Mert Yeldan 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Sökeceğin zaman haber ver, kamerayı alıp geleyim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Hafta içi sökeceğim tavanı. Baktım olmadı mukavva ile kapatırım [emoji4]Karton denmiş mukavva olur dimi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2017 Halkalı kağıt üretimi olmalı ama. Sn Yeldan, gözlerden ırak yerde sökeceğimden emin olunuz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Hocam, yapışkan özelliği pek yok ama dediğin mantıklı. Muhtemelen zayıf olan halat sistemi yağın direnci ile karşılaştıO zaman ne yapıyoruuuz. ? Tabi ki wd kıırk. Parmak da yine kesilmiş. Geçmiş olsun. Senin sağlıklı on parmağın hiç olamadı galiba. [emoji23] 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Hafta içi sökeceğim tavanı. Baktım olmadı mukavva ile kapatırım [emoji4]Kauçuk gres mi sürdün [emoji15] hani baktın olmuyor bakma [emoji4] kapatmak için evde çatıdan artan trapez sac var 1x2 istediğin kadarını alabilirsin [emoji6] [emoji299] aslında tavsiyem sandvic panel [emoji41] 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Sunroofu sökersen ytongla da kapatabilirsin tavanı. 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Hazır sökülecek madem tavan, fayans kaplamalı 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Sunroofu sökeceksen benim gemiye takalım 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Mevzu tavansa, atermit en iyisi... 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sunroofu sökeceksen benim gemiye takalım Arkadaş, ocakbaşı konusu açılır yancı olarak İLK sıraya girersin, adam sunroofu sökücem der, gemiye takalım dersin, zaten yakıta para vermemek için, e5 ten bir yere giderken Gebze- Harem yapıyosun, nasıl bir iştir bu annamadım. Böyle böyle zengin olunuyo demek ki 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Arkadaş, ocakbaşı konusu açılır yancı olarak İLK sıraya girersin, adam sunroofu sökücem der, gemiye takalım dersin, zaten yakıta para vermemek için, e5 ten bir yere giderken Gebze- Harem yapıyosun, nasıl bir iştir bu annamadım. Böyle böyle zengin olunuyo demek ki Para harcarken kazanılırmış, ailecek cumartesi gecesi kefkende arabada konakladık, beni koltuğa attılar, anası ile 2 bebem(7 ve 2 yaşında) arkada mışıl mışıl uyudular(biri enine yattı), otel parası cebe kaldı (taaam azcık sırtım ağrımış olabilir ama geçti) 6 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Para harcarken kazanılırmış, ailecek cumartesi gecesi kefkende arabada konakladık, beni koltuğa attılar, anası ile 2 bebem(7 ve 2 yaşında) arkada mışıl mışıl uyudular(biri enine yattı), otel parası cebe kaldı (taaam azcık sırtım ağrımış olabilir ama geçti) Başka sorum yok sayın hakim... (Kefken mi biz de Kerpeye giderdik, kayalıklardan denize girmeye ) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Başka sorum yok sayın hakim... (Kefken mi biz de Kerpeye giderdik, kayalıklardan denize girmeye ) Aynen abi, kefken, kerpe, cebeci, kumcağız ne varsa işte, Konu sahibine ithafen:Çay bile demledik hem de defalarca, hunharca 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Bir saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Nooluyo burda Land'a tecavüz konusu açılmış ama Land Servet Abi'nin cüzdana tecavüz ediyor gibi bir durum söz konusu, Servet Abi de dağa taşa vurup aracın sivriliklerini törpülüyor. Maksat yerine alışsın. We love you king, Pay more money, after we get it from your hands. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2017 Gündüz farı görselleri Gündüz farı, park, kısa, uzun, Allah ne verdiyse... 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Kimse görmesin diye de tükkanı kapatıp çekmiş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2017 (düzenlendi) On 16.07.2017 at 22:02, Mehmet Ozyurek yazdı: O zaman ne yapıyoruuuz. ? Tabi ki wd kıırk. Parmak da yine kesilmiş. Geçmiş olsun. Senin sağlıklı on parmağın hiç olamadı galiba. Aynen wd40 sıktım. Oysaki bi tek kelliğe çaresi yok diyorlardı. Bi arkadaş denemiş ordan biliyorum. Bakıyorum parmaklarıma..ypk hepsi çizik içinde On 16.07.2017 at 23:07, Adnan Çakır yazdı: Kauçuk gres mi sürdün hani baktın olmuyor bakma kapatmak için evde çatıdan artan trapez sac var 1x2 istediğin kadarını alabilirsin aslında tavsiyem sandvic panel Diyorum ki direk ahşap yapayım On 16.07.2017 at 23:12, Önder Özcan yazdı: Sunroofu sökersen ytongla da kapatabilirsin tavanı. Altın kaplama yapsak ? On 16.07.2017 at 23:37, Mert Yeldan yazdı: Hazır sökülecek madem tavan, fayans kaplamalı Sakın arabanla çıkma karşıma. Tavanında gezerim On 17.07.2017 at 09:42, Köksal Yılmaz yazdı: Sunroofu sökeceksen benim gemiye takalım bi doy la bi doy On 17.07.2017 at 12:11, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Mevzu tavansa, atermit en iyisi... Hocam sende mi yaa 5 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Nooluyo burda Yok bişe yat sen 13 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Led? Ne-led? 11 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kimse görmesin diye de tükkanı kapatıp çekmiş Utanıyorum, sitenin en lüküs aracıylan gezmeye 18 Temmuz 2017 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Arabadaki koku çıkmamış diyolla ondan olabilir mi, sitede o kokuyla aman dikkat 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ne-led? No-led demek istedi galiba yazar 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Aynen wd40 sıktım. Oysaki bi tek kelliğe çaresi yok diyorlardı. Bi arkadaş denemiş ordan biliyorum. Bakıyorum parmaklarıma..ypk hepsi çizik içinde Diyorum ki direk ahşap yapayım Altın kaplama yapsak ? Sakın arabanla çıkma karşıma. Tavanında gezerim bi doy la bi doy Hocam sende mi yaa Yok bişe yat sen Ne-led? Utanıyorum, sitenin en lüküs aracıylan gezmeye Uzunlara led yok mu? Benim tanıdığım Sabi, çoktaaaan merceği takmıştı bu Land'a 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2017 Her far tadilatı yaptığım araç ay geçmeden elimden uçtu gitti. Korkuyorum ya 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 27 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Her far tadilatı yaptığım araç ay geçmeden elimden uçtu gitti. Korkuyorum ya CX-5 alırız, miss 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 28 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Her far tadilatı yaptığım araç ay geçmeden elimden uçtu gitti. Korkuyorum ya Bunu da gidip hurdalığa bırakacaksın böyle giderse, yine ne masraf açtı Yorum bağlantısı
Recommended Posts