Servet Aydın 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: Tamam o halde ben tamponu söküyorum Gözünü sevem sökme! Motörü indirirsin hızını alamayıp Hasan Karabekiroglu yazdı: İhtiyaç fazlası ise ben talibim Bi kışt Çağlar Bayur yazdı: kuş uçmaz kervan geçmez yola lazer falan ihtiyaç fazlası olur anca Heç Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Ekim 2023 Yazar Paylaş 6 Ekim 2023 Gece belirli bir saatten sonra yazılan mesajlar nazarımda hükümsüzdür. Metropolü ve varoş mahallerinizi başınıza yıkarım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Gece belirli bir saatten sonra yazılan mesajlar nazarımda hükümsüzdür. sabah okursun Servet Aydın yazdı: Sıkıysa gel kırmızı arabama da pek yakışır kırmızı mercek Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Ekim 2023 Yazar Paylaş 6 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Sıkıysa gel Taam Çağlar Bayur yazdı: sabah okursun kırmızı arabama da pek yakışır kırmızı mercek Sığmaz senin arabana. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Sığmaz senin arabana. şaseyi keserim yer işi kolay 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Kasım 2023 Yazar Paylaş 21 Kasım 2023 Bu da bir ilk olarak dursun. Tarihe not düşelim... Jeep liberty ve 9 " android + TPMS Yolda.... 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım 2023 Paylaş 21 Kasım 2023 7İnch android nasıl oldu la oraya? Klima tuşları filan denişik olmuş oralar Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Kasım 2023 Paylaş 21 Kasım 2023 3. fren lambası elzem bu arabalar için, duyu erir, kendi erir. En çok sorunu orası yaşatmıştı bana.. Ali Gök yazdı: klima tuşlarıdamı değişti Focus'tan alıntı yapılmış ama yarıda kalmış gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2023 Paylaş 21 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: 7İnch android nasıl oldu la oraya? Klima tuşları filan denişik olmuş oralar ıhlamur ağacını yontmuştur 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Kasım 2023 Yazar Paylaş 21 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Nerden buldun.. Uydurdum oni Ali Gök yazdı: klima tuşlarıdamı değişti Değişik bir kaç varyasyon var taktım en çok hangisi hoşuma giderse.. Bazan da böyle değiş tokuş takıyorum 😂 Servet Aydın yazdı: 7İnch android nasıl oldu la oraya? Klima tuşları filan denişik olmuş oralar 9 yawrum 9 çok değişti cookk Cem Işık yazdı: 3. fren lambası elzem bu arabalar için, duyu erir, kendi erir. En çok sorunu orası yaşatmıştı bana.. Focus'tan alıntı yapılmış ama yarıda kalmış gibi. Kırmızı zibil... Şeffaf olanı bulmak yurtdisinda bile sıkıntı . Çağlar Bayur yazdı: ıhlamur ağacını yontmuştur Orcinal bebişim. Tahta falan yok. Ha birazcık el işçiliği ve marifet var tabi 😂 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Kasım 2023 Paylaş 21 Kasım 2023 Bulmak için hangi sitelere girildi ? Sugar daddy falan bişiler yazıyor🤣 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Kasım 2023 Yazar Paylaş 22 Kasım 2023 Cem Işık yazdı: Bulmak için hangi sitelere girildi ? Sugar daddy falan bişiler yazıyor🤣 Speed yazıyor la. Sen de ihtiyarlamissin. Adresi vereyim de çok bakma başına iş alırsın yabancılar fena, kalp vs tutar Allah korusun... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Cari açık artırmaya devam... Bir de farimiz gelseydi.... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Servet Aydın yazdı: Far mı ne farı? Bize gelen giden yoh Yok cebir gerekecek, anlaşıldı. Aklınızı başınıza alın, bir gece ansızın içinizden gecerim 2 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Servet Aydın yazdı: Dikkat ol İstanbul senin içinden geçmesin Sen raad ol bebeğim. İstanbul beni bilir... Sen varoşlarda çamurdan araba yaparken ben galata koprusunde volta atıyordum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Servet Aydın yazdı: Hele hele Heleeeee 😘 Burada gezeceğine iş yap azıcık, senden iş bekleyen insanlar var uzaklarda bir yerlerde 😁 Bu arada dünyadaki nadir katlanır aynalı liberty lerden olacak. Sol anektar bile bulamadık, sağa takacagiz mecbur... Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Böyyük abim hoşgeldin. Geleyim alayım seni gezdireyim ikiteker ile. isten mi ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Emin Önal yazdı: Böyyük abim hoşgeldin. Geleyim alayım seni gezdireyim ikiteker ile. isten mi ? Seni yaradana gurban guccuk gardaşım, İstanbul defterini kapadık şimdilik. Medeniyetin beşiğine döndüm, kurtulduk mülteci kampından şimdilik... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts