Ersen Tapan 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 8 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Araziyi bırak, ocakbaşının karşısındaki kaldırıma park ederken direk kırılır bu kamera. "Yangında ilk kurtarılacak" gibi, "arazide ilk kırılacak." Kırılacakki iş çıksın, yoksa arabanın altına girmeye bahaneyi nasıl bulacak. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 Kaput bitti altına dalmaya bahane olsun dimi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 Gelelim bugün yapılana. Anlaşılacağı üzere araç altına kamera bağladım. Piyasada bulunabilecek bir kamera değil. Eskiler bilir, forkift için kullanılan, zifir karanlıkta kısmen, ay ışığı olunca gündüz gibi gösteren mekanik dayanımı yüksek ıp68 imzolasyona sahip. Teyp üzerinde video giriş ucuna bağladım. Araç çalışmaya başladığı an aktif oluyor. Amaç, arazide aracın altının herhangi bir yere temasını engellemek. Görüntünün doğru açıda olması için geri görüş monitörü kullandım. Akülü vidalama aküsü ile enerji verip doğru ayarı yaptım. Montaj için arka aktarma sistemini şaseye sabitleyen adı neyse ona bağladım. Hemen yakıt deposunun arkasında konumlandırma yaptım. Böylelikle aracın hemen hemen tüm altı kontrol altına alınmış oldu. Video sinyalini taşıyan kablo, arka fren hattının yanından geçti. İçeri giriş noktası çok kolay oldu. Vites kolu altında olan boşta duran kauçuk tapa içinden geçirdim. Tedbir olarak yine de silikon ile izolasyon taptım. Gelsin fotolar, Sonuncu fotoğraf park lambaları ile aydınlanan yol. Sonraki aşama alt tarafa ır Led bağlamak. Gece tam aydınlatma daha sağlıklı olacak. Ir Led göz ile görülmediği için görsel olarak dışarıdan belli olmayacak insan gözünde 10 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Eline sağlık Servet. Nerde gördün bunun örneğini, yani fikir nasıl oluştu. Montaj çok başarılı olmuş. Kayıt ? Aynısını ben de yapıcam, arabanın altına kedi falan girerse görmek için. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Biz de bekliyoruz ki Servet AYDIN gelecek çay içilecek, yemek yenecek, şikayet dilekçesi yazılacak, ifade verilecek.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 Önder bildiğim örneği yok, ben görmedim en azından. Bu crv zammından kalma proje idi. Haftaya geleceğiz Mert. 2 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 vay müdür süper olmuş, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Hondada görmüştüm. O zaman öndeydi. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 Nasip bu araca imiş. Liberty için birde niyeti bozmuştum Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 Sudan etkilenmiyormu hiç yada misal çamura girince lensin önü kapanır zaten nasıl oluyor o zamanlar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Haftaya geleceğiz Mert. Ya Lipton ile birlikte gel ya da Ballarımı getir 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 Üstteki arkadaşa ne geliyorsa ben de istiyorum 2 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 16 saat önce, Ersen Tapan yazdı: Co pilot: Aracın altından sıvı akıyor S.A. Hımm hemen bakalım S.A.Ouvv sıcak bir sıvı karteri deldik galiba Co pilot: Karikatürize etmek @Haşmet Güngör abime kaldı Karikatürü nasıl karikatürize edecez, Ersen beni aşar 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 8 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Karikatürü nasıl karikatürize edecez, Ersen beni aşar 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 Taaaammm taaaaam anladım, arabanın altından parça düşerse görmek için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 2 saat önce, Ali Gök yazdı: yada misal çamura girince lensin önü kapanır zaten nasıl oluyor o zamanlar Evet yıkama sistemi şart... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Evet yıkama sistemi şart... 5 mt akvaryum hortumu ile tofaş far yıkama fıskiyesi bu işi çözer 5 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 5 mt akvaryum hortumu ile tofaş far yıkama fıskiyesi bu işi çözer Ucuna birde foamlance takalım köpüklü su bassın. 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 3 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Ucuna birde foamlance takalım köpüklü su bassın. İlk cam suyu benden hediye(würth) 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 Karışmayın kardeşime. Adam kendine kurcalamak için, proceler gerçekleştirmek için araç aldı, siz hala dalga geçmeye çalışıyorsunuz Servet, sen devam et arkadaşım. Land'a harcayabildiğin kadar harca, verebildiğin kadar el emeği ver. Belki sıradaki sayibi forumdan biri olur 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Karışmayın kardeşime. Adam kendine kurcalamak için, proceler gerçekleştirmek için araç aldı, siz hala dalga geçmeye çalışıyorsunuz Servet, sen devam et arkadaşım. Land'a harcayabildiğin kadar harca, verebildiğin kadar el emeği ver. Belki sıradaki sayibi forumdan biri olur Focus satılana kadar land 5. sahibine gider 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 Tübitak bence destek vermeli bu proceye 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts