Oktay İşler 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 günaydın arkadaşlar pazar pazar yine ben bu gün öğrenmek istediğim FİAT LİNEA 1.4 turbo emotion plus 2009 model 70 km orjinal hasar kayıtsız 35 bin tl bir arabaya verilen değer sizce nedir ne değildir alınır mı alınmaz mı (+) ve (-) nelerdir kronik arızası varmı dır sahibini üzer mi tecrübelerinize dayalı değerli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 günaydın arkadaşlar pazar pazar yine ben bu gün öğrenmek istediğim FİAT LİNEA 1.4 turbo emotion plus 2009 model 70 km orjinal hasar kayıtsız 35 bin tl bir arabaya verilen değer sizce nedir ne değildir alınır mı alınmaz mı (+) ve (-) nelerdir kronik arızası varmı dır sahibini üzer mi tecrübelerinize dayalı değerli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.yol tutuş dışında aracın ağır kronik sorununu duymadım. gerçi sorun olsa de olacak parçası buzdolabı servislerinde bile bulunuyor. az yakar çok kaçar[emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Bildiğim kadarıyla piyasası diğer linealara göre yavaş. bir de lpg ile kullanılacaksa lpg uyumu konusunda sıkıntıları olduğunu duymuştum. bizimkisi duyum tabiki kullanana ya da test etmiş olana sormak daha iyi olur Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 2015 dizelini kullanmıştım.kaç beygirdi bilmiyorum ama çok atik değildi. Yalnız az yakıyordu.Kiralık araçtı. 2006 model connectim bile daha konforluydu. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Lpg ile Mjetten daha az yakar, keyifli motordur...Linea için yorum yapamam, kişiye ve ihtiyaçlara göre değişir. 1 Yorum bağlantısı
Oktay İşler 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 52 dakika önce, Hakan Gürsu yazdı: 1.4 Turbo motor baya keyiflidir. kullandınız mı daha önce tavsiye edermisin. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 31 dakika önce, Oktay İşler yazdı: kullandınız mı daha önce tavsiye edermisin. Bi tanıdığım almıştı yıllar önce İstanbul içi kulanmıştım performansı çok iyiydi. Şu an ne yaptı bilmiyoum açıkçası. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts