Ertan Çabuk 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Kendime bir hedef koymuştum lise çağlarında. 35 yaşına geldiğimde cipim olacaktı. Tabi o zaman araba bile hayaldi benim için. Bugünümüze çok şükür, çoluk çocuk ev vs derken 35 olmadı ama 43 oldu. Önce xc90 baktım, alma arifesinde nasip olmadı. Kısmet servet kardeşimin arabasıymış. Ben aldım dedi o da sattım nevşehir de helâlleştik. Allah işini rast getirsin.Arabayı çetenin elinden zor kurtardım Resimler...Alır almaz tepe lambası ve seramik yapıldı.Ufak ufak oynamalar gelecek inşallah. Logolar çabi nin hediyesi [emoji8] 26 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Güle güle kullanın, darısı bizlere inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Ertan abi kazasız belasız güle güle kullan hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Bu off road ta takla atip caglar abi nin boyayip emmi ye kitlemeye calisip servet abi nin aldigi onun da sana kitledigi cip sanirim [emoji14]Hayirli olsun abi, kazasis belasiz inşallah 7 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlı olsun Ertan. Sen bakma bu çekemeyenlere. O taklada tavan düzelemeyecek hale geldiği için, sacı komple değişti. Dikkatli bakmayınca belli olmuyor yani. 4 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlı olsun , güzel olmuş her açıdan 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Len benim eski arabanın orada ne isi var bende diger otopark ta ariyordum zurafa yabanci gelmedi ama gardasim guzel gunlerde kullan yanlarken ilk zamanlar dikkat et yeter 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlı olsun abi güle güle keyfini sür 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Len benim eski arabanın orada ne isi var bende diger otopark ta ariyordum zurafa yabanci gelmedi ama gardasim guzel gunlerde kullan yanlarken ilk zamanlar dikkat et yeterZürafa ile neyi ima ediyon sen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 2 saat önce, Sani Gerşon yazdı: kitledigi çeki demilrerinden bağlanıp deneyelim dastırla.. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Nisan 2017 Yazar Paylaş 16 Nisan 2017 Hepiniz çok sağolun. Allah daha iiyisini size nasip etsin. yay şart Şart abi. İlk önce spacer ve dodik diye bişe varmış lazımmış şartmış...Ruhsatı bulabildin mi cicim Nerde la benim ruhsatımın yarısı.Len benim eski arabanın orada ne isi var bende diger otopark ta ariyordum zurafa yabanci gelmedi ama gardasim guzel gunlerde kullan yanlarken ilk zamanlar dikkat et yeterYan yan güzel kayıyor çamurda. Ama hala tam olarak alışmadım.Azcık tırsıyorum [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Nisan 2017 Yazar Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlı olsun Ertan. Sen bakma bu çekemeyenlere. O taklada tavan düzelemeyecek hale geldiği için, sacı komple değişti. Dikkatli bakmayınca belli olmuyor yani.Tavandan ne çıkmış. Hava filtresi çamurdan olmuş...Bu off road ta takla atip caglar abi nin boyayip emmi ye kitlemeye calisip servet abi nin aldigi onun da sana kitledigi cip sanirim [emoji14]Hayirli olsun abi, kazasis belasiz inşallah Ve Çamura batıp aksını kırdığıKilitlenen cip bu muCanın mı çekti ciciş... 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlı olsun Abi. Çok güzel bir araç aldın. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 bu cam düğmesine basınca 23.000 lira masraf cıkartanlardan diil dimi abi, hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Bi Mondeo değil ama bu çerokilere de iyi diyollar Hayırlı olsun İnşallah bu ekibin içinden o arabayı alıp ruhsatı da kurtarabilmek büyük başarı [emoji41][emoji592] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts