İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Fatih Keskin
  Servet Aydın yazdı:

Teşekkürler Tamer.

Daha da iflah olmaz bu araç....

24ae261a080785f609deaafe6cafb339.jpg

Cam dugmesine bastigim arac iflah olmaz dönüş yolundacki yogun duman atma problemine bugun mutlaka baktir
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  Fatih Keskin yazdı:

Cam dugmesine bastigim arac iflah olmaz dönüş yolundacki yogun duman atma problemine bugun mutlaka baktir

Genişlet  

abi biz uygulamalı olarak görmedik rica etsem tekrar düğmeye basıp videoya cekermisiniz :crazy: hazır deney için land varken

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
  Haşmet Güngör yazdı:
Cam düğmesine basınca Duman mı atıyor ?

Duman atma en iyi durum 20 bin masraf üst limit hangisini isyerseniz
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
  Fatih Keskin yazdı:

Duman atma en iyi durum 20 bin masraf üst limit hangisini isyerseniz

Gudubetlik sende o zaman
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Araba bu sabah itibariyle bostancı land servisinde yerini aldı. Dedim daha iflah olmaz diye

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Daha iyi yürüsün diye depo ya benzin koyduğunu yazilim arti box yaptirdigini soyleme sakın farsa yoksa baskan cami açtı actim iste bak foto lu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hadi buyur... Gene ne oldu. Bostancı sanayiye gelip, (19.30dan sonra) beni aramazsan arabanı bi daha göremezsin. Gerçi normalde de göremiyorsun ama olsun :D 

Bostancı sanayi evime 1 km. Her akşam metrodan inip sanayinin önünden geçiyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
(düzenlendi)

Alacan zaman ara da saat 2 ye kadar  sana sanayi de Abdullah da yemek ısmarliim.(daha sonra kalmıyorda saat ondan) Hem şu cipini, bir okuyup, üfüreyim.

tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bundan sonraki buluşmaları bostancı land servisinde mi yapacaz?

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Fatih Keskin yazdı:
Daha iyi yürüsün diye depo ya benzin koyduğunu yazilim arti box yaptirdigini soyleme sakın farsa yoksa baskan cami açtı actim iste bak foto lu

Hani aramızda kalacaktı
  Önder Özcan yazdı:
Hadi buyur... Gene ne oldu. Bostancı sanayiye gelip, (19.30dan sonra) beni aramazsan arabanı bi daha göremezsin. Gerçi normalde de göremiyorsun ama olsun [emoji3] 
Bostancı sanayi evime 1 km. Her akşam metrodan inip sanayinin önünden geçiyorum.

Bostancı'da oturmak zenginlere göre bişey.. . C5 zengin arabası... Dur bakim buradan bişeyler çıkacak gibi
  Haşmet Güngör yazdı:
Alacan zaman ara da saat 2 ye kadar  sana sanayi de Abdullah da yemek ısmarliim.(daha sonra kalmıyorda saat ondan) Hem şu cipini, bir okuyup, üfüreyim.

Beni okuyup üfle abi
  Köksal Yılmaz yazdı:
Bundan sonraki buluşmaları bostancı land servisinde mi yapacaz?

Land servisi ağaoğlundan rezidans alacakmış, benle ne alakası var çözemedim hâlâ
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
  Doğuş Bağ yazdı:

güzel bir esnaf lokantası bulursak neden olmasın 

Genişlet  

Sanayide Abdullah'ı bilmiyorum deme Doğuş. Bilmiyorsan, gurmelik den istifa et.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Önder Özcan yazdı:

Hadi buyur... Gene ne oldu. Bostancı sanayiye gelip, (19.30dan sonra) beni aramazsan arabanı bi daha göremezsin. Gerçi normalde de göremiyorsun ama olsun :D 

Genişlet  

Ben de bostancıda otursam ve cebeşim olsa ben de metro kullanıp eve 1 km yürürdüm :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Ben de bostancıda otursam ve cebeşim olsa ben de metro kullanıp eve 1 km yürürdüm :D

Genişlet  

Allahım, sen sabır ver ya rabbim  :biggrin: bu araba satıldığında (sebepsiz bi gülme geldi bana ya :D ) bu forum ne konuşacak acaba.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Önder Özcan yazdı:
Allahım, sen sabır ver ya rabbim  [emoji3] bu araba satıldığında (sebepsiz bi gülme geldi bana ya [emoji3] ) bu forum ne konuşacak acaba.

Aslında forumdan alan çıkacak da tepkiden çekiniyor :D
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
  Önder Özcan yazdı:

Allahım, sen sabır ver ya rabbim  :biggrin: bu araba satıldığında (sebepsiz bi gülme geldi bana ya :D ) bu forum ne konuşacak acaba.

Genişlet  

Muhtemelen kapatıp gideriz abi :sandalye:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Ertan Çabuk yazdı:
Neresini bozdun yine

Valla ben bozmadım bu sefer
  Köksal Yılmaz yazdı:

Ben de bostancıda otursam ve cebeşim olsa ben de metro kullanıp eve 1 km yürürdüm [emoji3]

Kavgada söylenmez
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Servet Aydın yazdı:

Kavgada söylenmez

Protein eksikliği var bende bu aralar, ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen. Çabi den sucuk olmazsa land tamirden çıkınca keyfi mangal yapalım, durum çok ciddi [emoji4]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
  Köksal Yılmaz yazdı:
Protein eksikliği var bende bu aralar, ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen. Çabi den sucuk olmazsa land tamirden çıkınca keyfi mangal yapalım, durum çok ciddi [emoji4]

Sucukla, mangalla aciklanacak gibi degil senin durumun. Sanki yurek yemis gibi bir eda var sende [emoji23]
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Önder Özcan yazdı:

Sucukla, mangalla aciklanacak gibi degil senin durumun. Sanki yurek yemis gibi bir eda var sende [emoji23]

Abi yemekhanede ne veriyorlarsa artık, ithal midir nedir çarpıntı yaptı demek :D
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Acilmiş
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...