Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Üretici bu konuyu okusa aracı senden geri alır, 100 metreden fazla yaklaşmanı da yasaklar. Marka itibarı yerlerde... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 Yok la kırmadım. Kaskodan yapılırken ön darbe emici ufaktan eğik diye değişmemiş servis. Bende tampon milim kaçık görünce söktüm. Bariyeri yamuk görünce aracı yine yapılan yere bıraktım. Bu olay 10 gün önce oldu. Eski dosya üzerinden gidilmiş söylenen. Bu arada sağ farın altında ufak bir parça var far ve tampon arasında. İki vida ile sabitleme yapılan. Onun da değişimi verilmiş ama vatandaş değiştirmemiş. Exper, ilk kez duydum tutanak tutmuş aracı onaran yere. Bugün bitti araç. Cam halatları ses yapıyor, onların değişimi yapılacak. Bakımı geldi bakımı yapılacak. Sanırım pazartesi tamamen bitmiş halde teslim alırım 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: pazartesi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Bu arabaya kasko yapılıyor mu halen? Primi riskini nasıl kurtarıyor Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bu arabaya kasko yapılıyor mu halen? Primi riskini nasıl kurtarıyor Arabanın ne suçu var. Servet Aydın'a kasko yapıyorlar mı diye sorsana. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Arabanın ne suçu var. Servet Aydın'a kasko yapıyorlar mı diye sorsana. @emmi @Mehmet Ozyurek söz sende Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 [emoji4]Ne? Bu arabaya kasko yapılıyor mu halen? Primi riskini nasıl kurtarıyor Bende bişey yok Arabanın ne suçu var. Servet Aydın'a kasko yapıyorlar mı diye sorsana.Garanti sağlık sigortası primim ortakların 2 katı fazla Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Yok arkadaş bulamadık ki şöyle @Servet Aydın gibi müşteri. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 Benden para çıkmıyor ki. Hep karşı tarafa rücu ediliyor. Rahatım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ne? Bende bişey yok Garanti sağlık sigortası primim ortakların 2 katı fazla Ne'ye cevap: Değil pazartesi, 80 pazartesi daha geçse o arabanın işi bitmez( sen izin vermezsin) Sağlık sigortası primi 2 kat mı Tamam işte, cevabı içinde. Sana hiç bir firmanın kasko yapmaması, teklif bile vermemesi lazım 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Benden para çıkmıyor ki. Hep karşı tarafa rücu ediliyor. Rahatım Suvaslının arabasına arkadan gömdün, onu da mı rücu ettin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 2009 yılındaki hastahane masrafı sonrası kasko firmamız beni masada bırakmak istemiş [emoji88] 20 kazada bir olur öyle şeyler. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Akşam Hatay günlerine gidecem sayenizde menüm; Land kebab Land Künefe Land ezme Tuzda Land Landmacun Faturayı yollarım. 4 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: @emmi @Mehmet Ozyurek söz sende Ettim bi hata Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Benden para çıkmıyor ki. Hep karşı tarafa rücu ediliyor. Rahatım Hee.. Öyle yapıyoz demi.. Ertan da neden artıyor benim fiyatım diyip duruyordu.. Duymasın. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ettim bi hata Hee.. Öyle yapıyoz demi.. Ertan da neden artıyor benim fiyatım diyip duruyordu.. Duymasın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 Akşam Hatay günlerine gidecem sayenizde menüm; Land kebab Land Künefe Land ezme Tuzda Land Landmacun Faturayı yollarım. Ben ödemem bana ne Hee.. Öyle yapıyoz demi.. Ertan da neden artıyor benim fiyatım diyip duruyordu.. Duymasın. Hani aramızda kalacaktı. Neyse üç ay sonraki kaza için Önderi alalım listeye 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hani aramızda kalacaktı. Neyse üç ay sonraki kaza için Önderi alalım listeye Oo, sedan'ı hatchback mi yapıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ben ödemem bana ne Hani aramızda kalacaktı. Neyse üç ay sonraki kaza için Önderi alalım listeye Beni forumdan atsananıza 5 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Oo, sedan'ı hatchback mi yapıyoruz Yo yok, yapmayalım öyle birşey, lüffen yapmayalım. (Sani tavsiye ettiğin ödül mamaları bugün geldi, 2 paket ) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 Oo, sedan'ı hatchback mi yapıyoruz Tabikisi dosya işi bende sıkıntı yokYarın masaya yatıralım.. Dosyayı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Ben o kadar begenmedim ? cok sey yapmayalim isterseniz ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Ekim 2017 Paylaş 6 Ekim 2017 Suvaslının arabasına arkadan gömdün, onu da mı rücu ettin Benim bir konu vardı mizah ta. Askıda kaldı öyle çözüm bulamadık. Şampuan nasıl köpürür diye bir konu yanlış hatırlamıyorsam [emoji41]Servet arabayı yaptıysan gidelim biyerlere de kıralım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts