İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
1 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Tabii ki.

buton varmı yani, bizim 4x2 de kapanmıyorduda (makyajlı kasa)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
buton varmı yani, bizim 4x2 de kapanmıyorduda (makyajlı kasa)
Tirt kullanıyorsunuz, ben ne edeyim :)
Fiesta da da kapanmiyor olmali [emoji14]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Aboo ikiye bölmüşler naylonu

Hakan usta bi "yahu bu çamurluk bel vermiş" deyince tansiyon hafif oynadı ama, sıkıntı yok yane :D

• Beğen 4
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
28 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Hakan usta bi "yahu bu çamurluk bel vermiş" deyince tansiyon hafif oynadı ama, sıkıntı yok yane :D

Bekarsın diye mi yükleniyorlar acaba bu kadar :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Aboo ikiye bölmüşler naylonu
7 kisilik yapalım dedik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Fio ile ikinizi de çekerim, (kave mi bu çay getirin)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
24 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı:

Eyvah eyvah yandı devreler. Çay diye kahveden bir yudum almış :shok:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hele hele
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yol ama orası

Ohoo sen olayı biraz yanlış yorumluyorsun. [emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
20 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Bana ne. Yol desin yolda kazara halat dolandı

kaportacılar sokağı :) bildiğin yol

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ertan Çabuk
On 26.03.2018 at 10:51, Ali Gök yazdı:

low kullanmadan nasıl olacak ki. part time ile mi ?

part time ile viraja gir ön aksı falan dağıt kucağa gelsin araba.

PT modunda ön ve arka diferansiyel merkezden kilitlenir.  ön diferansiyel de kilitlendiği için aracı dönderemezsin. zorlarsan kırılır.

PT modu o şehir cipciklerindeki part time modu değil. :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Bir saat önce, Ertan Çabuk yazdı:

part time ile viraja gir ön aksı falan dağıt kucağa gelsin araba.

PT modunda ön ve arka diferansiyel merkezden kilitlenir.  ön diferansiyel de kilitlendiği için aracı dönderemezsin. zorlarsan kırılır.

PT modu o şehir cipciklerindeki part time modu değil. :D

hani bu araba sağlamdı bizi dolandırdılarmı yani :D

pt moduna alınca direksiyonu tam kırmamak mı lazım virajdan kasıt nedir tam olarak ?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
13 dakika önce, Ali Gök yazdı:

pt moduna alınca direksiyonu tam kırmamak mı lazım virajdan kasıt nedir tam olarak ?

Zemin sertse asfalt vs gibi pt yada low modları dönüşlerde sıkıntılı. Hele yavaş süratte manevra vs asla yapma. Ama çamur buz kum gibi kaygansa Allah ne verdiyse devam

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
21 saat önce, Ali Gök yazdı:

Sağlamdır. Pt ve low da diferansiyeller kilitlenir ve sağ sol tekerler aynı turatar.  Araç dönerken tekerler normalde farklı tür attıkları için kilitli modları kuru zeminde kullanmak risklidir. Sadece bunda değil tüm kilitli diferansiyele sahip araçlarda aynı sonuç elde edersin. Karda, buzda çamurda kullanman için geliştirilmiş çekiş sistemleridir. Ya da düz gideceğin zaman kullanılır. Kuru zeminde manevra yapılmaz. 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Servet Aydın

Emir büyük yerden. Ya araba alacağım yada olanı sessiz yapacağım. Tabiki masaya yumruğu vurdum. Karışamazsın araba benim dedim çok sert bir ses tonuyla. Sonrasında yukarıdan bi ışık vurdu yüzüme.. Bu kadar hızlı terlik fırlatma huyunu bilemezdim. Efendim? Ha tamam biri bişey dedi sandım. Kulağım çınladı yine

Marshal marka lastikler. Kl21 serisi. 225 65r17. 5 adet aldım. Bf lastiğe göre çok sessiz haliyle. Bf 74 db, bunlar 71 db.

8fe561ad0bf0b63146666553dfb5f4af.jpgbd41813d231322ed6f7f604aeefc4035.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Arabayı şehirli yapma çalışmaları... 

Bu arabanın ruhuna aykırı bu işler, eski lastikleri ile yarsına kadar çamura batmalı bu araç...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kapıya mini otomatik bişeyler gelmeden olmaz. Şimdi 5 adet çıkma oem jant alacağım. Bf acil durumlar için kalacak kenarda

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
7 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Emir büyük yerden. Ya araba alacağım yada olanı sessiz yapacağım. Tabiki masaya yumruğu vurdum. Karışamazsın araba benim dedim çok sert bir ses tonuyla. Sonrasında yukarıdan bi ışık vurdu yüzüme.. Bu kadar hızlı terlik fırlatma huyunu bilemezdim. Efendim? Ha tamam biri bişey dedi sandım. Kulağım çınladı yine

Marshal marka lastikler. Kl21 serisi. 225 65r17. 5 adet aldım. Bf lastiğe göre çok sessiz haliyle. Bf 74 db, bunlar 71 db.

Kesene bereket Servet Abi, sessizlik önemli ama en önemlisi terlik, çınlama geçiyor ama merak etme :D Yedek jant alıp kaçamak yaparken bunları yine kullanabilirsin aslında ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
9 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

abi marşhal lastiği nerede buldun ben fiestada kullanmıştım çok memnundum hem fiyatı gayet uygundu. 185 70 14 için fiyat alabilirmisin tanıdık ise 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Şu dişlere bak, ne kadar çirkin.

Sökmekle iyi etmissin abi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...