Ertan Çabuk 29 Eylül 2023 Yazar Paylaş 29 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: şahin konforlu bir arabadır, bu daha çok steyşın 12 Doğası gereği... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Biraz bakım yaptık, en son bu haldeyiz. İleride bir iki ufak eklememiz olacak kendisine. Laser LED gibi....👽 Maşallah hem araca hem sahibine tekrar geçmiş olsun Ertan 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Ekim 2023 Yazar Paylaş 3 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: kırmızı mı o Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: 🦎 Vaay, üstünde görmek isteriz.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun... kediler rengi görebiliyor mu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay, üstünde görmek isteriz.. 👀 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2023 Yazar Paylaş 4 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay, üstünde görmek isteriz.. Benim mi arabanin mı? Çağlar Bayur yazdı: kediler rengi görebiliyor mu Görebiliyor mu? Servet Aydın yazdı: 👀 Birine yap dedik ama bilmem hata mı ettik.... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: kediler rengi görebiliyor mu Kırmızı yı görebiliyorlar anlaşılan. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2023 Yazar Paylaş 4 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabanın len Heee, taam. İnşallah becerir eleman... Hasan Karabekiroglu yazdı: Kırmızı yı görebiliyorlar anlaşılan. Bilmem, ben anlamadım. 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Görebiliyor mu? Ertan Çabuk yazdı: Bilmem, ben anlamadım görse durmazdı Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2023 Yazar Paylaş 4 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: görse durmazdı Belki gördü ve duruyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Belki gördü ve duruyor? yok kesin bilgi görse durmsaz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2023 Yazar Paylaş 4 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok kesin bilgi görse durmsaz İnşallah @Servet Aydın görüyordur... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Hem kör dendi hemde beceriksiz. Bu lakırdı üstüne ancak başkan destur verirse yaparım yoksa atarım çöpe 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Hem kör dendi hemde beceriksiz. Bu lakırdı üstüne ancak başkan destur verirse yaparım yoksa atarım çöpe Çöpe atma abi yazıktır milli Servet neticede. 🤪 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ekim 2023 Yazar Paylaş 5 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Hem kör dendi hemde beceriksiz. Bu lakırdı üstüne ancak başkan destur verirse yaparım yoksa atarım çöpe Kim dedi, söyle keseyim dilini Cem Işık yazdı: Çöpe atma abi yazıktır milli Servet neticede. 🤪 Senin zodyak a olmaz, başka yerde oyna bebe. Tükanın önünü kapama... Keserim topunu... Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Kim dedi, söyle keseyim dilini Senin zodyak a olmaz, başka yerde oyna bebe. Tükanın önünü kapama... Keserim topunu... Benim zodyakta feriştahı var zaten övünmek gibi olmasın üstün çin teknolojisi, deli mavi çılgın led zenon biled.. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Bilmem, ben anlamadım. 😂 Önüne bi salam dilimi bırak anlarız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: Çöpe atma abi yazıktır milli Servet neticede. 🤪 Uzunlara takalım Ertan Çabuk yazdı: Kim dedi, söyle keseyim dilini Senin zodyak a olmaz, başka yerde oyna bebe. Tükanın önünü kapama... Keserim topunu... Baarma ! Başkan uyuyor Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Uzunlara takalım Tamam o halde ben tamponu söküyorum Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Uzunlara takalım Ertan Çabuk yazdı: İhtiyaç fazlası ise ben talibim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: İhtiyaç fazlası ise ben talibim kuş uçmaz kervan geçmez yola lazer falan ihtiyaç fazlası olur anca Yorum bağlantısı
Recommended Posts