Köksal Yılmaz 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 39 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Kaçabirsin ama saklanamazsın şilep gibi arabanla Şirek gibi okudum ya ... cebeşi karıştırmayalım konuya Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 31 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Araba var, lastik var, enerji var, kar yok. Bu nasıl iş yaa.. Üzüldüm senin adına Servet. Abi sen bize bi konum atsana, yarın öğleden sonra Landla çıkalım yola. Esp testi, yanal kayma, 4 çeker, tırmanma vb. bilimum testleri gerçekleştirelim. İstanbula, Kocaeline kalırsak o araba paslanır. 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: cebeşi karıştırmayalım konuya Sataşma var, Yönetim uyuyor mu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Kar çok burda.. gelin... Konuma gerek yok Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kar çok burda.. gelin... Konuma gerek yok Bir şartla Sen arabanı, yani cipini getirmeyeceksin. Land var ya, şey olmasın. Senin çıktığın yerleri denemeye kalkar bizimki.. Kalbi (ve şaftı) kırılmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bir şartla Sen arabanı, yani cipini getirmeyeceksin. Land var ya, şey olmasın. Senin çıktığın yerleri denemeye kalkar bizimki.. Kalbi (ve şaftı) kırılmasın. Kırar yine çıkar o... Bir yeri kafaya koyunca gözlerine baktın mı sen hiç.. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kırar yine çıkar o... Bir yeri kafaya koyunca gözlerine baktın mı sen hiç.. Sen anlatınca bile korku filmi gibi oldu. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 48 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kırar yine çıkar o... Bir yeri kafaya koyunca gözlerine baktın mı sen hiç.. Direksiyonda king varsa ve eğer ki gözüne kestirdiyse arabayı parçalar gene çıkar.benim arabamla sanayide merdivenlere tırmanmıştı ? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 5 dakika önce, Cem Işık yazdı: Direksiyonda king varsa ve eğer ki gözüne kestirdiyse arabayı parçalar gene çıkar.benim arabamla sanayide merdivenlere tırmanmıştı ? Hani senin, olaydan 15 gün sonra tüm çekiş sistemini değiştirmek zorunda kaldığın merdiven tırmanışı mı O gün yaşananları kaydeden biri vardı aramızda 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Aramızda casuslar varmış demek. Burda arabanın bir kısım özelliklerine tam olarak hakim olamadığımız için muradımıza eremedik. 4x4 low konumuna alıp bıraksak araba kendi kendine tırmanacaktı.Ayrıca abi acıma kendi araban gibi bas dedim ama kıyamadı bana King, kendi arabası olsa acımadan basıp aşardı ki zaten. Son olarak hiç bi yere nokta hasar vermedi bu olay, gel desin yine vereyim isterse parçalasın canı sağolsun. Abimdir,kıymetlimdir.. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Landin bagaja saklanırım diye düşünmüştüm Sağ koltuk boş ciğerim ne işin var bagajda Ben Ardesen li değilim ki. )) Bozulma hissi oluştu bende:((Ben anlamam. Oranın havası suyu iyi geliyordu sana Araba var, lastik var, enerji var, kar yok. Bu nasıl iş yaa.. Üzüldüm senin adına Servet. Niye öyle diyon ki ama Sataşma var, Yönetim uyuyor mu Beter ol Bir şartla [emoji4] Sen arabanı, yani cipini getirmeyeceksin. Land var ya, şey olmasın. Senin çıktığın yerleri denemeye kalkar bizimki.. Kalbi (ve şaftı) kırılmasın.Sakın şanzumanı bozuk arabanla çıkma karşıma Aramızda casuslar varmış demek. Burda arabanın bir kısım özelliklerine tam olarak hakim olamadığımız için muradımıza eremedik. 4x4 low konumuna alıp bıraksak araba kendi kendine tırmanacaktı.Ayrıca abi acıma kendi araban gibi bas dedim ama kıyamadı bana King, kendi arabası olsa acımadan basıp aşardı ki zaten. Son olarak hiç bi yere nokta hasar vermedi bu olay, gel desin yine vereyim isterse parçalasın canı sağolsun. Abimdir,kıymetlimdir..Adam denir Avkat olarak okunur 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Lakayt davranış yapmayan herkeş arabamda yer alır dağ bayır gezerken Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Lakayıt davrananları da itinayla en kuş uçmaz kervan geçmez yerde silkeler atar aşağı. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Öğle arasında, yemeğimi yemişim çayımı içmişim. Çeerdeğim eskikk Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 9 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Öğle arasında, yemeğimi yemişim çayımı içmişim. Çeerdeğim eskikk Ne yani sütlü kabak çekirdeği olsa da yesek mi diyorsun? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Öğle arasında, yemeğimi yemişim çayımı içmişim. Çeerdeğim eskikkBize ne, Emmi ve Hasan rutin olarak bana gönderiyor kabak çekirdee Hayırlı cumalar efenim Olsun mu ?İstersen 6 ay ceza ver sövecem şu yukarıda mesaj yazan kendini bilmez ahlaksız utanmaz arlanmaz kişiye Ne yani sütlü kabak çekirdeği olsa da yesek mi diyorsun?Boş boş konuşuyor işte. Boşver 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 59 dakika önce, Servet Aydın yazdı: ... Beter ol Sakın şanzumanı bozuk arabanla çıkma karşıma Bozuk? Ağzı olan konuşuyo ya 54 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Lakayt davranış yapmayan herkeş arabamda yer alır dağ bayır gezerken Lakaytı açar mısınız? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Lakaytı açar mısınız?Yılışık, densiz, gevşek, olayın ciddiyetine hakim olmayan vs 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 16 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Lakaytı açar mısınız? Yılışık, densiz, gevşek, olayın ciddiyetine hakim olmayan vs Güzel betimleme. Bu tanıma uyan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun. Adam olsun Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 3 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Hayırlı cumalar efenim Sani hayırlı olsun... bizim buralara benziyor manzara... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Bir saat önce, Cem Işık yazdı: Ne yani sütlü kabak çekirdeği olsa da yesek mi diyorsun? He yaaa sorma, bi alıştık yokluğunu arıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Sani hayırlı olsun... bizim buralara benziyor manzara...Alıntı yaparken fotoyu silin, adamı dinden imandan çıkarmayın Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bir saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Sani hayırlı olsun... bizim buralara benziyor manzara... Alıntı yaparken fotoyu silin, adamı dinden imandan çıkarmayın fio da şaft yok... ama dpf temizleyicisi var... Yorum bağlantısı
Recommended Posts