Fatih Keskin 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 İptal et kardeşim yok note 8 den yok 9 dan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 Farlar yanıyor mu hala. ? Kurcalamasa yanacak da Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Kurcalamasa yanacak da farı yanmıyo rmu yani, geceleri çıkmassa sorun yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 farı yanmıyo rmu yani, geceleri çıkmassa sorun yokGündüz de görmüyor ki Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Gündüz de görmüyor ki Çağlar Bayur yazdı: farı yanmıyo rmu yani, geceleri çıkmassa sorun yok Bir ara önüme düşsene, aydınlatmaya bakalım... Fatih Keskin yazdı: İptal et kardeşim yok note 8 den yok 9 dan İki kilo kaşar verirmisin bilader... Mehmet Ozyurek yazdı: Farlar yanıyor mu hala. ? Biri halebi diğeri şamı gösteriyor... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 En sevdiğim parça takılmış. İzlenimleri alalım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 En sevdiğim parça takılmış. İzlenimleri alalım [emoji4] Muhtemelen benim de en sevdiğim parça olacak. Arabadaki kasıntı gitmesine rağmen yükseklikte ciddi fark olmadı. Hatta araç eskisine göre daha kip duruyor, kütük gibi desem yeridir. Yol performansında ise bariz rahatlama var. Viraja giriş, arazideki hareket kabiliyeti çok iyi oldu. Ha bir de en ufak bir badalda veya engebede kafa sallamıyor artık. Arka yayların durumunu da atayım bari.. 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Ben kendi yükseltmemden çok memnundum taaki bunu kullanana kadar. Arada gece ile gündüz kadar fark var. Çok sevindim bu şekilde yenilediğine. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 çok yakışıklı maşallah sepet ses yapıyor mu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 maşallah 2 senelik lastik dişi daha ilk günkü gibi hemde arazide geziyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Çok hırçın bir görüntüsü oldu.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Dağda nasıl acilen denemek lazımmış şartmış 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 çok yakışıklı maşallah sepet ses yapıyor mu Yok, şnorkel in hava emiş sesinden hariç ses yok. maşallah 2 senelik lastik dişi daha ilk günkü gibi hemde arazide geziyorLastikleri yaz kış kullanıyorum. Gerçi çok km yapmadım ama iyi ki ko2 almışım. Sadece yakıtı artırıyor biraz ama o da olsun artık...Çok beğendim keşke benim olsa [emoji2957]130.000 liraya bakar [emoji8][emoji2957]Dağda nasıl acilen denemek lazımmış şartmış Her hafta arılığa giderken deneniyor. Kütük gibi oldu maşallah, ama kampta nasıl onu denemeli... Çok hırçın bir görüntüsü oldu.. Amortisör ve yay setini önde vinç olacak şekilde istedim, HD ( heavy duty) yani. Şimdi vinci de monte edince daha da sert olacak görüntü. Ama tampon ufak bir iki ilave istiyor gibi [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Basamak görüntüsü güzelse de, arazide(sert arazide) sıkıntı yaratır gibi geldi bana. Sağa sola takarım ben onu.. Ama görüntü güzel maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Ertan Çabuk yazdı: Ama tampon ufak bir iki ilave istiyor gibi Alışıksın.. Kesersin.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Abi, keseri göremedimKeser in resmini ayrıca atacam sana Köksal [emoji3526].Ama o benim için 4. Element... Alışıksın.. Kesersin.. Keserim, eklerim hatta delerim. Bir de boya tamamdır.. Basamak görüntüsü güzelse de, arazide(sert arazide) sıkıntı yaratır gibi geldi bana. Sağa sola takarım ben onu.. Ama görüntü güzel maşallah [emoji4]Aslında o nedenle güzel. O şekilde yükseltilerde marşpiyele zarar gelmiyor. Bir çok defa gördüm bunun faydasını 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Değişmedi işte... Son hali Yazdan kıştan size ne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Vay be.. Sivas yaprak bile dökmemiş.. Arılar naapıyor ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Arılar naapıyor ? kuzey diye güneye uçmuşlardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts