Servet Aydın 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Vakkas elime alsam bitecek de şunu bitir buna bak filan derken hakket çok salladım seni biliyom tarçınlı kurabiyem Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Servet Aydın yazdı: Vakkas elime alsam bitecek de şunu bitir buna bak filan derken hakket çok salladım seni biliyom tarçınlı kurabiyem Salla bakalım cücüğüm... Çağlar Bayur yazdı: kaale alma ya hu salla gitsin Kulakların çınladı mi 15- 20 gün önce akşam vakti evinde köpek severken... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Hiiieeyyttt ben geldim savulun yettim gardaşım. Sen dalarsan bende dalarım seni yaradana gurban gardaşım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Ertan Çabuk yazdı: Salla bakalım cücüğüm... Kulakların çınladı mi 15- 20 gün önce akşam vakti evinde köpek severken... ajandama baktım evde değilmişim , hatırlamıyorum Serkan Toker yazdı: Hiiieeyyttt ben geldim savulun yettim gardaşım. Sen dalarsan bende dalarım seni yaradana gurban gardaşım.. bi sus la 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Ertan Çabuk yazdı: Seni yaradana gurban guccuk gardaşım, İstanbul defterini kapadık şimdilik. Medeniyetin beşiğine döndüm, kurtulduk mülteci kampından şimdilik... Haydaa gelinmiş gidilmiş bile. Bu beni üzdü böyyük abim. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Serkan Toker yazdı: Hiiieeyyttt ben geldim savulun yettim gardaşım. Sen dalarsan bende dalarım seni yaradana gurban gardaşım.. Seni yaradana gurban gardaşım, dağıldı hepsi seni duyunca. Heleki pilli bebek.... Çağlar Bayur yazdı: ajandama baktım evde değilmişim , hatırlamıyorum bi sus la Yine de çınlamıştır... Emin Önal yazdı: Haydaa gelinmiş gidilmiş bile. Bu beni üzdü böyyük abim. Acil koduyla gelindi - gidildi seni yaradana gurban guccuk gardaşım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Emin Önal yazdı: Haydaa gelinmiş gidilmiş bile. Bu beni üzdü böyyük abim. kutlayalım 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: kutlayalım Ben de geleyim 🦎 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Ertan Çabuk yazdı: Ben de geleyim 🦎 çay yok ama kutlamalarda, latte mevcut Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Ertan Çabuk yazdı: Ben de geleyim 🦎 Gel beklerim 🍆 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Şubat Yazar Paylaş 24 Şubat Çağlar Bayur yazdı: çay yok ama kutlamalarda, latte mevcut Yeşil çay? Servet Aydın yazdı: Gel beklerim 🍆 Nerden buldun la bu hurda yi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Ertan Çabuk yazdı: Yeşil çay? yogh milli rize var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Servet Aydın yazdı: Gel beklerim 🍆 Dilan Polattan çıkmaymış.. 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yogh milli rize var O turuncu mu? Mehmet Ozyurek yazdı: Dilan Polattan çıkmaymış.. Kime çıkmış? Buna mi çıkmış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ertan Çabuk yazdı: O turuncu mu? Kime çıkmış? Buna mi çıkmış Servete 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts