Servet Aydın 15 Nisan 2017 Yazar Paylaş 15 Nisan 2017 Önce tüm kusurları yok edeyim sonra rahat batar satarım birilerine 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 Abi hayirli olsun gecmis olsun... En kotusu bu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 TC kimlik numaranı verdim, P.tesi gitmezsen sırf benim hatrıma salı günü ayağına kadar gelecekler. Gelmişken artık 7 gün mü tutarlar 30 gün mü artık insaflarına kalmış 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 Önce tüm kusurları yok edeyim sonra rahat batar satarım birilerine [emoji3]Bixenondan başlanacak gibi... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Nisan 2017 Yazar Paylaş 15 Nisan 2017 TC kimlik numaranı verdim, P.tesi gitmezsen sırf benim hatrıma salı günü ayağına kadar gelecekler. Gelmişken artık 7 gün mü tutarlar 30 gün mü artık insaflarına kalmış Hemen tehdit.. Bixenondan başlanacak gibi...Önce araba liftten insinde, turbo yağ hortumunda nokta kadar delik vardı, yeniledik, yapan içini ufak yaptı, araba daha liftte iken turbo yatak sardı. Yeni turbo bekliyorum, yarısını ben ödeyeceğim yarısı usta. Kazara yenilendi malzeme. 2800 tlcik ve 2 adet sıfır lastik ile başladık. Allahtan hayırlısı diyelim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 16 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hemen tehdit.. Önce araba liftten insinde, turbo yağ hortumunda nokta kadar delik vardı, yeniledik, yapan içini ufak yaptı, araba daha liftte iken turbo yatak sardı. Yeni turbo bekliyorum, yarısını ben ödeyeceğim yarısı usta. Kazara yenilendi malzeme. 2800 tlcik ve 2 adet sıfır lastik ile başladık. Allahtan hayırlısı diyelim Aaa, hadi ya, geçmiş olsunServet nasıl oldu o? Bu nedir arkadaş ya, kötü şans mı, nazar mı nedir bu ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 3.7 nin gönlü yokmuş gitmeye demek ki, gözü kalmış. Geçmiş olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 onca parça görmüşümdür belki de bu turbo yağlama hortumu hiç görmedim nası bişimiş .. kaputa kaynak yapalım da araba rahata ersin pardon suv.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2017 Yazar Paylaş 16 Nisan 2017 onca parça görmüşümdür belki de bu turbo yağlama hortumu hiç görmedim nası bişimiş .. kaputa kaynak yapalım da araba rahata ersin pardon suv..Valla kaput kapalı. Alttan giriştik 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Abi güle güle kullan. Tekerine taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 15 dakika önce, Onur Demir yazdı: Abi güle güle kullan. Tekerine taş değmesin. Değdi, aldığı gün teker patlandı Gerisini yazmıycam, daha aracına binip tadını almadı. Adını anmak istemediğim araca söylenenlerin intikamını alıcam helbet. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 7 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Değdi, aldığı gün teker patlandı Gerisini yazmıycam, daha aracına binip tadını almadı. Adını anmak istemediğim araca söylenenlerin intikamını alıcam helbet. Bu kadar mı yıldın abi malum araçtan? Adını bile anmak istemiyorsun ?? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2017 Yazar Paylaş 16 Nisan 2017 Değdi, aldığı gün teker patlandı [emoji3] Gerisini yazmıycam, daha aracına binip tadını almadı. Adını anmak istemediğim araca söylenenlerin intikamını alıcam helbet.Ne gudubet araban var be. Ona laf eden iflah olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Bir saat önce, İnan Çınar yazdı: Bu kadar mı yıldın abi malum araçtan? Adını bile anmak istemiyorsun ?? Ben yılmadım da, insanların ağzının tadı kaçmasın şimdi diye 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Abi sen cipleri seviyorsun, foresterlara baktın mı inceledin mi? ne diyorsun outback ve forester için? bir de şu açıdan sorayım neden freelander? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Bu arabanın tadlusunu ne zaman yiyeceğuk? @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 3 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: Bu arabanın tadlusunu ne zaman yiyeceğuk? @Servet Aydın fr tatlısın dan sonra 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 8 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: fr tatlısın dan sonra o sonra o sonra haziranda artık inşallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Sadece datlu ile olmaz @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 (düzenlendi) o zaman şöyle yapalım önce bi ocakbaşı ısmarlarsın en sınırsız menüsünden, gelirken de 2 tepsi baklava alsın yanına da yemekten sonra katmer ısmarlasın nasıl fikir? @Mert Yeldan 17 Nisan 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Baklavayı katmere sarıp yirik olma mı @Doğuş Bağ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 20 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: o zaman şöyle yapalım önce bi ocakbaşı ısmarlarsın en sınırsız menüsünden, gelirken de 2 tepsi baklava alsın yanına da yemekten sonra katmer ısmarlasın nasıl fikir? @Mert Yeldan sen ölmeyi bayılma sanıyon gibi geliyor bana 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 Abi sen cipleri seviyorsun, foresterlara baktın mı inceledin mi? ne diyorsun outback ve forester için? bir de şu açıdan sorayım neden freelander? 4 buji için motorun yarısı iniyor.. Bi düşünsene bende ne hale gelir Bu arabanın tadlusunu ne zaman yiyeceğuk? [mention=13526]Servet Aydın[/mention]Senin arabının datlusunun hemen peşine Sadece datlu ile olmaz [mention=13526]Servet Aydın[/mention]Şimdi bişey diycem.. sen ölmeyi bayılma sanıyon gibi geliyor bana Kaşınıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts