Önder Özcan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Alıntı yapamıyorum, hepinizin ağzının payını verecem az bekleyin Bir kaç gündür tapatalk bende de öyle. Daha bu sabah Özyürekle bunu konuştuk. Tapatalkta sorun var, alıntı yapmıyor. @Mehmet Ozyurek 10 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bana bir takım kangoo farı vermişti, sayılır bence Sayılır. Bak rabbim korumuş işte. Ama onun etkisi bu olayla geçti, az daha bişeyler vermesi lazım. Neyse bu sefer de ben alayım bari, bir adet 32-64 gb lik hafıza kartı olarak. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 54 dakika önce, Hacı Şenyurt yazdı: Bir kurban mı kesseniz. Neyse ucuz atlatılmış. Tabiki dikkatiniz sayesinde. Keyifli sürüşler. @Hacı Şenyurt bey,bilmediğimden soruyorum mesleğiniz dikkatimi çekti merak ettim. "Klinik ilaç uzmanı " bilgi verirseniz öğreniriz. Servet senin de cüzdanını merak ediyorum ama sanırım KK ekstresi ile cebelleşiyon (tiyo zuğurtlediysen oricinal lipton satmaya başla.) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Alıntı sorunu ocakbaşı eksikliğindenmiş diyolla 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 16 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Alıntı yapamıyorum, hepinizin ağzının payını verecem az bekleyin 20 dakikaya ocakbaşında olurum, sıkıyorsa gel ver. 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Alıntı sorunu ocakbaşı eksikliğindenmiş diyolla üst mesajı okuu 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 @haşmetgüngör bey, kısaca açıklamaya çalışayım. İnsanlar üzerinde klinik ilaç araştırması ve gözlemsel ilaç araştırmalarında çalışıyorum. Deneysel ilaç deneylerinde yer alan hasta ve doktor verilerini yasal işlemlerini ve vizit takiplerini yapıyorum. Gözlemsel ilaç çalışmalarında ise hastaların ilaca bağlı verilerini topluyorum. Daha detay isterseniz yine yazmaya çalışırım. Ayrıca internetten de gerekli bilgileri arayarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 9 dakika önce, Hacı Şenyurt yazdı: @haşmetgüngör bey, kısaca açıklamaya çalışayım. İnsanlar üzerinde klinik ilaç araştırması ve gözlemsel ilaç araştırmalarında çalışıyorum. Deneysel ilaç deneylerinde yer alan hasta ve doktor verilerini yasal işlemlerini ve vizit takiplerini yapıyorum. Gözlemsel ilaç çalışmalarında ise hastaların ilaca bağlı verilerini topluyorum. Daha detay isterseniz yine yazmaya çalışırım. Ayrıca internetten de gerekli bilgileri arayarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Yeterli Hacı bey sağolun . ilaç şirketi çalışmışlığım olduğu halde Bilmiyordum.Gerçi millatdan önceydi 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 25 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: 20 dakikaya ocakbaşında olurum, sıkıyorsa gel ver. üst mesajı okuu Ben akşam 7 den sonra olabilirim. Malum milletin parasının derdindeyim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Acilmiş Kaldırım avcısı Ocakbaşı dedi ayranla kandırdı 8 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Gazı ben verdim ekmeği Mert yiyor, adalet herkese lazım 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Ne ekmeği lütfen çarpıtmayın konuyu 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Ne ekmeği lütfen çarpıtmayın konuyu Göz hakkı: saving please wait... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2017 Vida nasıl gevşedi onu tartışıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Mert el yıkama bahanesiyle tüy, hesap sana kalacak gibi malum Land etkisi 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Canı sağolsun arabayı satarız gerekirse 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Maşallah de lütfen, hurda asıl senin takoz, her gün Usta'dasın 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 34 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Maşallah de lütfen, hurda asıl senin takoz, her gün Usta'dasın Artık ne kadar yediysen açlık gidince kibarlık gelmiş, lütfenler filan 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Artık ne kadar yediysen açlık gidince kibarlık gelmiş, lütfenler filan Az yiyorum artıkın; 1 adet sucuk köfte, 1 adet kaşarlı köfte, 1 adet tavuk but pirzola, 1 adet ayran, 2 adet çay.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 2 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Az yiyorum artıkın; 1 adet sucuk köfte, 1 adet kaşarlı köfte, 1 adet tavuk but pirzola, 1 adet ayran, 2 adet çay.. Faturayı portifsanayi gmbh srl adına kestirseydin, personel toplu yemek masrafı diye vergiden düşerdi. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2017 Hesap ödetmek ne acayip duyguymuş ya la 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Canın sağolsun aramızda kalacaktı hani Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2017 7 saat önce, Hacı Şenyurt yazdı: Bir kurban mı kesseniz. Neyse ucuz atlatılmış. Tabiki dikkatiniz sayesinde. Keyifli sürüşler. Nasıl bi auram varsa elimi attığım 3 gün yaşamıyor, sıfır araç alıp plaka takılmadan arıza yapan bile var araçlarım arasında 7 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kangooyla takas ederdik ama memlekete gitti, dönünce ederik Adil bi takas olmaz, üstüne verecek param yok 7 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok fena.. kasko da ödemezdi Emmi, bu hususu cidden bilmiyordum. Laylaylom geziyorum bende 7 saat önce, Sani Gerşon yazdı: O hava filtresi nasıl bi şey ya? Yatak yorgan gibi maşallah Çiğerli motör bebişim 7 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Aklın fikrin yatak yorgan da. Sapık Sani 7 saat önce, Eren Gökmen yazdı: Ben de koltuk kafasi zannettim iyi mi Dövecem seni üç vakte kadar 7 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Satılık mı? Seni de 7 saat önce, Önder Özcan yazdı: Uhh yakıt sızıntısı mı o Senin verilmiş sadakan varmış, kime vermiştin hatırlıyor musun, az daha ver Geçmiş olsun ya,Allah korumuş. Peki direksiyonu neden-nasıl bozdun. Allah rızası diyene veriyorum, şimdilerde burada yeni moda; aelnohhmehatnkrmf0ep rızası gmrjfejkrenf<PSkl sadaka diyenler çıktı. Ne dediklerini anasam onlara da vereceğim üç beş bişeyler Niye ben bozuyorum, manyakmıyım, sakarmıyım, sakat mıyım neyim? 7 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bana bir takım kangoo farı vermişti, sayılır bence Az dua ettin ondan oluyor 7 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: @Hacı Şenyurt bey,bilmediğimden soruyorum mesleğiniz dikkatimi çekti merak ettim. "Klinik ilaç uzmanı " bilgi verirseniz öğreniriz. Servet senin de cüzdanını merak ediyorum ama sanırım KK ekstresi ile cebelleşiyon (tiyo zuğurtlediysen oricinal lipton satmaya başla.) Nakit candır abi 7 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Alıntı sorunu ocakbaşı eksikliğindenmiş diyolla Hallettik 6 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Selamlar sizlere Aleyküm selam sana 6 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Gazı ben verdim ekmeği Mert yiyor, adalet herkese lazım Adalet kim ? 5 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Maşallah de lütfen, hurda asıl senin takoz, her gün Usta'dasın Benim arabayı dedik be 6 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Canın sağolsun aramızda kalacaktı hani Yok yok, seninde elinin açıklığı bilinsin, Köksal ve mahdumları gelsin, onlara da ısmarla 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Daha yeni kredi çektim, köksalı doğurmaya büyükşehir belediye bütçesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Arabayı sattığıma bu yüzden çok üzülüyorum ha dediğim zaman ocak başına gidemeyecegim artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts