Çağlar Bayur 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 13 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: 25 derece üstünde tutmuyor abs giriyor hemen. 5-10 derece arası tutmuyor. Yanal ya da kızaklama yine kayıyor. Para verip almam bedava olsa farkını verir başka modeli alırım. yağmur yağmassa iyidir denen şemsiye tarifi mi bu? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 yağmur yağmassa iyidir denen şemsiye tarifi mi bu?Sonuç lastik tutmadı yolda. Şemsiye kaskoya gitti 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Mert geçmiş olsun, üzüldüm Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Sabah gittim yanına. Aynı yol, 80le filan geçtim. Şaka şaka. Bildiğin su ve toprak karışımı pürüzsüz asfalt. Tam sert kar alanı gibi. Kenar 1.5 metre aşağı yukarı kot farklı dere. Oraya inse, karşıdan gelen olsa ona vursa, kenarda evine ekmek almış teyzeye çarpsa. Allah korudu 2 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. 2 gündür yollar sabun gibi anlamadım ne yağmış hafif virajlarda araç kayar gibi oluyor buz üstündeymiş gibi dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Ben de 2 defa kaydırdım, sabah yollarda çiğ/buz vardı ve -4 dereceydi. Ama hemen toparladı. Nokian 4 mevsim vardı bende de. Acaba 4 mevsimden miydi diye şüphe ettim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Araç serviste olunca yerine verilen ikame araç ile bugün aynı güzegahtan tekrar geçtim. Ve yine kaydık. Aracın üstünde Lassa Snoways3 var. Hızım 30 idi. Bu sefer bilinçli şekilde geçince toparlayabildim. Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Geçmiş olsun müdür. Ucuz atlatılmış. Crossclimate leri böyle bilmezdim. Kışlıkları sökünce yazlık takım için düşündüğüm bir lastikti. Eledim. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: Araç serviste olunca yerine verilen ikame araç ile bugün aynı güzegahtan tekrar geçtim. Ve yine kaydık. Aracın üstünde Lassa Snoways3 var. Hızım 30 idi. Bu sefer bilinçli şekilde geçince toparlayabildim. O zaman lastiklerde bir problem yok mu demek Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Bilemedim. Hava kış lastiği kullanmaya müsait değil galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Mustafa Arıkan da kullanıyor bu lastikten ve memnun değil. kaydığını söylüyor.. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Kaza yapanlara gecmis olsun. Allah beterini gistermesin. Crossclimate iyi lastik degilmiydi? Yolda buz varsa lastigin suçu yok bence. Kislik lastik de bir ise yaramaz. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 CrossClimate için genel fikrim. -Yazın kayıyor, abs sık sık devreye sokuyor. Patinaja düşüyor. -Kışın karda ve 0 derece altında deneme imkanım olmadı ama ıslak zeminde kayıyor, patinaja düşüyor, abs sık sık devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 Michelin energ saver yapsın merhaba birde alpin. Gerisi yalan Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 23 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: CrossClimate için genel fikrim. -Yazın kayıyor, abs sık sık devreye sokuyor. Patinaja düşüyor. -Kışın karda ve 0 derece altında deneme imkanım olmadı ama ıslak zeminde kayıyor, patinaja düşüyor, abs sık sık devreye giriyor. Peki ne yapmayı taahhüt ediyor? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Yaz kış tek lastikle aynı performans diyor reklamları. Yani her hava koşulunda kayıyor 5 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Geçmiş olsun Mert, ikame araç lastik havaları normal mi acaba? Birde lastikler sıcak değilse ısınana kadar kayabiliyor tabi senin michelin için demiyorum bunu. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 12 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yaz kış tek lastikle aynı performans diyor reklamları. Yani her hava koşulunda kayıyor O zaman sorun yok. Adamlar demis zaten 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 41 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yaz kış tek lastikle aynı performans diyor reklamları. Yani her hava koşulunda kayıyor Aynen benim de fikrim, tüm 4 mevsimler lastikler için de bu yönde. Her mevsim yarım iş yapan bir ürün.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 sakalı bırakacağım, kross klima tırttır, 4 mevsim lastik hepsinden azıcık=tırt demektir dediydik tefe konuyorduk az kalsın, hatırlarsanız pinponda her yazılımda yavaşlatılır bıkar yenisini alırsınız elma taktiğidir bu demiştik yine tefe konmuştuk 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 35 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: sakalı bırakacağım, kross klima tırttır, 4 mevsim lastik hepsinden azıcık=tırt demektir dediydik tefe konuyorduk az kalsın, hatırlarsanız pinponda her yazılımda yavaşlatılır bıkar yenisini alırsınız elma taktiğidir bu demiştik yine tefe konmuştuk Yok hani bu cc farkliydi onlardan... Lastik ihtiyacim olsa yorumlara bakarak almayi dusunmustum ciddi ciddi. (Gerci yine almazdim ya ben) neyse bosver. Senin huvay napiyo? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 Katalitik konverter, sorunlu enjektör değişimi vs. Bir türlü yakıt testi yapamadım.Dün akşam Gebze-Kurucaşile, bugün Kurucaşile-Gebze hattında test ettim. Otoyol 110 km hız, çevre yolları 90 km hız. Bartın Kurucaşile yolları zaten in çık virajlar bol.Tüketim 8.2 litre. Lastik ebadında büyüme, soğuk hava ile birleşince uygun bir değer.Aynı hattı mazda ile 6 litrede tamamlıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Bu arkadas 2.0 diger arkadas 1.5Biri 250k olmus digeri 50k olmamistir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Sürekli 4 çeker mi bu abi subarular gibi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts