Önder Özcan 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: O zaman akşam foto filan atmayayım bari Aklın varsa atmazsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: O zaman akşam foto filan atmayayım bari Fotolara konum bilgisi eklede baskın yapma şansımız olsun Yer nere nerede kalınır nasıl gidilir illa dört çeker şart mıdır Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 13 saat önce, Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım Siftahı açtık. Dönüşte doblo yoldan çıkıp bankete düşmüş. Ultra piksel mega zeka 4x4 sistemi ile aracı düştüğü yerden tereyağından kıl çeker gibi aldık. 5 veya 6 araç ve onlarca insan vardı. Kalabalık içinde alın telefonu video çekin demek olmazdı nice photoshop şekerim 😛 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 13 saat önce, Servet Aydın yazdı: Yarın gece aynı yerde bungalow evde konaklayacağım. Sanırım sabah 30 cmyi geçer kar kalınlığı. İmkanı olan kalmalı. Çok şahane bir yer Eriklitepe Tabiat Parkı Mamuriye Mahallesi, Tabiat Parkı, Erikli Sk., 41650 Gölcük/Kocaeli 0850 304 5435 https://g.co/kgs/3Q57EH Adresi aldığımız iyi oldu, bobi yi daha az yoracağız bu sefer :)) 13 saat önce, Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım Siftahı açtık. Dönüşte doblo yoldan çıkıp bankete düşmüş. Ultra piksel mega zeka 4x4 sistemi ile aracı düştüğü yerden tereyağından kıl çeker gibi aldık. 5 veya 6 araç ve onlarca insan vardı. Kalabalık içinde alın telefonu video çekin demek olmazdı Geçen sene, 3.7 KJ yi kullanırken, yokuşta kalan 1 minibüs ve 4 arabayı çekmiştim. İşe yaramayacaksa neden 4 çeker var değilmi? Salak adamın biri de çekme talebimi reddettiydi. Üniversitede hoca olduğun a dair etiketi vardı camda. Sen bilirsin hocam geri geri aheste aheste dediydim adama sinirlenip. Para filan alacağım sandı herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 -1 adet KinG -1 adet Land -1 adet semaver (büyük boy) -1 adet mangal -Yeterli miktarda sigara 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Yav bungalow evin kendi donar bu soğukta servet abii ses verrr yardım lazımmı 😬 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 20 saat önce, Servet Aydın yazdı: Yarın gece aynı yerde bungalow evde konaklayacağım. çıkmadım yola gelmem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2018 Yazar Paylaş 2 Aralık 2018 23 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Arabayı da çayı da boş verdim. Kar istiyorum kar... Bir kaç güne erir. Haftaya yine yağış görülüyor 23 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Mercekli farlarımızıda açalım lütfen... Mercekleri söktüm. Halojen ile devam 23 saat önce, Önder Özcan yazdı: Aklın varsa atmazsın. Kıskanıyosun oluumm 22 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Fotolara konum bilgisi eklede baskın yapma şansımız olsun Yer nere nerede kalınır nasıl gidilir illa dört çeker şart mıdır Ekledik ama gören yok 21 saat önce, Hakan Tarım yazdı: nice photoshop şekerim 😛 HTC power 21 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: Adresi aldığımız iyi oldu, bobi yi daha az yoracağız bu sefer :)) Geçen sene, 3.7 KJ yi kullanırken, yokuşta kalan 1 minibüs ve 4 arabayı çekmiştim. İşe yaramayacaksa neden 4 çeker var değilmi? Salak adamın biri de çekme talebimi reddettiydi. Üniversitede hoca olduğun a dair etiketi vardı camda. Sen bilirsin hocam geri geri aheste aheste dediydim adama sinirlenip. Para filan alacağım sandı herhalde. Beter olsun öylesi 14 saat önce, Murat Atagenç yazdı: -1 adet KinG -1 adet Land -1 adet semaver (büyük boy) -1 adet mangal -Yeterli miktarda sigara Hepsi vardı fazlasıyla 14 saat önce, Ali Gök yazdı: Yav bungalow evin kendi donar bu soğukta servet abii ses verrr yardım lazımmı 😬 Şayet ilkim el verirse haftaya hazır olun. 13 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: çıkmadım yola gelmem Maduruz On 01.12.2018 at 08:28, Cem Işık yazdı: Hiç de hasedimden çatlamadım ki, hıh çay da vardır allah bilir ya orda. Hiç kıskanmadım bi kere 🥴 Eksik çeker testi şart 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 O çay soğumuştur bi kere... hiçde heves etmiyoruz yani... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2018 Yazar Paylaş 2 Aralık 2018 İnkiliş zenginleri de çayı soğuk içer 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Vallaha tavsan kanı cayı koymus birde fotograf cekmis.😖 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Maduriyet süpermiş. Çok beğendim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Seni silelim? Yürek yemiş bir vatandaş daha. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 21 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ön plandaki çay flu, arka taraf full hd. Tam tersi olması gerekmiyor mu? Bu, öve öve bitirilemeyen hetece nin şaşkınlığı mı, fotoğrafı çekenin şaşkınlığı mı ( yanlış mod vs.), yoksa fotoşop mu? Zaten ip var, sol alttan oturaklara doğru ilerleyen. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 3 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Yürek yemiş bir vatandaş daha. kendü büşürüp kendü yiyormuş. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 soğuktur şimdi. Lobi ve latte ne tarafta mösyö? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2018 Yazar Paylaş 3 Aralık 2018 4 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Yürek yemiş bir vatandaş daha. Uzaktan konuşma gel yamacıma 4 saat önce, Önder Özcan yazdı: Ön plandaki çay flu, arka taraf full hd. Tam tersi olması gerekmiyor mu? Bu, öve öve bitirilemeyen hetece nin şaşkınlığı mı, fotoğrafı çekenin şaşkınlığı mı ( yanlış mod vs.), yoksa fotoşop mu? Zaten ip var, sol alttan oturaklara doğru ilerleyen. Senene. İstediğim gibi çekerim 1 saat önce, Hakan Tarım yazdı: kendü büşürüp kendü yiyormuş. Çevremde yürekli insan kalmadı ki yiyeyim Bir saat önce, Ertan Çabuk yazdı: soğuktur şimdi. Lobi ve latte ne tarafta mösyö? Sovuk bizim için hikaye. Metropol bebesi mi sandın beni. Çay var 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 4 saat önce, Önder Özcan yazdı: fotoşop Bildirim geldi..yalnız çay tabağı da seramik haa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2018 Yazar Paylaş 3 Aralık 2018 Panter emeli salacağım üzerinize. İleri geri konuşanları çizecek 2 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bildirim geldi..yalnız çay tabağı da seramik haa tabiki oyle olacak. Farklı malzeme ve formlarda üretilse de, kültleşmiş çay tabağı tasarımı, kırmızı ve beyaz renkli olan porselen ve kırılmasını engellemek için melaminden üretilir. Geleneksellikten süzülmüş ve üzerinde uzlaşılmış bu anonim tasarım, taşıma sırasında elin yanmasını engellerken kolay bir taşıma sağlar. Bununla beraber kırmızı şeritler çayı daha “tavşankanı” gösterirken beyaz yüzeyler çayın çok demli gözükmesini engeller. Çay tabağının diğer bir işlevi çay servisi sırasında şeker konulması için alan yaratmasıdır. (Muş kültüründe ki yazımdan alıntıdır) tamamı merak edenler için.(yöresel) kahvehane kültürü https://www.facebook.com/groups/449793051719830/permalink/2112412128791239/ çay kültürü https://www.facebook.com/groups/449793051719830/permalink/2076122989086820/ 5 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 17 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Şimdi usulca daalın Bu da mı gol değil. Haşmet abi sağlam engelledin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Bir saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Çay tabağının diğer bir işlevi çay servisi sırasında şeker konulması için alan yaratmasıdır. biz chai latte sipariş edince, garson içine şekeri katılırak karıştırılmış olarak içime hazır halde getirio masamıza.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts