk sıkıntı bu arabadan sonra hangisi zevk verir konusu . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Jeep'in yerini başka bir Jeep doldurur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 10 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Millet sırasıyla yerden yükseliyor Yaa ben girip çıktığım yerleri düşündükçe.. Bunu satsam ne alırım ki diyorum kendi kendime.. Otomobil almayı gözüm yemiyor hiç Otomobil ancak 2. araç olur gibi geliyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Yaa ben girip çıktığım yerleri düşündükçe.. Bunu satsam ne alırım ki diyorum kendi kendime.. Otomobil almayı gözüm yemiyor hiç [emoji4] Otomobil ancak 2. araç olur gibi geliyor artık. Bende alçak araç sevmiyorum, hanım kullansın diye Fiesta almıştık gerçi 500de yüksek ama biraz arafta kaldık [emoji5] gözümun önü açıldı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 44 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yaa ben girip çıktığım yerleri düşündükçe.. Bunu satsam ne alırım ki diyorum kendi kendime.. Otomobil almayı gözüm yemiyor hiç Otomobil ancak 2. araç olur gibi geliyor artık. Güzel bir his ya insan heryere sokuyor burnunu hiç sallamadan sabah hafif yagmur vardı sami kara dönermi acaba yazmış 😬 3 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Haziran 2018 Yazar Paylaş 5 Haziran 2018 4 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yaa ben girip çıktığım yerleri düşündükçe.. Bunu satsam ne alırım ki diyorum kendi kendime.. Otomobil almayı gözüm yemiyor hiç Otomobil ancak 2. araç olur gibi geliyor artık. Senin girip çıktığın yerlere ben yalınayak giriyorum. Bayramdan sonra ankara kızılcahamam offroad etkinliği düzenleyeceğiz. Orda ak cip kara cip bellolur.. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Bende alçak araç sevmiyorum, hanım kullansın diye Fiesta almıştık gerçi 500de yüksek ama biraz arafta kaldık [emoji5] gözümun önü açıldı.Biraz idare et bakalım bununla Güzel bir his ya insan heryere sokuyor burnunu hiç sallamadanŞımarıyor demi insan [emoji23] sabah hafif yagmur vardı sami kara dönermi acaba yazmış [emoji51]Haha. Heves işte. [emoji23] Senin girip çıktığın yerlere ben yalınayak giriyorum. Bayramdan sonra ankara kızılcahamam offroad etkinliği düzenleyeceğiz. Orda ak cip kara cip bellolur..Ya tabi aşık atamam sizinle. Benimki orta derece bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Haziran 2018 Yazar Paylaş 5 Haziran 2018 14 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Biraz idare et bakalım bununla Şımarıyor demi insan Haha. Heves işte. Ya tabi aşık atamam sizinle. Benimki orta derece bir araç. Yooo kurtulaman abi. Dere kenarı değil içinden bu sefer. Yıkamaya su bulamayacan 🤣 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 30 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ya tabi aşık atamam sizinle. Benimki orta derece bir araç. Böyle şirin sözlerle kurtulamazsın bebişim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Senin için şebeke hattını patlatıp yolları dere yaparık 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Haziran 2018 Yazar Paylaş 6 Haziran 2018 13 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Dere yoksa gelmem. Var var olmamı. Yanlız suyu eccük kirli 12 saat önce, Servet Aydın yazdı: Senin için şebeke hattını patlatıp yolları dere yaparık Altyapı işini sen hallet reyiz 5 saat önce, Fatih Keskin yazdı: torq unuz kadar konuşun gençler Çeki demiri ve strap al yanına. Sonra arabayı ormanda bırakma... 4 saat önce, Ali Gök yazdı: Aha kavga çıktı Senin de sıran gelecek.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2018 Paylaş 6 Haziran 2018 6 saat önce, Fatih Keskin yazdı: torq unuz kadar konuşun gençler Sonra ağlamak yok ama Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 16 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sonra ağlamak yok ama @Sani Gerşonun naylon sandın sen bunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts