Baha Kanberoğlu 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Aklımı kurcalayan bir araba hakkında danışmak istiyorum. Araç 2014 Touch Corolla. LPG ve Otomatik. KMsi de düşükmüş. Elektrik tesisatı fareler tarafından yendiği için komple serviste değiştirilmiş. Tek hasar kaydı bu. Kardeşimin arkadaşları olduklarından 57-58 bine bırakıyorlar. Bu araç alınır mı? Yoksa tesisat değiştiği için uzak mı durmalı ? 2 Mayıs 2017 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Tesisat değişiminin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sonuçta serviste orjinal haliyle yapılmış. Ben olsam tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 normalleri ne kadar bu arabanın ? ben olsam tercih etmezdim en az 10 kağıt ucuz olmassa sel hasarı olmadığına eminsiniz diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Soner Genç 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 dediniz araç bu olsa gerek (s) 421395720 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Ne bu arkadaş 9.600 lira , arabayı komple yemiş galiba hayvan[emoji16] . Ben kıllandım biraz [emoji15] Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 43 dakika önce, Soner Genç yazdı: dediniz araç bu olsa gerek (s) 421395720 Evet bu araç. Galeriye vereceklerdi bana söyledikten sonra. 12 dakika önce, Haluk Şentürk yazdı: Ne bu arkadaş 9.600 lira , arabayı komple yemiş galiba hayvan . Ben kıllandım biraz Kabloları tam ortadan ısırmış Servis geçirmesidir muhtemelen. Buralarda düşmeye gör Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Elektrik tesisatını fare yeme durumu gerçekten de olabilen bir şey. Yetkili serviste değiştiyse ve piyasasından %25 falan daha ucuz ise alınabilir. Ama bence fiyatı pahalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Elektrik tesisatını fare kemirebilir de o kadar para tutar mı bilmiyorum... Ancak hasar ne zaman oluşmuş.. Eskiden ödenmezdi bu hasar.. Son iki üç yıldır ödeniyor.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Bir kısa devreye falan sebep olup bir yerleri yakmış olabilir fare. Servisten iş emrine bakmak faydalı olabilir. Gem modülü değişmiş olabilir mesela.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Soketli kablo. Soketi söküp yenisini takıyorsunuz. Pasta cila yaparkenki hata riski daha fazla. İçinizde bundan dolayı soru işareti kalacak ise bütçeye uygun ama sıfır seçeneklere bakın derim. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 17 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Soketli kablo. Soketi söküp yenisini takıyorsunuz. Pasta cila yaparkenki hata riski daha fazla. İçinizde bundan dolayı soru işareti kalacak ise bütçeye uygun ama sıfır seçeneklere bakın derim. Hanımda kullanabilsin diye otomatik bakıyordum. O paraya yine manuel benzinli bir sıfır alabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts