Erkan Işık 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Cıks gidiyorum ben artık, önceden bu konular da "Dağda Yatacak Babayiğitler" cümleleri kullanılıyordu. Şimdi Latte, Mösyö, Lobi, 5 çayı Dagda bu havada sabah olmaz :)) Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 dağda o havada zor yatar bu ekibin yarısı :d dağda mangal yakacak babayiğiyit çok var o ayrı konu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 5 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Lobi ne tarafta mösyö? Her taraf çamır. Ayakkabılarım çamır olmasın? gel sen gel....... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2018 Yazar Paylaş 4 Aralık 2018 6 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Çay sevmiim, amele işi... Vay torpah başıma vay 6 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Cıks gidiyorum ben artık, önceden bu konular da "Dağda Yatacak Babayiğitler" cümleleri kullanılıyordu. Şimdi Latte, Mösyö, Lobi, 5 çayı Bozuldu buralar mirim 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konu 100 sayfaya ulaştığında yenilenecektir.. Tapatalk açamıyor bunu Mobil sürüm taş taş 4 saat önce, Cem Işık yazdı: Servet abinin rutini, hit konuların yazarı:) Yutup gibi olmalı burası da. Çok aktif olan reklam almalı ve geliri direk kendisine verilmeli 4 saat önce, Önder Özcan yazdı: Komple sil gitsin ya, ne uğraşıyon. 100 sayfada çözüleyen sorunlar 101. sayfada mı çözülecek. 100 sayfa içinde niye en doğru cümle bu oldu anlamadım ya la 4 saat önce, Ali Gök yazdı: eee ne zaman gidiyoruz yav çok ara verdik huysuzlanıyor aslan parçası evin önünde Eriklitepe ve beton bina bizi bekler ancak vinç olmadan yürümez araçlar o lastikler ile 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: bir king kolay olunmuyor, o değil de geçen gün iyi yedik yine Kabul edelim güzel yedik 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 Ne yapsak ki. Vinç mümkün görükmüyor İyi zincir ayarlasak nasıl olur ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2018 Yazar Paylaş 4 Aralık 2018 Mahmuzlu ihtiyaç olacaktır mutlaka Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 4 saat önce, Erkan Işık yazdı: Dagda bu havada sabah olmaz :)) Kim demiş. Sabahın en güzeli dağda olur... 4 saat önce, Ali Gök yazdı: dağda o havada zor yatar bu ekibin yarısı :d dağda mangal yakacak babayiğiyit çok var o ayrı konu 3 babayiğit çıktı zaten. 4 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: gel sen gel....... Az da sen gel, ortada buluşalım. Kızılcahamam mesela Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Vay torpah başıma vay Bozuldu buralar mirim Mobil sürüm taş taş Yutup gibi olmalı burası da. Çok aktif olan reklam almalı ve geliri direk kendisine verilmeli 100 sayfa içinde niye en doğru cümle bu oldu anlamadım ya la Eriklitepe ve beton bina bizi bekler ancak vinç olmadan yürümez araçlar o lastikler ile Kabul edelim güzel yedik Bensiz bir daha erüklüdepeye git bir pis beddua ederim ki bir yerlerin kırılır.. Anladın sen onu... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2018 Yazar Paylaş 4 Aralık 2018 Hafta sonu yine kar tipi var. O zaman İnönü yapayım bari Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 Hafta sonu yine kar tipi var. O zaman İnönü yapayım bari yap yap. Ayular kovalasın seni. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 10 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hafta sonu yine kar tipi var. O zaman İnönü yapayım bari Gençler izin alamaz ben geleyim bari blok ısıtıcım çok güzel çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 8 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Gençler izin alamaz ben geleyim bari blok ısıtıcım çok güzel çalışıyor. dizel motor sesine çığ düşer dağda dikkat edin ha Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: dizel motor sesine çığ düşer dağda dikkat edin ha İçin gidiyor biliyorum ama nafile sami kardeşim ve king gideriz biz Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 2 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: İçin gidiyor biliyorum ama nafile sami kardeşim ve king gideriz biz bari video çekin izleriz biz fakirler Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 10 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hafta sonu yine kar tipi var. O zaman İnönü yapayım bari Abi Kartepe'de kar var mı iki çeker + kar lastiği ile anca oraya çıkarbilirim değil mi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 Hayır hayır soldaki araç hiç ilgimi çekmedi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 Biri beni durdursunSenin bu araç hep lifte. Hiç yola çıkıyor mu bu araç kuzum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 Hse nin sahibi en son kaçarken görülmüş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2019 Yazar Paylaş 9 Şubat 2019 8 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Hayır hayır soldaki araç hiç ilgimi çekmedi Çekmesin de zaten 8 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Senin bu araç hep lifte. Hiç yola çıkıyor mu bu araç kuzum. Rutin bakım cicim 7 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Baktı pasaatı mıncıklayamıyor yok bcm modülü yok tesisat derken olan jeepe oldu He. Elimde yankeski geziyorum boş boş. Ampüle bile ulaşamadım ya la 7 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Hse nin sahibi en son kaçarken görülmüş Kendi teklif etti. İş citdi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2019 Yazar Paylaş 9 Şubat 2019 Hakket ha. Lr2'nin stoplara dirençleri akıllı vida ile atmıştım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Biri beni durdursun AAa böğğk ne kötü bişi bu Lr2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2019 Yazar Paylaş 9 Şubat 2019 23 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: AAa böğğk ne kötü bişi bu Lr2 Yarın pioneer ana ünite bakmaya gideceğim. Lr2 andoird cihazla uyumsuz dediler 10 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Durmak yok abi, lr2 seni bekler Prensipte anlaştık zaten. Fotoyu çektiğim yer aracın tüm hasar onarım işlerini yapan yer. Uygun şartlarda kredi çekebilmem için yardımcı oluyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 (düzenlendi) 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Yarın pioneer ana ünite bakmaya gideceğim. Lr2 andoird cihazla uyumsuz dediler Lr2 otomotivin mihenk taşıdır, überi offroadun kralı valelerin gözdesi otoyolların vazgeçilmezidir.. çay da var bak sıcak 9 Şubat 2019 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts