Önder Özcan 2 Ekim 2017 Paylaş 2 Ekim 2017 Cehalet diz boyu. Şair değil yazar, nesir bu. Düz yazı. Bir de şey, belden aşşa vurmasaydık iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2017 Yazar Paylaş 2 Ekim 2017 C5 ilham verir şair yapar. Yazar olabilmek için benim gibi çileli olman lazım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 20 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Cebeş bildirimi geldi Elini vicdanına koy söyle Köksal. C5 Landdan daha yakışıklı değil mi? (Ya bana çok fena gülme geldi ) 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 Sen eskiden bu kadar kel değildin sanki ? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 Sen eskiden bu kadar kel değildin sanki ?Direk kel kelimesini kullanmaktansa forumdan suresiz uzaklastirsan eyiydi. Arti, en az 5 senedir alnim bu kadar genis [emoji23] 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Direk kel kelimesini kullanmaktansa forumdan suresiz uzaklastirsan eyiydi. Arti, en az 5 senedir alnim bu kadar genis C5 i alınca mı dökülmeye başladı ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 4 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: C5 i alınca mı dökülmeye başladı ? Öyle diyince kızıyor.. Alnın açılmaya başladı dicen.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle diyince kızıyor.. Alnın açılmaya başladı dicen.. Düzelteyim, @Önder Özcan c5'i aldıktan sonramı alnın açılmaya başladı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 Öyle diyince kızıyor.. Alnın açılmaya başladı dicen.. Düzelteyim, [mention=47964]Önder Özcan[/mention] c5'i aldıktan sonramı alnın açılmaya başladı [emoji14]Polis yok mu polis? Forumda onca memur arkadas var. Alsaniza bu arkadaslari.[emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Polis yok mu polis? Forumda onca memur arkadas var. Alsaniza bu arkadaslari. Suçumuz alnımızın kapalı olmasımı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2017 Yazar Paylaş 3 Ekim 2017 C5 gibi aracım olsun, 500milyon dolarım olsun.. Düşündüm de... 3 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 Bu konuyu her yanıtla diyişimde daha önceden alıntı yaptığım cümleyi getiriyor her seferinde silmek zorunda kalıyorum sorun nedir...? Ayrıca Önder abinin alnı açık işte tertemiz.... Ayrıca o arabayı kullanmaktan çok satabilmek maharettir... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 2 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu konuyu her yanıtla diyişimde daha önceden alıntı yaptığım cümleyi getiriyor her seferinde silmek zorunda kalıyorum sorun nedir...? Aynısı bende de oluyor. Sürekli siliyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 (düzenlendi) 9 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu konuyu her yanıtla diyişimde daha önceden alıntı yaptığım cümleyi getiriyor her seferinde silmek zorunda kalıyorum sorun nedir...? Ayrıca Önder abinin alnı açık işte tertemiz.... Ayrıca o arabayı kullanmaktan çok satabilmek maharettir... 5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Aynısı bende de oluyor. Sürekli siliyorum. Daha önce bir alıntı yapıp yollamamış, silmişsiniz. Kayıt etmiş. Başka herhangi bir alıntı yapınca geçiyordu sanırım. Mesela Mert yapmış bile, bir üstteki mesajda. Alıntılı cevap yazın. 3 Ekim 2017 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Daha önce bir alıntı yapıp yollamamış, silmişsiniz. Kayıt etmiş. Başka herhangi bir alıntı yapınca geçiyordu sanırım. Mesela Mert yapmış bile, bir üstteki mesajda. Alıntılı cevap yazın. Deneme 1-ki-3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 1 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Deneme 1-ki-3 Şimdi durum ne? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 düzelmiş... ama diğer konularda çok alıntı dedim demekki konu bazlı hafızada tutuyormuş onuda öğrendik... tşk ederim.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2017 Yazar Paylaş 3 Ekim 2017 Bu konuyu her yanıtla diyişimde daha önceden alıntı yaptığım cümleyi getiriyor her seferinde silmek zorunda kalıyorum sorun nedir...? Ayrıca Önder abinin alnı açık işte tertemiz.... Ayrıca o arabayı kullanmaktan çok satabilmek maharettir... Aynısı bende de oluyor. Sürekli siliyorum.Uzatmayın lafı. Söyleyin ne yazıp sildiniz de tapatalk inatla yazmak istiyor. Topunuz gelse nafile...Bi dakka. Bunları C5 sahibi diyecek ben değil 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Uzatmayın lafı. Söyleyin ne yazıp sildiniz de tapatalk inatla yazmak istiyor. Topunuz gelse nafile... Bi dakka. Bunları C5 sahibi diyecek ben değil C5 sahibi diyerek ünvanımla onore ettiğiniz için teşekkür ederim mirim. Ne de olsa bir ayrıcalık. O arkadaşların ne yazıp sildiklerini ben de merak ettim. Şimdi forum altyapısının derinliklerine inerek, bu başlık altındaki tüm faaliyetlerini mercek altına alacağım. Malumat veririm size de. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ekim 2017 Paylaş 3 Ekim 2017 On 18.08.2017 at 17:01, Servet Aydın yazdı: Kayıt etmişti ama üzerine yazmış, Hasan'ın orası filan var benden bu çıkıyor sürekli... verimde kurtulum... Önder abi.. imzadaki focus 3 ün linkini c5 ile değiştirsene ... Focus 3 yazısı kalsın millet tıklayınca C5 e gitsin... 2 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts