Selçuk Bakış 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Şimdi, Cem Işık yazdı: Başkana canlı müzik hazırlayın bando mızıka takımı olsun.Dj müziğinden hazetmez başkan🥳 Her şeyi düzelten klavye bunu es geçmiş neyse bir saz bulayım ben 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 31 Ocak 2019 Yazar Paylaş 31 Ocak 2019 Başkana canlı müzik hazırlayın bando mızıka takımı olsun.Dj müziğinden hazetmez başkan[emoji3060]Hazır hazır, hele bir angarayı geçsin de...Sen gelmezsen olmaz ama 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Şubat 2019 Yazar Paylaş 1 Şubat 2019 Hah, kırdı işte...Amerigan bu kırılmaz. çirkin le karıştırma Kesin bozdu Çok fena olacak çook. Seni yaradana gurban büyük gardaşım. Bana indiglo yapsana Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2019 Paylaş 1 Şubat 2019 1 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: çirkin le karıştırma @Mehmet Ozyurek 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 12 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Seni yaradana gurban büyük gardaşım. Bana indiglo yapsana Sen iste hayalet ekran yaparım. Ne de olsa yakışuglu araba Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Sen iste hayalet ekran yaparım. Ne de olsa yakışuglu araba Seni yaradana gurban büyük gardaşım 12 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sigorta ödemez bunu. yahu he he 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Uzun zaman olmuş gıdıklamayalı konuyu... şu şurda dursun Bu da dursun... 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 28 lik tank nedir bu araca arkadaş. 70 lik tank nasıl duruyor resmi var mi abi. Birde değişir değişmez muayene gerekiyor mu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: 28 lik tank nedir bu araca arkadaş. 70 lik tank nasıl duruyor resmi var mi abi. Birde değişir değişmez muayene gerekiyor mu hoş geldin 😂😂😂 çekip atayım resmini ama bagaj yarıdan gidiyor. üstüne kabin yapıp daha verimli kullanabilirsin bagajı. bir ay mühleti var tüpün Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: hoş geldin 😂😂😂 çekip atayım resmini ama bagaj yarıdan gidiyor. üstüne kabin yapıp daha verimli kullanabilirsin bagajı. bir ay mühleti var tüpün Bende öyle düşündüm raf yapıp üstünu kullanırız nasılsa cam açılıyor 1 ay ise muayene zamanı yapalım mecbur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: Bir not düşelim tarihe... ne renk oldu şimdi bu 7 ay geçmiş? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: ne renk oldu şimdi bu 7 ay geçmiş? videoyu izle.. BAL rengi oldu 🤣 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: para nerde? Çabi verecekti parayı Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bende öyle düşündüm raf yapıp üstünu kullanırız nasılsa cam açılıyor 1 ay ise muayene zamanı yapalım mecbur ben yaptırdım bir kaç ay gezdim. muayene zamanı faturayı aldım, muayeneye gittim... Servet Aydın yazdı: Çabi verecekti parayı bal nerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: videoyu izle.. BAL rengi oldu 🤣 izledim , ibre nerde? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Resimdeki 7 fark nedir tekerleklerde ki ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Mustafa bir tarafın parçası eksik. Bump Stop adı, çapraz eğimlerde teker daha fazla yukarı çıkıp çamurluğa vs değmesin diye. Kauçuk gibi sert bir malzeme. Bulunur o bence kolayca. Sürüşe de etken bir parça değil, zaten tekeri değdirecek kadar araziye girmessin hemen diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Eylül 2019 Yazar Paylaş 4 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: izledim , ibre nerde? ibre ne? ne işe yarar? Servet Aydın yazdı: Arılar nerde Ayı nerde? Mustafa Tüfekçi yazdı: Resimdeki 7 fark nedir tekerleklerde ki ? Tekerde fark görecek kadar gözüm iyi seğil ama saminin dediği gibi bumpstop yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts