Önder Özcan 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 29 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Her far tadilatı yaptığım araç ay geçmeden elimden uçtu gitti. Korkuyorum ya Bu gitmez korkma. Bunu sana fena kepirt.. ee, iyi satmışlar 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 O kadar dedik freelander2 yi satma, efsane aydınlatma yaptın diye dinletemedik. Neyse benim mercekleri yenileriz canın sıkılmaz abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Gündüz farı görselleri Bunu ilk benim 99 mondeo için üretmiştik.. Ellerine sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Her far tadilatı yaptığım araç ay geçmeden elimden uçtu gitti. Korkuyorum ya Yap sen yap. Bi şey denicem. Söz bir ay sürmeyecek 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 O kadar dedik freelander2 yi satma, efsane aydınlatma yaptın diye dinletemedik. Neyse benim mercekleri yenileriz canın sıkılmaz abi [emoji4]Kanka sen askerliği ne olarak yaptın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2017 6 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Arabadaki koku çıkmamış diyolla ondan olabilir mi, sitede o kokuyla aman dikkat No-led demek istedi galiba yazar Test ettim çok fena çookk 5 saat önce, Sani Gerşon yazdı: CX-5 alırız, miss Demaa öyle 5 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Bunu da gidip hurdalığa bırakacaksın böyle giderse, yine ne masraf açtı 10 tane ww çürütür bu 5 saat önce, Önder Özcan yazdı: Bu gitmez korkma. Bunu sana fena kepirt.. ee, iyi satmışlar Bi c5 değil 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: O kadar dedik freelander2 yi satma, efsane aydınlatma yaptın diye dinletemedik. Neyse benim mercekleri yenileriz canın sıkılmaz abi İlk mercek tadilatım sanırım 2006 yılı idi. Kaç tane yaptık hatırlamıyorum. Ama eski land gerçekten efsane idi 4 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu ilk benim 99 mondeo için üretmiştik.. Ellerine sağlık.. Hakket ya, ülkede ilk senin araçta oldu 3 saat önce, Mustafa Liman yazdı: Yap sen yap. Bi şey denicem. Söz bir ay sürmeyecek Noluyo yaa. Niye rotayı bana çevirdin be 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 15 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hakket ya, ülkede ilk senin araçta oldu İlk kutuyu hatırlıyor musun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 İlk kutu, ben hatirliyorum.ismi de Eniac idi [emoji23] 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2017 Hatırlamam mı emmi, devasa bişeydi, şimdi kibrit kutusundan küçük. Ve hatta hâlâ duruyor o devre, saklıyorum anı olarak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hatırlamam mı emmi, devasa bişeydi, şimdi kibrit kutusundan küçük. Ve hatta hâlâ duruyor o devre, saklıyorum anı olarak Ben de resimlerini saklıyorum http://www.ozyurek.org/?p=248 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2017 Vay be, eğitim şart denilen olay bu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2017 Direksiyonu kasisli yolda çevirince katırtı geliyordu, Tuzladaki ustam baktı. İlk etapta amortisör bilyası veya direksiyon kutusu olabilir dedi. Lifte kaldırınca sorunu gördük. Kutunun sabitleme vidaları gevşemiş. Sıkıldı ve düzeldi. Ara ara içeri yakıt buharı kokusu geliyordu. Şehir içi trafikte olan olay nedeniyle ciddiye almadım. Dışarıdan geliyor diye. Oysaki araç yanacak haberim yokmuş. Enjektör geri dönüş hortumu yırtık. Enjektör değişimi zamanı yırtıldı montaj esnasında ve süper ötesi usta bunu görmedi. Sonra vay efendim araç niye durduk yere yandı diye suçlu arayacağız. Hortum değişimi yapıldı. Hava filtresi ramazan ayında biraz dağ bayır yapınca tozlanmıştı. Vakit olunca onunda yeniledik. Şimdilik bu kadar daaalın hadi 4 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Bir kurban mı kesseniz. Neyse ucuz atlatılmış. Tabiki dikkatiniz sayesinde. Keyifli sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Kangooyla takas ederdik ama memlekete gitti, dönünce ederik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 18 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sonra vay efendim araç niye durduk yere yandı diye suçlu arayacağız. Çok fena.. kasko da ödemezdi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 O hava filtresi nasıl bi şey ya? Yatak yorgan gibi maşallah 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: O hava filtresi nasıl bi şey ya? Yatak yorgan gibi maşallah Ben de koltuk kafasi zannettim iyi mi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 3 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Aklın fikrin yatak yorgan da. Kışın güzel ısıtır. Yazın terletir. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Şimdi, Selçuk Bakış yazdı: Satılık mı? Kangoodan fazlasını alınca bozacak birsürü şey buluyor, kangoo iyidir 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kangoodan fazlasını alınca bozacak birsürü şey buluyor, kangoo iyidir Yakmanın farklı yollarını arıyor ellaham Manav arabası candır. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Uhh yakıt sızıntısı mı o Senin verilmiş sadakan varmış, kime vermiştin hatırlıyor musun, az daha ver Geçmiş olsun ya,Allah korumuş. Peki direksiyonu neden-basıl bozdun. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 (düzenlendi) 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Uhh yakıt sızıntısı mı o Senin verilmiş sadakan varmış, kime vermiştin hatırlıyor musun, az daha ver Geçmiş olsun ya,Allah korumuş. Peki direksiyonu neden-basıl bozdun. Bana bir takım kangoo farı vermişti, sayılır bence 20 Temmuz 2017 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2017 Alıntı yapamıyorum, hepinizin ağzının payını verecem az bekleyin 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts