İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Mert Yeldan
17 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Oradan kovduk buraya gelmiş.. Niyet ciddi ise elden teslim yaparım, Pazartesi suvas yoluna gidecem

Oooo en sevdiğimmmm, hemen iki satırlık bir yazı. Tckn de var nasılsa, ibanımı biliyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Geçmişte yazdım, krank kasnağı inceden ses yapıyor diye. Önümde aksilik olmaz ise 4000 km civarı seyir planı var. Yola düşmeden, onarım yapıldı. Sonra yeni yenidir dedim yeniledik kasnağı. Değişim dahil 850 TL.

ae54b11a9193df0dd86f6813c7353b9a.jpgc6fc94237c7a3286b053aa13ca368e86.jpg6c732354296908114a9153d0b6057c8a.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

ön resimler ilginç patlamış yenisi alınmış hoparlör gibi gözüküyorlar. da ..... !! la Servet doğru söle, bişi denemedin dimi, kasnak müzik çalmıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

tırtırtırtır ses yerine Tiziano ferro melodisi duyulsa motordan nasıl olur dedim... Sonuç

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

O zaman kaputu kaynak ile kapatıp depoya da taş doldurmak lazım [emoji41][emoji41]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Senin araçta ömürlük oldu. Yapmadığın birşey kaldımı ki. Alan yaşadı

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Senin araçta ömürlük oldu. Yapmadığın birşey kaldımı ki. Alan yaşadı
Arazi tipi lastik taktım mı tamamdır :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Fındık 50 tl/kg den sayıp 29 ekimde bayram havasında alırım [emoji3]

Tirebolu'ya gidiyorlar. Bolu dağında turbo hortum kelepçesi düşünce yolda kalmışlar. El etmeden onlar, durdum ve aracı yürür hale getirdim [emoji4] Teyze ne dualar etti bi duysan varya üff 6e0dd0f6c1aabdbdeeb38225ff6a3d7f.jpg

95c6cc3f9c2ee77e5e4ad3fc5b04fb0c.jpg

• Beğen 22
Yorum bağlantısı
12 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Tirebolu'ya gidiyorlar. Bolu dağında turbo hortum kelepçesi düşünce yolda kalmışlar. El etmeden onlar, durdum ve aracı yürür hale getirdim emoji4.png Teyze ne dualar etti bi duysan varya üff 6e0dd0f6c1aabdbdeeb38225ff6a3d7f.jpg

95c6cc3f9c2ee77e5e4ad3fc5b04fb0c.jpg

Alo 134 acil land servis :)

hayır duası önemli tebrikler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kaç tane Ford ww araç geçti biri durmadı, siz el etmeden durdunuz dedi amca. Bende eşekten çok düştüm dedim :D

• Beğen 11
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Helal olsun, yakışanı yapmışsın. Kendi arabanın kelepçesini vermedin di mi? Recep İvedik gibi :crazy:

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
9 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Tirebolu'ya gidiyorlar. Bolu dağında turbo hortum kelepçesi düşünce yolda kalmışlar. El etmeden onlar, durdum ve aracı yürür hale getirdim emoji4.png Teyze ne dualar etti bi duysan varya üff 

biz sana boşuna king demiyoruz.

bize uyguladığın servis ücretini onlara da uygulamadın değil mi. :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Borcumuz ne diye peşimde dolandılar, benzin döküp yaktırmayın arabanızı, sonra benim arabayı verdirtmeyin dedim [emoji88]

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

" Borcumuz ne diye peşimde dolandılar, benzin döküp yaktırmayın arabanızı, sonra benim arabayı verdirtmeyin dedim emoji88.png"

bence yapamazdın :p

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
11 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Tirebolu'ya gidiyorlar. Bolu dağında turbo hortum kelepçesi düşünce yolda kalmışlar. El etmeden onlar, durdum ve aracı yürür hale getirdim emoji4.png Teyze ne dualar etti bi duysan varya üff 

Adamsın adamın kralısın. 

11 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Helal olsun, yakışanı yapmışsın. Kendi arabanın kelepçesini vermedin di mi? Recep İvedik gibi :crazy:

:sandalye::sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...